![]() |
שאלות - יבוא לארץ
היי,
רציתי לשאול אתכם אם נגיד אני מייבא עשרות גאדג'טים בקופסה (לא מכולה) וכל הקופסה הזאת עולה פחות מ75 דולר יכולים לעצור אותה במכס ולדרוש ממני לשלם מעמ או מכס על "יבוא"? ומה הדרישות לייבא לארץ? הבנתי שצריך רק תיק במס הכנסה זה נכון? |
ציטוט:
אם כן, צפה לתשלום אקסטרא, אם לא, אז לא. מעבר לזה יש המון עלויות שקר כלשהו (בדיקה ברשומון, פתיחת רשומון, האלמנט של הרשומון) ולכן מומלץ מאוד לחשב את העלות של ההזמנה והמשלוח, ועוד 50 אחוז על בלת״מ. כל עוד מדובר במוצר חוקי שלא דורש רישיון כלשהו, אתה יכול לייבא כאדם פרטי, הסיבה שיבואנים נרשמים כעסק היא כדי לקבל החזר על המעמ |
ציטוט:
על זה אני אמור לשלם מכס? וד"א למה הכוונה עליות שקר? |
אם אתה מייבא אני לא חושב שיש עלות מכס לזה הספק דורש ממך פשוט עלות משלוח בדרך כלל משהו כמו 30 דולר
|
יש כמות מסויימת שממנה זה הופך לייבוא. אם תביא לעצמך 2-3 מגנים ואוזניות זה בסדר, אבל אם תביא 200 מגנים זה כבר ברור שזה לא לשימוש אישי..
|
ציטוט:
|
לפי דעתי זה מאוד תלוי בגודל החבילה כדי שיחשיבו את זה ייבוא לצורך מסחר
אני הזמנתי 100 מגני מסך לאייפון,תכלס נילך על החוק היבש-זה נחשב יבוא לצורך מסחר אז הייתי צריך לשלם גם אם החבילה עלתה לי 20$ העניין שאם שולחים לך את זה בחתיכת קופסא ויש בפנים מאוד מגנים אז הסבירות שזה יתפס גבוהה.. קצת קשה להסביר למכס שהזמנת 70 מגנים לכל המשפחה.. :) |
אז רגע, מה קרנל אמר שלא על כל המוצרים חובה לשלם מכס?
|
אלא אם זה למטרת מסחר
|
אה..
וכמה זה המכס הרגיל אם תופסים? 34% + 17% מעמ? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ