![]() |
חברה מגעילה, שמעתיקה עיצובים מחברות שונות.
http://www..net
שימו לב, חברה אשר העתיקה מכל חברה קצת קצת מהעיצוב. "ליקתה" מכל חברה חלק מהעיצוב. פשוט דוחה ומגעיל. לוגו של live-dns כפתורים של best serv עיצוב של israel serv באנר של web item www.livedns.co.il www.bestserv.co.il www.webitem.co.il www.israel-serv.net פשוט מגעיל לא?:qqb006: חחחחחח זה גם מצחיק קצת הרבה לא??:qqb010: עריכה: חחח הם גם העתיקו את המחירים.. ממש לא יודעים להעתיק :S |
יא,איזה בושה למעצב.
|
חחחחחחחחחחחחחחח
איזה שוק היום, השוק בריצפה =[[ אין כסף לקנות עיצוב. או שקנו ממעצב בזול, |
חה חה חה חה....איזה חברה מסריחה..יואו....בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה....
|
ציטוט:
|
אני אישית הייתי על הריצפה ולא הבנתי איך יש לו בושה הרי אנשים משקיעים על זה ומרויחים כסף והוא גונב זה פשוט הורס חברות ופרנסה של בן אדם
|
חחחח מאיפה מצאת תחברה הזאת חעח
|
הדומיין שלהם דומה לשלי עוד יחשבו שהדומיין שלי זה של חברה מעתיקנית
|
באמת אני לא יודע איזה מין מעצב זה . איך אפשר לדחוף את זה לאנשים ?
זה לא מעצב . quality-s.net ואני עוד חשבתי שזו החברה שלך:S אני מציע למעצבים,תביעה משוטפת. זה השיכפול של israel-serv . גם הטבלאות שמה אותו הדבר כמו בישראל סרב. |
זאת פשוט בושה וחרפה!
|
נערך! טעות.
|
ציטוט:
וגם את המנהלים של החברה הזאת מהפורום הזה, ופשוט להחרים אותה. |
פייי חחחחחחחחחחחחחח,אני חייב לציין שעוד לא ראיתי כזאת העתקה.
לא נורא אל תכעסו עליהם :) |
לדעתי דבר עלוב כזה שחלקם מעיזים לקרוא לו חברה ראוי אפילו שיפרסמו אותו בפורום.
|
כן באמת כדאי גם לבעלי האתרים וגם למעצבים.
serv-in כמו שאני יגיד מאיפה יש לך את השרתים האלה בכרטיס ביקור הליימרי הזה |
ציטוט:
הוא לקוח של אנטר סרב!!!!!!!! אל תערבו אותי בדברים שאתם לא יודעים!!! |
ב-ו-ש-ה
|
ציטוט:
|
ציטוט:
* Dns resolved .net to 84.94.225.97 האיפי הזה של חברת אנטר סרב . באמת לא יפה ככה לאשים את מתן ישר ... |
צודק, ממש לא יפה מה שהמעצב עשה.
|
הוא ביקש סליחה, מה החרם פה?
|
שכחו להוריד זכויות =]
:qqb006: :qqb006: :qqb006: :qqb006: http://img409.imageshack.us/img409/4904/isreal3mm.jpg |
טוב אז ככה
אושר קודם כל האיפי שלי הוא 84.94.225.97 ולא מה שאמרת שנית כל דיברתי עם הלקוח הוא יוריד את העיצוב תכף יום טוב עריכה: העיצוב ירד |
מגעיל...
באמת לא יפה.. |
זה המצב שהולך היום בשוק...השוק נהרס , כל יום חברה חדשה
הפורום הזה גם כולו ירידות ודברים כאלה זה מה שכבר הורס ת'חשק להיות פה ולגלות כל יום חברות כאלה ודברים כאלה ,זה פשוט מעצבן.. ובגלל זה בדיוק עזבתי תודה שהראו לי את הלינק.... יום טוב לכם |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מחליף תכרטיס ביקור והכול פשוט מאוד המעצב שלי היה בחול אז אתה יודע שמתי משהו חילופי.. |
ציטוט:
במקום לתת תירוצים תגיד : "סליחה הייתי באמת לא בסדר שגנבתי שרתים....אני לא יעשה את זה יותר , תכף אני מוריד" תירוצים זה לילדים קטנים ! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ