![]() |
*** - כי כשזה נשמע טוב ונראה טוב - זה טוב.
שלום לכולכם :)
רציתי לקבל תגובות על הפורום הקטנטן שלי חח שנפתח לפני שבועיים בערך.. www.cjs.co.il לפי דעתי יש לו פוטנציאל פשוט צריך להשקיע קצת בפירסום. העיצוב אני עיצבתי,בעצם יש 2 אז תחליטו מה אתם אוהבים יותר.. חג שמח ושנה טובה, אלון. |
תתכנת את הבאר,
עיצוב יפה בהצלחה. |
ציטוט:
|
עיצוב סבבה ,
המערכת קצת פחות. שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
עוד תגובות בבקשה. |
ציטוט:
תוכל למצוא אתרים מעולים לפרסום באינדקס הפרסום של Smsbanner. באינדקס תמצא את כל האתרים המאפשרים לפרסם ע"י משלוח SMS, באינדקס מפורטים כל הפרטים שאתה צריך לדעת - מחיר הפרסום, תקופת הפרסום ונתונים סטטיסטים אודות הפרסום באתר - צפיות וחשיפות בבאנרים. בהצלחה עם הפורום החדש! |
אהבתי את העיצוב, הפורום נחמד גם הוא. :)
|
אחלה פורום, רק אין שום דבר ייחודי
|
לדעתי פורום טוב, כמו שאמרו לפני צריך להשקיע בפירסום יותר
|
ציטוט:
זה מה שעושים היום כדי להרוויח כסף ? לפרסם ? בושה ! לבעל הפורום , אשמח אם תראה כמה הודעות ואשכול התפרסמו, מה מספר החברים וכו' . דומיין ישראלי והכול , כול הכבוד , אחלה עיצוב ובאר . |
שיניתם עיצוב , נחמד מאוד
בהצלחה.!! |
הפורום כשבועיים באוויר:
המשתמשים בקהילה פרסמו בסך הכל 572 הודעות בכל הפורומים. ישנם 142 משתמשים רשומים. ברכות למשתמש החדש ביותר בקהילה, Capitano. שיא המשתמשים המחוברים בו-זמנית למערכת הפורומים הוא 39 משתמשים בתאריך Sep 24 2005, 03:57 PM. הסטטיסטיקות ביומיים האחרונים עומדות על 160 ייחודיות ליום.. |
אלון, אחלה פורום, אבל זאת עבירה על החוקים, נא לערוך את ההודעה.
|
ציטוט:
|
פורום נחמד, אך לא מיוחד
אין בפורום שום דבר שאי אפשר למצוא בכל פורום אחר ברשת (ויש הרבה...) עיצוב נחמד, ויפה שהשקעתה בדומיין ישראלי.. מתן |
ציטוט:
אם זכרוני אינו מטעה אותי, מאז ומתמיד, הדרך הפופולרית ביותר להרווחת כסף באינטרנט, היא כמובן פרסום. אני לא מבין כל כך למה אני צריך להתבייש. אשמח אם תסביר לי. |
ציטוט:
|
אני קיבלתי הזהרה ואלון מנהל הפורום כתב שאם זה יקרא שוב הוא ישעה אותי.
ואני לא פרסמתי שום לינק לפורום או אתר מתחרה. פה בברור יש פרסום. נראה מה הוא יעשה. אני מציע לך לערוך את ההודעה. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:18. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ