|  | 
| 
 הגבלת phpmyadmin יש לי שרת VPS ויש לי מסד של 10MB איך ניתן לבטל את הגבלה שיש במסד.. | 
| 
 אם הכוונה היא לשחזר מסד מעל הגודל הרשום שמה אז זה יעזור לך: http://forum.directadmin.com/showthread.php?t=25115 | 
| 
 ציטוט: 
 לעלות מסד של 14MB לשרת VPS חדש..... | 
| 
 גם לי זה קרה בעבר, תיפנה למי שקניתה ממנו את ה VPS שיעלה לך את ההגבלה אם אתה לא יודע | 
| 
 זאת לא הגבלה של המסד ל10mb, זאת הגבלה של העלאת קובץ לשרת דרך HTTP - שלא יהיה ניתן להעלות יותר מ10mb.  מה שאתה צריך לעשות זה להעלות את הקובץ לשרת דרך FTP ואז להריץ את הגיבוי... | 
| 
 אפשר לנעול הסדרתי  אין עליו:) | 
| 
 ציטוט: 
 לבאים שיכנסו לאשכול, ב php.ini יש 3 הגדרות שצריך להעלות להם את ההגבלות. | 
| 
 ובשביל שאותם באים ידעו איזה הגדרות: upload_max_filesize post_max_size memory_limit ורצוי להעלות גם timeout במקרה שמעלים קבצים גדולים max_execution_time | 
| 
 ציטוט: 
 ההגבלה הזאת היא לא לחינם, אם היה אפשר היו מבטלים את האופציה הזאת והיית יכול להעלות בHTTP איזה גודל שבא לך. | 
| 
 ציטוט: 
 מה לעשות שיש אתרים שצריכים יותר מזה? בחלק מהשרתים שלי ההגדרות שכתובות למעלה מוגדרות ל-999M. מי שמעוניין להעלות גיבוי בלי מגבלת זכרון יכול לעשות את זה ישר דרך directadmin, או באמצעות הפקודה הבאה: mysql -u USERNAME -pPASSWORD DATABASE_NAME < mysql-file.sql אם הסיומת של הקובץ היא mysql-file.sql.gz אז מריצים קודם gunzip mysq-file.sql.gz. לאחר מכן תמחקו את bash_history., שהפרטים האלה לא יישארו שם. | 
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:01. | 
	מופעל באמצעות VBulletin גרסה  3.8.6
כל הזכויות שמורות © 

כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ