צריך ריסלר קטן לחברה גדולה :)
שלום,
שמי ולדי ואני מנהל החדש של KING HOST (השם ישתנה בעתיד) אני רכשתי את העיצוב והזכיות של חברה זות ועוד חברות אחרות אני פועל בתחום האיחסון ו PC כבר הרבה זמן ואכשו החלום שלי ללכת לגדול ולהקיים חברה (היה לי חברה אבל השרת נשרף) אני צרייך ריסלר קטן ונחמד ותמיכה הוגנת ויחס מכובד שהיה פאנל ניהול בעברית-אנגלית 2 GB איחסון 400-300 GB תעבורה כול השאר ללא הגבלה אני ישמח לקבל הצעות פה ובפרטי אשמח לקבל גם שרותים נוספים ואשמח לקבל הצעות מפורטות. *בגלל סידורים ובעיות קטנות זמן התגובה קצת יתערך,מצטער ותודה על הסלבות. *מקווה שלא עברתי על שום חוק שכזה ואחר בפורום זה,במידע ועברתי על חוק כזה או אחר נא לנעול ולציין את סיבת הנעילה תודה והמשך יום טוב. ולדי תמיד לשרותכם :) |
אשמח להציע לך הצעה מיוחדת לאשכול זה מבית Pro-Host
50 שקלים בלבד לחבילה המבוקשת! (2 גיגה שטח אירוח ו300 גיגה תעבורה). *עסק חוקי. *רבע ארון בחוות השרתים 012. *וותק של כמעט שנה. |
אפשר בבקשה אתר שלך,קצת יותר פרטים
ותק ונסיון? חברות יקרות שאתם מפרסמים משהו בבקשה נא לפרסם עם פרטים מדוייקים ובסיסים...תודה רבה... |
ציטוט:
זה יקר? אתה רציני? :-0 בשבילך, עוד פרטים: אתרנו: www.Pro-Host.co.il לקוחות מרוצים: בפנייה אלינו תקבל הפניות לאתרים. מידע כללי: *וותק של שנה כמעט. *רבע ארון בחוות השרתים 012. *עסק חוקי - פטור. *מספקים בין היתר, אירוח אתרים, רייסלרים, שרתי משחק, שרתים יעודיים, דומיינים, שרתי רדיו ועוד. תמיכה וזמינות: מובטחת זמינות של 99.9, תמיכה 24 שעות בנייד, תמיכה באייסיקיו, במסנג'ר ודרך ספיקו. זהו. |
לא אמרתי שזה יקר
יש מונח או/ו סלנג שאומרים חברות יקרות זה חברה שהיא נכס יקר ואני מקווה לטובתה שגם מושלם ... תודה רבה לך |
נוצר קשר בפרטי
|
אוקי יצרתי קשר פה עם כולם ואני ישמח לקבל עוד הצעות :)
תודה רבה |
שלום,
אשמח להציע לך הצעה מבית עסק FreshServ. על העסק: *עסק חוקי, רשום בחוק ומספק קבלות. *העסק ברשת מעל לשנה+. *העסק בעל כמה שרתים ייעודיים בחוות השרתים של 013. *לעסק קו בזק!! 03-9501134. *תמיכה במערכת AWSTATS אשר ממחישה כניסות לאתר, תעבורה ועוד פרטים לגבי רוחב הפס שהאתר לוקח, זאת בשבילך ובשביל אתריך וכן על מנת לבדוק אם הפאנל DA לא משקר. *תמיכה: אני שמח להגיד כי אנחנו העסק היחידי אשר השיק מערכת לתמיכה בסרטים! צוות העסק צילמו סרטים לשימוש בפאנל בכל רמותיו בעברית/אנגלית. כמו כן במידה והינך מעוניינת בתמיכה אישית - תומכינו יעבדו איתך אחד על אחד. בענייני פורומים, תומכינו הם הכי טובים שיש!. ניהלו בibheb ניהלו ויכולים לנהל בildev - קהילת המודים הכי גדולה בארץ. מקורבים לצוות המפתחים הראשי של phpnuke. הצעת המחיר - ריסלייר בסיסי 3 ג'יגה שטח אכסון + 300 ג'יגה תעבורה. מחיר חודשי, 60 ש"ח לחודש כולל גיבוי יומי בחינם! *המחיר ל3 ג'יגה נפח אכסון ו2 ג'יגה זהה לכן כבר הצעתי 3. יצירת קשר: איסיקיו - 170-925-340 מסנג'ר - admin@freshserv.net אימייל - admin@freshserv.net פלאפון (זמין כמעט כל היום) 0509240124. טלפון קווי, בזק (זמין כל יום בין 14:00 עד 22:00) 03-9501134. אהיה זמין בעוד כשעה +-. תודה, המשך יום נעים ושבוע טוב. |
שלום לך,
הייתי ממליץ לך בתור עסק מתחיל (לפי איך שהבנתי) ללכת על חבילת ריסיילר מתחיל אצלנו בעסק: ריסיילרים מחיר הריסיילר המבוקש: 70₪ לחודש. אנו עומדים בכל הקריטריונים שהצבת. לפרטים נוספים אתה מוזמן להכנס לאתר העסק: אקספרט-סרב לשאלות נוספות אתה מוזמן להתקשר אליי: 0523873298 בברכה, מושיק ברק. |
יצרתי איתך קשר ובנתיים ההצעה שלך מאוד מושכת
(הקשר באי סי קיו) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:03. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ