![]() |
שאלה חשובה.
שלום, קניתי שם מתחם [דומיין] מאדם פרטי ב-500 דולר.
הוא לטענתו יש לדומיין הזה כניסות גבוהות ונתן הוכחות מזויפות. מה שהתברר במהרה כלא נכון לאחר שקניתי. הוא לא מסכים להנפיק החזר. על סמך מה לתבוע ואתו בפייפל? |
אל תבנה על החזרים מפאיפל.
הם לא מתעסקים במוצרים וירטואליים (דומיינים, שרתים מושכרים וכו'), מניסיון מר (160$), כנראה שלא תראה את הכסף בחזרה. |
תודה על העידוד חח...
שמע במקרה הזה הוא באמת שיקר והראה טרפיק מזוייף מצולם ושיקר לגבי מיקומים של הדומיין בגוגל. אני מאמין שהכסף יחזור שילמתי לו דרך ויזה שמקושר לחשבון פייפל, זה לא שהיה לי כסף בפייפל |
ציטוט:
אם שילמת לו בPayPal אך באמצעות הויזה, יש לך אפשרות מלאה לבטל את התשלום דרך כרטיס האשראי, אתה לא חייב בהכרח לבצע את הביטול דרך PayPal. תיצור קשר עם לאומי כארד / Cal / ויזה אחרת שברשותך, ותדווח להם על המקרה שקרה ותדרוש ביטול עסקה. |
הבעיה שבשיטה שלך יכול להיות שחשבון הפאיפל שלו יהפוך למוגבל / יחסמו אותו לגמרי.
אם אין לו כסף בחשבון והוא לא משתמש בו לעיתים תכופות אז באמת שאין עם זה שום בעיה והפתרון שלך יכול להיות טוב אם חברת האשראי תסכים לבטל את העסקה. אגב גם לי היו הוכחות על זה שלא קיבלתי כלום, קבלות וכו'. אבל התשובה החד משמעית שקיבלתי מהם היא שאם לא מדובר במוצר פיזי הם לא יכולים לעשות עם זה משהו. |
אז בשביל מה הם מאפשרים לעשות החזר ויש קטגוריה של מוצרים וירטואליים [אם לא היה אפשרות לתבוע מהם אז אני מניח שלא היה אפשרות כזו בקטגוריה של התביעה]
|
ציטוט:
אני ממליץ לך לפתוח ביקורת בPayPal, אם לא תקבל את כספך בחזרה, תבטל את התשלום בחברת האשראי. שים לב! תקופת ביטול העסקה בחברות האשראי מוגבלות לזמן מסויים, שים לב שבזמן שתמתין לסוף הביקורת בPayPal, שלא תיחסם לך האפרות לבצע ביטול בחברת האשראי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:36. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ