![]() |
האם לדעתכם נכון להכליל צופי טיקרים באנליטיקס שלכם?
אם טיקר עם תוכן מהאתר שלי מופיע באתר אחר, האם נכון לספור את המשתמשים שצופים בתוכן הזה בתור גולשים באתר שלי או לא?
אני אישית חושב שלא, אבל מכיר מישהו שעשה את זה וטוען שכן אמורים לספור אותם. |
היי אורי סלח לי על הבורות.
האם תוכל להרחיב לנו לגבי מהות המושג טיקר? ברגע שנדע למה הכוונה אני בטוח שנוכל לספק לך תשובה הולמת |
לכלול את הצפיות הללו באנליטיקס בכל מקרה לא יזיק, לך תדע מה תרצה לעשות עם המידע הזה בהמשך.
לדעתי להחשיב אותם כגולשים באתר שלך זאת טעות. עם זאת מדובר בקהל שנחשף (או עלול להיחשף) לתכנים שאתה מפרסם (בין אם הם לא מבקרים ישירות באתר שלך), זה מידע שיכול לעזור לך. קח לדוגמה את youtube - חלק מהגולשים נחשפים לתכנים שהם מציעים ישירות דרך האתר שלהם, וחלק אחר (לא קטן בכלל) נחשף לתכנים באמצעות embedded players, ראוי וצריך להתייחס גם אליהם. |
כנס לדוגמה לfxp.co.il, לך לתחתית העמוד בצד שמאל.
יש שם טיקר של מאקו. האם כל מי שנכנס לדף הבית של fxp נחשב גם כמישהו שגולש במאקו כיוון שהוא כביכול נחשף לתוכן הזה? זאת השאלה שלי. |
אומנם את צופי הטיקרים האלו איאפשר לחשב בתור גולשים באתר אלא אם כן אתה מושך אותם.
אבל חשוב לאבחן ולנטר את השימוש בתכנים שאתה מציע לגולשים להטמיע. לכן כנאמר לפני, דאג לנטר את השימוש בטייקרים. וזה רק בשביל לחשוב איך לשפר את החשיפה ואיך למשוך יותר גולשים מההטמעות. למשל אם ליד כל כתבה היה מספר צפיות ותגובות מאוד יכול להיות שהכתבות היו נהנות מתנועה רחבה יותר. ברגע שבעלי הטיקרים לא בוחנים זאת ולא מבצעים בדיקות A\B הם מפסידים תנועה שהם יכולים לקבל לתכנים שלהם. |
איך אני יכול לנטר את השימוש בטיקרים בלי להכליל אותם כגולשים? אנליטיקס לא מבדיל..
|
אתה יכול פשוט להחסיר את מס' הצפיות/ייחודיות של הדף הזה מהסך הכל..
אני מאמין שיש דרכים גם יותר מתקדמות, עם זאת איני מומחה לאנליטיקס (תנסה לחפש על זה). |
ציטוט:
|
ציטוט:
במקרה ומדובר בפריים, פעולת הניטור תהיה קלה יותר |
להחסיר ידנית? מה זה שווה אם זה מעוות לי את הסטטיסטיקות של האתר..?
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ