![]() |
ספקים לסליקת כרטיס אשראי.
אני מחפש חברה אשר מספקת סליקה לכרטיסי אשראי,
ללא כל בעיות עם תמיכה טכנית(ושיהיה אפשר לעבוד איתה בPHP). אני מעוניין לשמוע עוד על זה, נניח ואני מאפשר סליקה באתר דרך השירות מסויים, אני חייב לשים SSL באתר שלי? אם כן, כמה זה עולה? ישנה עמלה על כל סליקה שמתרחשת דרך האתר שלי? הכסף מגיע ישירות לחשבון או שיש תהליך מסויים. תודה! |
זה ממש לא רק SSL, מעבר לספק סליקה אתה צריך לקבל אישור מחברת האשראי עצמה דרכה תסלוק(ISRACARD וכו').
בקשר לעמלה - תלוי אצל מי. בקשר לאיזה חשבון - תלוי אצל מי. על מנת למנוע את כל הסיבוך הזה, אני יכול להמליץ על pelepay. |
למה לא לעבוד עם הפייפאל ? כל העולם איתו לא סתם ..
בעבר יצא לי להתעסק הרבה עם SSL וההצפנות והתקפות וגניבות בתחום .. אתה צריך רישיון SSL , יש יקרים ויש זולים , תלוי בסוג . הרוב בדרך כלל דורשים והכי נפוצים זה 128 BIT . ניתן לרכוש את זה במספר חברות כמו GO DADDY ו DOMAIN.COM ועוד .. ה SSL יחול על הדומיין או הסאב (לי יצא לעבוד עם הסאב תמיד) ועליו תוכל לשים את ה"דפים" המאובטחים.. כמו כן , הם יוצרים קשר עם השרת המאובטח שמבצע את הסליקה ומעבירים בניהם נתונים בצורה מוצפנת וחזקה מאוד . לפי מה שזכור לי ה SSL הוא גם לתוקף של זמן וניתן לרכוש אותו עם הרבה אפשרויות , מומלץ לקרוא עליו קצת פה : http://www.godaddy.com/ssl/ssl-certificates.aspx |
אני גם מעדיף אם PayPal
אבל אתה צריך להבין שלא לכולם יש ויזה, ולא לכולם יש כוח\ידע לפתוח משתמש בPaypal. וזה לחכות לאישור, לוקח המון זמן. החברה pelepay חוסכת לי את הכאב ראש של הSSL איך זה עובד בדיוק?? |
ציטוט:
אם אתה עובד עם PELEPAY אתה יכול לסלוק כרטיסי אשראי ידנית או על ידי דף חיצוני שלהם. |
מה היא העמלה שהם לוקחים?
ישנם תנאי קבלה? |
"
אנו מודים לך על שבחרת לפתוח חשבון בשירות התשלומים "פלא-פיי". על מנת לאשר את החשבון לקבלת תשלומים, יש לבצע מראש אימות של בעל החשבון כחוקי ותקין. לשם כך אנו מבקשים שתשלח לנו את המסמכים הבאים: 1. צילום תעודת זהות של בעל החשבון 2. צילום תעודת עסק (חברה,עוסק מורשה וכדומה). 3. צילום שיק מבוטל/מסמך בנקאי - המאמת את חשבון הבנק אליו הינך מעוניין לקבל את רווחיך בפלא-פיי" ציטוט מהמייל שהם שלחו לי, והעמלה רשומה באתר(אם אני לא טועה, זה 3%). |
איציק, אין צורך להירשם לשירות של פייפאל. הנך יכול לשלם בתור אורח... https://developer.paypal.com/
מקסימום אפשר לבצע העברה לחשבון שתאמר ללקוח בסיום העסקה, ולחסוך פה מאות שקלים וכאב ראש. |
לא לכולם יש VISA..
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ