![]() |
VMware או SolusVM
מה כדי להתעסק ומה מומלץ לשרתי ויפיאסים VMware או SolusVM
אשמח לקבל המלצות מאנשים פה או מחברות איחסון מנהלים אני מקווה שהשאלה בפורום הזה היא במקום הנכון אם לא אשמח לעביר אותה למקום הראוי לו |
אהלן אור , מניסיון שלי לפני כשנה , הייתי עם כמה חברות תחת VPS , והכי נוח וקל לפתעול הרגשתי עם VMware .
ממליץ מבחינת נוחות לא יודע משאר הבחינות . |
ציטוט:
אשמח לעוד המלצות |
ציטוט:
אתה כנראה מדבר על openvz שהיא בקושי וירטואליזציה אמתית, VMWARE נותן הרגשה של שרת יעודי לבעליו. אתה רוצה כמות או איכות? |
VMWARE = איכות פחות כמות
openvz/SolusVM = כמות פחות איכות אני טועה ?? |
מקצועית , יעילה . ונוחה לשימוש ? VMWARE ESXI
|
אתה משווה בין פאנל ניהול של שרתים וירטואלים לטכנולוגיית של וירטואליזציה - אתה צריך להשוות בין VMware ל Xen או KVM או כל טכנולוגיה אחרת שהSolusVM תומך בה.
לגבי מה עדיף - יש על זה אינסוף ויכוחים, אמרו כאן כבר מעלי שבVMware מדובר בסביבה נפרדת לחלוטין לעומת טכנולוגיות שונות שחולקות kernel עם השרת המארח (host). חשוב להדגיש כאן גם את עלויות הרישוי של הVMware שהם לא זולות ובכלל. |
יש אפשרות להתאים פאנל ל Vmware שיהיה ללקוחות לעשות בעצמם ריסט כיבוי הפעלה מחדש?
|
ציטוט:
כבר יש שליטה על השרת |
אין מה להשוות בכלל בין user space container ל VM, הביצועים ב container הרבה הרבה הרבה יותר מהירים מאשר בכל סוג אחר של וירטואליזציה .
אבל אני לא בטוח שכולם פה מדברים על אותו ה VMWARE , יש VMWARE שאתה מתקין על לינוקס או על וינדוס, ויש ESXI, על איזה מהם אתה מדבר? לגבי שליטה בשרת, ל ESXI יש API נחמד וכל עוד אתה לא מתעסק ב vmotion זה עובד כמו בספר בלי באגים מעצבנים ;) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ