![]() |
ביקורת| AskPeople - ייעוץ אנונימי
שלום חברים,
אשמח לקבל ביקורת על אתר חדש שהקמתי AskPeople - ייעוץ אנונימי לכל שלב בחיים אין לי יותר מדי מה להסביר, האתר מדבר בעד עצמו :) http://www.askpeople.co.il אז מה אתם חושבים? תודה מאש |
רעיון יפה, גם הביצוע.
מקווה שזה לא יהפוך למקום ל"התנגחות" (או משהו ברמה של התגובות של YNET). |
אהבתי מאוד! אתה יכול למנף אתר כזה למקום גבוה :)
בהצלחה |
יפה מאד, רק מסקרן אותי לדעת מה קורה מבחינת כניסות כמה ייחודיות יש לך בערך?
|
יפה מאוד, אני לא ממש יודע איך האתר פועל, אבל לדעתי כדאי לך לגייס חבר'ה קבועים שיגיבו לאנשים, לפחות עד שהאתר יהיה יותר פופולרי ופעיל.
בהצלחה! |
דניאל תודה רבה! המטרה העיקרית של האתר היא לעזור לאחרים מבלי להתנגח אחד בשני אך כן ניתן ליצור דיונים מתורבתים באתר בתגובות לעצות.
En-Solutions תודה! מקווה שימונף EvyatarBar האתר יחסית חדש וביום נכנסים אליו בממוצע כ-650 אנשים שונים. Lucidity תודה רבה, אני עובד על זה בימים האחרונים ושם לב שלאט לאט מתחילה להתגמש קהילת מייעצים :) אשמח לעוד ביקורות, שיהיה סופ"ש רגוע שחר |
דווקא לעניין שהזכיר Lucidity אני רוצה להתייחס -
אני אומר את זה די בזהירות ותתקן אותי אם אני טועה, אבל שמתי לב לכמה נושאים/תגובות שמשרים הרגשה מאוד חזקה של ביום, זה די ברור שהן לא אמיתיות. עכשיו עבורי זה מובן ומקובל כי אני מבין את המטרה, אבל עבור גולשים שלא מבינים את המטרה, זה עלול להפוך את האתר ללא אמין, ואם האתר לא אמין - הם לא יפרסמו שם את הבעיות האמיתיות שלהם וגם לא יחזרו אליו. קח את זה לצומת ליבך בעניין ההעשרת התוכן באתר. קח ברצינות את עניין השיווק של האתר, לי באופן אישי (כאחד שלא מתעסק בתחום השיווק) עלו כמה רעיונות שיכולים למשוך אלייך בעלי מקצוע מתחומים שונים שיענו על שאלות הגולשים מרצונם ומתוך אינטרס שלהם בלי שום תמורה ישירה ממך, ממליץ לחשוב על זה ברצינות. מעבר לכך שמתי לב לכמה בעיות שעלולות ליצור פרצות אבטחה (ואחת אף זיהיתי בוודאות, מידע מפורט יותר בפרטי), תפנה את זה לעסק שפיתח עבורך את המערכת. חוץ מזה - רעיון נחמד, מימוש טוב, שיהיה המון בהצלחה. |
אהבתי מאוד גם נראה שהאתר נוח מאוד. הנושא הוא כמו הנשוא של סטיפס, לא?
|
xPerfection,
התוכן לא מבויים מלבד מס' שאלות ראשונות שהועלו לאתר לצורך בדיקה... וגם הן התבססו על דברים אמיתיים מהחיים שלי או של סובבים אותי. אבל הוא לא מבויים, השאלות כ"כ "צועקות" בגלל שהאתר הוא אנונימי לגמרי, ואנשים יכולים לרשום הכל, על כל מקרה בחיים שלהם. לגבי פרצת האבטחה, אשמח מאוד לקבל פרטים בפרטי... :) תודה! |
Qwais,
תודה רבה, לא ממש דומה לאתרים אחרים שציינת יש המון הבדלים, הבולטים: - תחומי האתר שלי הם תחומי החיים, לכל שלב. לא תמצא אצלי שאלות על מתמטיקה, על תכנות או כל נושא אחר שלא קשור לשלבי החיים - אין צורך להזדהות או להירשם לאתר בשביל לכתוב שאלה או עצה - האתר מיועד לגברים ולנשים בכל הגילאים, וכרגע באמת קהל הגולשים מאוד מגוון |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ