![]() |
מחפש אירוח שרת 2u
זקוק לאירוח שרת 2u לוירטואליזציה
חברות רשומות בלבד 64 כתובות אייפי מחיר פה או בהודעה פרטית |
אין כתובות אי פי בעולם יותר
יהיה קשה להקצאות כמות כזאת בשרת אחד מה רוחב הפס שאתה צריך? אני מבין שזה לווירטואליים האם זה קשור בשרתי משחק? |
ציטוט:
שרת מסוג dell r510 רובם עיסקיים. שרת זהה משתמש היום בממוצע של 7 מביט אבל יש לי שם התפרצות לצורך גיבוי ועומסים נקודתיים בזק הציעו לי את החבילה הנ״ל ב 600 שח לחודש. אבל עם 10 מביט ללא התפרצות |
אתה בטוח שבזק נתנו לך 64 כתובות כולל אירוח 2U ב 600 ש"ח לחודש אתה יוכל לפרסם הצעה כתובה?
לעניין 64 כתובות זה בעיה להשיג כמו שכבר רשמו אין כתובות בעולם אני יוכל לספק לך 10 בתור התחלה משם נתקדם 64 בתור התחלה לא אפשרי אירוח 2U 800 ש"ח חודשי חיבור 10/10MB מתפרץ ל 70MB בחיבור הגנתי DefensePro + imperva חוות השרתים 012 |
שלום שוב
אנחנו יכולים להציע לך ב700 שקלים פלוס מע"מ בחיבור אחד גיגה בבזק בין לאומי (כמובן בהסתמך על פי השימוש שהצגת) ולגבי איפיים נוכל לספק לך על פי הכללים הקיימים איפי לכל וירטואלי שיש לך על השרת בתוך הווירטואליים ניתן לקבל איפיים לתעודות SSL בלבד לכל אי פי חייבת להיות הצדקה מבחינת חוות השרתים אם אתה מעוניין שלח לי את המספר טלפון שלך אורן |
אירוח 2U בחוות השרתים בזק בינלאומי
חיבור 1GBPS הנחת שימוש 15 מגה 4 כתובות IP לגבי כתובות נוספות תצטרך להסביר עבור מה כל כתובת משמשת מחיר חודשי: 700 ש"ח כולל מעמ |
מבחינת האייפים, כל שרת וירטואלי שאנחנו מספקים מגיע עם כתובת אחת אלא אם הלקוח מבקש לנהל dns בעצמו.
ההצעה חייבת לכלול טווח של 64 כתובות. ידועים לח התנאים ואני עומד בהם... היום יש לי ארון בבזק בינ״ל עם class-c ועוד חצי קלאס. אבל נגמר לי המקום בארון בכל מקרה מה שאני זה טווח שיהיה שלי ולא כל פעם שאצטרך להתקין שרת לבקש כתובת. יותר נוח לי לנהל את הטווח שלי לבד מי שעדיין רלוונטי לגביו שיעדכן אותי. |
ציטוט:
052-956-8009 נתנאל skype sibonis21 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ