הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   זיר"ה תובעת חייל צה"ל בן 19 על סך 250 אלף ש"ח (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=95707)

satan 24-02-12 17:09

זיר"ה תובעת חייל צה"ל בן 19 על סך 250 אלף ש"ח

http://www.israelhayom.co.il/site/ne...ter=24.02.2012

מדובר במתכנת אפרים מור בן 19. והוא נתבע ע"י זירה על סך רבע מיליון שקל.

כתבה מעניינת ומדאיגה מאוד. ללא שום הוכחת נזק ובעזרת צו בית משפט הם יכולים כ"כ בקלות לקחת לכל אחד מאיתנו את המחשבים.

MaorGetter 24-02-12 17:26

איזה אתר היה בבעלותו?

XxHunTerxX 24-02-12 17:58

עד היום לא החזירו לי את המחשב למרות שלא נמצא בו אפילו קובץ אחד המפר זכויות יוצרים. הם גזלו ממני את מקור הפרנסה היחיד שהיה לי.
את מור אני מכיר כבר כמה שנים טובות, אחלה בנאדם כיף לעבוד איתו ותמיד שאף גבוה, אני הייתי הבעלים של החברה שהתחיל איתה את "הרומן" כפי שהוזכר בכתבה ומאז מור רק מתקדם בעולם האינטרנט.. צר לי שהוא הגיע למצב הזה, מצב לא קל בכלל.
באותו שבוע שזירה קפצו עליו היינו אמורים להפגש ולהתחיל לעבוד על פרויקט חדש... זירה עד היום לא השיגה כלום מהמלחמה שפתחה נגד אתרים "פיראטים" הם רק ניפצו חולמות ופגעו באנשים חלשים שכל מטרתם בחיים היה להצליח ולא על ידי רמיסת חלשים וגניבה תחת חסות החוק כמו שהם עושים.

XxHunTerxX 24-02-12 18:08

ד"א שימו לב איזה אתרים קפצו לעמוד ראשון בביטוי "צפייה ישירה" בגוגל ומי מפרסם מודעות בגוגל אדוורדס בביטוים הקשורים לצפייה ישירה וסרטים

satan 24-02-12 18:18

אותי מכעיס העובדה שהם חושבים שזה ישנה משהו בתרבות האינטרנטית! ואת העצבים הם מוציאים על נער אחד מיני רבים.

אם המשטרה לא מצליחה לעצור זנות\סחר בסמים\סחר בבני אדם\גניבות אז איך לעזאזל ינצחו במלחמה הורטואלית שבה האנונימיות שולטת והטכנולוגיה ממציאה את עצמה יותר מהר מהאבולוציה?

NextWebs.Net 24-02-12 20:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי XxHunTerxX (פרסם 836370)
עד היום לא החזירו לי את המחשב למרות שלא נמצא בו אפילו קובץ אחד המפר זכויות יוצרים. הם גזלו ממני את מקור הפרנסה היחיד שהיה לי.
את מור אני מכיר כבר כמה שנים טובות, אחלה בנאדם כיף לעבוד איתו ותמיד שאף גבוה, אני הייתי הבעלים של החברה שהתחיל איתה את "הרומן" כפי שהוזכר בכתבה ומאז מור רק מתקדם בעולם האינטרנט.. צר לי שהוא הגיע למצב הזה, מצב לא קל בכלל.
באותו שבוע שזירה קפצו עליו היינו אמורים להפגש ולהתחיל לעבוד על פרויקט חדש... זירה עד היום לא השיגה כלום מהמלחמה שפתחה נגד אתרים "פיראטים" הם רק ניפצו חולמות ופגעו באנשים חלשים שכל מטרתם בחיים היה להצליח ולא על ידי רמיסת חלשים וגניבה תחת חסות החוק כמו שהם עושים.

בוא תסכים איתי שמור חבר שלך לא טלית שכולה תכלת ואם הוא כזה למה הוא צריך לפחד?הצדק יעשה.
אבל בוא נסכים בנינו שאתר שלא מפר "חוקים" "זכויות" לא באמת יכניס כסף טוב ,נכון?

שלא תבין אותי לא נכון אני נגד הפעילות של זירה אבל בכל זאת..... הם מפסידים מליונים כל שנה.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 836375)
אותי מכעיס העובדה שהם חושבים שזה ישנה משהו בתרבות האינטרנטית! ואת העצבים הם מוציאים על נער אחד מיני רבים.

אם המשטרה לא מצליחה לעצור זנות\סחר בסמים\סחר בבני אדם\גניבות אז איך לעזאזל ינצחו במלחמה הורטואלית שבה האנונימיות שולטת והטכנולוגיה ממציאה את עצמה יותר מהר מהאבולוציה?

בוא נבהיר כמה דברים, המשטרה זה המאפייה הכי גדולה של הארץ.
זנות ממזרח אירופה כבר לא תמצא מוברחות לפה.
גניבות? לי פרצו לדירה וגנבו סכום כסף עצום!!
בתכאלס מה אפשר לעשות? אין טביעות אצבע אין מצלמות וגם אם היה בטח שהם היו עם כובעים.
אז העבודה עוברת לקצין מודיעין שבדרך סוגר לבן אדם אחר תיק בתמורה שהוא מוסר לו מידע ככה זה עובד.

וכמו שהטכנולוגיה מתקדמת גם הטכנולגיה של אוכפי החוק משתדרגת הבעיה מי מתקדם יותר מהר.
וגם אם לא מצליחים לפחות הם מנסים.

לנושא: אם אני לא טועה פעם שמעתי מעורך דין בענייני אינטרנט שאי אפשר לתת גזר דין שהוא מעל 50 אלף שקל לאדם בודד אבל אין לי שום בסיס לטענות

שבת שלום ובהצלחה למור במלחמה

אנונימוס 24-02-12 20:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MaorGetter (פרסם 836368)
איזה אתר היה בבעלותו?

mytube/preil

ציטוט:

"יום אחד", מספרת אמו, "התיישב הילד מול המחשב הישן שבחדרו. חבר שלו שלח לו משחק באינטרנט, שיש בו חדרים שאתה יכול לנהל. כל חדר עולה כ-50 שקלים. אפרים התחיל לשחק ולשחק, ולא היה אפשר להזיז אותו מהמחשב. הוא הראה לי איך הוא קונה חדר אחרי חדר, ואז מצליח למכור אותם בסכום גבוה יותר".
נשמע ילד קונטר..

ציטוט:

הוא לא יכול לשכוח את האתר הראשון למשחקים שהקים וקיבל עליו 200 שקל. חבל על הזמן איך שהוא התרגש".
המון כסף..

לדעתי הוא עושה לעצמו פאדיחות עם זה שהוא מספר שהוא מתלהב מ200 שקל...
אני זוכר שהוא רק פתח את האתר אני הייתי על קצה המזלג לקנות את האתר ובסוף הוא ביטל את זה במקום לחסוך את הקנס של 250,000 שקל.. ושלא נדבר על העוגמת נפש , הוא עשה טעות .

טעות של מתחילים.

Kernel 24-02-12 21:19

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 836367)
http://www.israelhayom.co.il/site/ne...ter=24.02.2012

מדובר במתכנת אפרים מור בן 19. והוא נתבע ע"י זירה על סך רבע מיליון שקל.

כתבה מעניינת ומדאיגה מאוד. ללא שום הוכחת נזק ובעזרת צו בית משפט הם יכולים כ"כ בקלות לקחת לכל אחד מאיתנו את המחשבים.

במידה ויש חשד, ניתן לקחת לבדיקה (אאל"ט עד 30 יום), אי אפשר לחלט מחשב (זה גם דבר דיי מטומטם).

אני באמת לא מבין את הכתבת התבכיינות הזאת, מצד אחד הוא הרוויח כסף (גבה כסף ב-SMS לצפייה בסרטים) בתחום שנחשב אפור, מצד שני הוא בוכה שהכל קרס.

גילוי נאות: אני הייתי אמור לעבוד בפרוייקט הזה, אבל לאחר שהפרוייקט נקלע "לקשיים" ואחרי שאלעד&אלעד מ-Q-Host התנהגו בצורה הכי לא מקובלת שיש, נותקו היחסים ביננו.

Tal. 24-02-12 21:28

אני לא מבין מה מחפשים במחשב?

איך האתר קשור למה שיש לו במחשב? ואם יש לו (כמו לכולנו) סרטים שירים וסדרות שהוא לא קנה על המחשב?

אנונימוס 24-02-12 21:32

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Youtube4Down.com (פרסם 836390)

איך האתר קשור למה שיש לו במחשב? ואם יש לו (כמו לכולנו) סרטים שירים וסדרות שהוא לא קנה על המחשב?

הוכחות חותכות זה שהוא בעל האתר [?] מתכנת האתר [?] לא? תחשוב בהיגיון .. |Rolleyes|

NextWebs.Net 24-02-12 21:33

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kernel (פרסם 836389)

אני באמת לא מבין את הכתבת התבכיינות הזאת, מצד אחד הוא הרוויח כסף (גבה כסף ב-SMS לצפייה בסרטים) בתחום שנחשב אפור, מצד שני הוא בוכה שהכל קרס.

עזוב בוא נגיד את זה בצורה אחרת גנב גונב ואז בוכה שגונבים לו בזמן שהוא גנב אחלה של סחורה.

קצת טמטום.ואם היא תבועת אותו ב250 אלף סימן שהוא ממש הרוויח טוב. כמה היה הקנס של הורדות נט? 250 בזמן שהם הרוויחו 60 אלף רק מגוגל

אנונימוס 24-02-12 21:40

ציטוט:

נכתב במקור על ידי NextWebs.Net (פרסם 836393)
עזוב בוא נגיד את זה בצורה אחרת גנב גונב ואז בוכה שגונבים לו בזמן שהוא גנב אחלה של סחורה.

קצת טמטום.ואם היא תבועת אותו ב250 אלף סימן שהוא ממש הרוויח טוב. כמה היה הקנס של הורדות נט? 250 בזמן שהם הרוויחו 60 אלף רק מגוגל

מה אתה מבלבל? הורדות נט לא הרוויחו אגורה מגוגל .

אתה לא מבין כלום , אל תבלבל אחרים.

NextWebs.Net 24-02-12 21:51

ציטוט:

נכתב במקור על ידי אנונימוס (פרסם 836395)
מה אתה מבלבל? הורדות נט לא הרוויחו אגורה מגוגל .

אתה לא מבין כלום , אל תבלבל אחרים.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה אתה ילד מסכן, אתה צוחק על אנשים אחרים אבל אתה הכי מסכן פה יש לך כינוי של אקר php אתה לא יודע על מה אתה מדבר? עלק אתה כותב טעות של מתחילים בלי להעליב כן? הבן אדם שם אותך ואותי בכיס הקטן מה אתה משחק אותה?

הורדות נט הרוויחו המון כסף מגוגל עד שגוגל הורידו את הפרסומות משם. אז תפסיק לבלבל תשכל. ותתחיל לשנות תניק שלך למה אתה הורס להם תשם בארץ

WCMS 24-02-12 22:05

ציטוט:

נכתב במקור על ידי אנונימוס (פרסם 836385)
mytube/preil

נשמע ילד קונטר..

המון כסף..

לדעתי הוא עושה לעצמו פאדיחות עם זה שהוא מספר שהוא מתלהב מ200 שקל...
אני זוכר שהוא רק פתח את האתר אני הייתי על קצה המזלג לקנות את האתר ובסוף הוא ביטל את זה במקום לחסוך את הקנס של 250,000 שקל.. ושלא נדבר על העוגמת נפש , הוא עשה טעות .

טעות של מתחילים.

תגיד לי שניה כמה כסף אתה עשית פעם ראשונה מהאינטרנט?
וכן אפילו 200 ש"ח בפעם הראשונה למרות שכולם חושבים שאי אפשר לעשות מהאינטרנט שקל זה כיף.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Kernel (פרסם 836389)
במידה ויש חשד, ניתן לקחת לבדיקה (אאל"ט עד 30 יום), אי אפשר לחלט מחשב (זה גם דבר דיי מטומטם).

גילוי נאות: אני הייתי אמור לעבוד בפרוייקט הזה, אבל לאחר שהפרוייקט נקלע "לקשיים" ואחרי שאלעד&אלעד מ-Q-Host התנהגו בצורה הכי לא מקובלת שיש, נותקו היחסים ביננו.

אני הייתי גובה כספים בSMS ובחיוב טלפוני, להורדת קבצים. זה לא תחום אפור,
יש את פיילפלייר (שעד עכשיו פועל)

אני למזלי מכרתי את כל האתרי העלאת קבצים שלי.

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Youtube4Down.com (פרסם 836390)

אם הוא הבעלים ומתכנת המחשב שלו אמור להיות מפוצץ קודים.
ציטוט:

נכתב במקור על ידי NextWebs.Net (פרסם 836398)
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בואנה אתה ילד מסכן, אתה צוחק על אנשים אחרים אבל אתה הכי מסכן פה יש לך כינוי של אקר php אתה לא יודע על מה אתה מדבר? עלק אתה כותב טעות של מתחילים בלי להעליב כן? הבן אדם שם אותך ואותי בכיס הקטן מה אתה משחק אותה?

הורדות נט הרוויחו המון כסף מגוגל עד שגוגל הורידו את הפרסומות משם. אז תפסיק לבלבל תשכל. ותתחיל לשנות תניק שלך למה אתה הורס להם תשם בארץ

נו באמת תגובה כזאת לא ציפיתי אפילו לראות,
הורדות נט הרוויחו לא כזה המון מגוגל כי הם חסמו אותם, אבל מהחברות פרסומות הם הרוויחו טוב, אבל סתכל על זה עכשיו הם למטה.

אנונימוס 24-02-12 22:08

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Yuri198 Services (פרסם 836402)
[B]

נו באמת תגובה כזאת לא ציפיתי אפילו לראות,
הורדות נט הרוויחו לא כזה המון מגוגל כי הם חסמו אותם, אבל מהחברות פרסומות הם הרוויחו טוב, אבל סתכל על זה עכשיו הם למטה.

לא רק שהם למטה , הם גם שילמו כפול ומכופל ממה ש"הרוויחו" .

אגב NextWebs.Net - לחלוטין .. אתה אידיוט.

WCMS 24-02-12 22:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי אנונימוס (פרסם 836403)
לא רק שהם למטה , הם גם שילמו כפול ומכופל ממה ש"הרוויחו" .

אגב NextWebs.Net - לחלוטין .. אתה אידיוט.

זה מה שקורה ברגע שאתה מחזיק אתר עם 200 אלף גולשים ביום, שהתחום שלו היה אפור... (עכשיו לדעתי התחום הזה שחור)

אדיר 24-02-12 22:41

בן אדם שלוקח חלק באתרים כאלו, בין אם הוא בעל האתר, המתכנת או סתם מישהו בתפקיד הנהלה זוטר,
הוא עושה זאת כשמלכתחילה הוא יודע שזה לא תמיד חוקי וזה עלול גם להיגרר למצבים לא ממש נעימים כמו שמתואר כאן.

לא שאני מצדיק את הפעילות של זיר"ה, למעשה אני אפילו די מזדהה עם הבחור הזה ואותו דבר יכול היה לקרות גם לי, אבל כשעושים משהו לא חוקי צריך לקחת בחשבון את ההשלכות של זה.
אם הוא באמת לקח חלק במשהו כזה אז עם כל הצער שבדבר, עם כל ההזדהות איתו ועם כל ההתנגדות לפעילות של זיר"ה בין אם היא מוצדקת או לא על פי דעתו של כל אחד מכם, אי אפשר להיות אטומים.

אני לא בקיא בפרטי בפרשה אז לא אגיד את דעתי עליה, בסופו של דבר חבל לי שזה קרה, אני בטוח שהוא לא ציפה לזה כשהתחיל ללמוד לתכנת.
אם יתברר שהוא עשה משהו לא חוקי ולמרות שידע את ההשלכות של זה המשיך בדבר - באמת שחבל..
שיהיה לו בהצלחה, אני מקווה שהנזק שיגרם לו מהעניין יהיה קטן ככל האפשר ושהסיוט הזה יסתיים לו במהירות.

Tomer 24-02-12 23:02

אנונימוס וNextWebs.Net, תלמדו להתנהג ולהתנסח.

Agam Levi 24-02-12 23:43

זיר''ה יצאו למאבק בשם הגופים שאותם הם מייצגים.
הם צריכים להציג תוצאות. ברגע שהם ראו את הFBI לוקח את קים שמיץ למאסר העיניים שלהם נדלקו והם חיפשו את הקים שמיץ של ישראל.

הורדות.נט היה אתר לא חוקי, שמפעיליו הסתכנו במאסר ובקנסות. אני לא מרחם עליהם. בכל שנותיי באינטרנט לא נכנסתי לשום תחום אפור או שחור, ומעולם לא נתבעתי. מצד שני, מעולם לא פתחתי אתר פופולרי במיוחד, ואת כספי אני עושה מבניית אתרים לאחרים.
השמירה על החוק באה על חשבון ההצלחה, וזה מונע מרבים להצליח.

מור, לעומת זאת, הוא קורבן של המערכת. הוא פתח שני אתרים בינוניים, שכנראה לא העניקו לו הרבה כסף, ובגללם הוא עשוי למצוא את עצמו בתחילת חייו כאזרח עם חוב מעיק של כמה עשרות אלפי שקלים.

אני ממליץ לכל מי ששוקל הקמה של אתר שעשוי, אפילו במקצת, להכנס לתחום האפור באינטרנט, לסגת מכך מיד.
זיר''ה התחילו לפעול ואני מניח שPREIL והורדות.נט לא יהיו הקורבנות האחרונים שלהם. האינטרנט נכנס לתקופה קשה מכל הבחינה של אכיפת חוקי זכויות היוצרים, בעולם עם גל מגה-אפלואד ובארץ עם המתקפה של זיר''ה.

זיר''ה לא לוקחת שבויים.

satan 25-02-12 09:41

הנושא של חוקיות האתר ברורה מאליה, הוויכוח על כך שיש דרישה לסרטים אונליין ואין ספק מקצועי שיספק אותם לא רלוונטי.

העניין שאני מעלה פה וכועס עליו זה שהיום הם יעצרו את מור מחר הם יצערו מישהו אחר, מסיבה כלשהי, ללא שום הוכחה שאכן פגע בהם.

מחר פורומים יהיו למטרה כי אנחנו יודעים היטב כמה הפרות זכויות יוצרים יש בפורומים.

למעשה פורומים מפרים יותר זכויות יוצרים מאשר הורדות נט וכו' - אז מחר יפעלו נגד בעלי פורומים. ומחרותיים נגד המאחסנים שלהם ואחר כך נגד המתכנתים שבנו להם פלאגין או סקריפט.

אם הרווחים שלהם מסרטים עכשיו לא יעלו בעקבות הסרת של הפיראטיות בארץ אז מה יהיה על התקף הזעם הבא? ועל חשבון מי הוא יבוא?

Pavel 25-02-12 10:54

מעניין קצת שזירה החליטו לסגור אתרים כמו הורדות.נט, וליפול על ילד בן 19 שלא גרם להם כמעט לשום נזק אמיתי,
בעוד שעם האתר dossinet.me הם הגיעו "להסדר" להוריד את כל הקטגוריות שפוגעות בזכויות יוצרים,
אם כי אני עדיין רואה שם פרקים של THE VOICE וכ'ו..

Helps 25-02-12 12:28

לדעתי זה דיי צודק, הוא כבר לא ילד קטן והוא פיצע פה גניבה שממנה הם נהנה. אם כל הכבוד בגיל 19 אנשים כבר לא ילדים ומבינים היטב את מה שהם עושים והוא ידע מהתחלה שהפרת זכויות יוצרים זו עבירה פלילית.
אם כל הכבוד אבל מה שהוא עשה כאן זה פשוט גנב את הפרנסה של האנשים שהשקיעו מיליוני דולרים על היצירות שלהם כדי שהוא יהרוס להם הכל. בנוסף לכך חברות טלוויזיה משלמות מיליוני שקלים בשביל אותם ייצרנים כדי להקרין את הסרטים שלהם.

הבעיה של האנשים היא שהם לא מבינים ולא תופסים את עולם האינטרנט כעולם ברור מעליו וממש לא נפרד מהעולם האמיתי שלנו. האנשים חושבים שהכל נעשה בגדר צחוק ולא מענישים למרות שהענישה ברשת היא הרבה יותר קשה. לדגומא פריצה לאתר נחשב ומהווה את אותו עונש כמו פריצה לבית או לבית עסק, ואנשים ישלמו כנס + יפתח להם תיק פלילי ואם יצטרכו הם יכנסו לכלא באותה מידה בין אם זה ברשת ובין אם זה בעולם האמיתי שלנו שבו אנו חיים. סכום של רבע מיליון שקל זה אומנם סכום מאוד גבוהה אבל אני בטוח שזה טיפה בים לאומת נזק שהוא ייצר.

Liorl 25-02-12 13:10

לדעתי זה לא מוצדק ..
זיר"ה תובעת נער בן 19 על רבע מיליון שקל ?

הנער לא היה בעל האתר / המפעיל שלו ,

הוא היה בסך-הכל מתכנת שבנה את הפלטמורמה הוא לא היה אחראי למה שיקרה לאתר

אם אני הייתי בונה ללקוח מערכת פורטל חדשות , בניתי את הפלטפורמה ולאחר זמן מה הוא מחליט להפוך את הפורטל לפורטל הורדות
למה אני צריך לקבל את הקנס ? אני לא אחראי למה שיקרה לאתר אני רק בניתי את הפלטפורמה .

תחשבו על זה ככה ^^^

ליאור.

SubMovie 25-02-12 13:11

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Helps (פרסם 836434)
לדעתי זה דיי צודק, הוא כבר לא ילד קטן והוא פיצע פה גניבה שממנה הם נהנה. אם כל הכבוד בגיל 19 אנשים כבר לא ילדים ומבינים היטב את מה שהם עושים והוא ידע מהתחלה שהפרת זכויות יוצרים זו עבירה פלילית.
אם כל הכבוד אבל מה שהוא עשה כאן זה פשוט גנב את הפרנסה של האנשים שהשקיעו מיליוני דולרים על היצירות שלהם כדי שהוא יהרוס להם הכל. בנוסף לכך חברות טלוויזיה משלמות מיליוני שקלים בשביל אותם ייצרנים כדי להקרין את הסרטים שלהם.

הבעיה של האנשים היא שהם לא מבינים ולא תופסים את עולם האינטרנט כעולם ברור מעליו וממש לא נפרד מהעולם האמיתי שלנו. האנשים חושבים שהכל נעשה בגדר צחוק ולא מענישים למרות שהענישה ברשת היא הרבה יותר קשה. לדגומא פריצה לאתר נחשב ומהווה את אותו עונש כמו פריצה לבית או לבית עסק, ואנשים ישלמו כנס + יפתח להם תיק פלילי ואם יצטרכו הם יכנסו לכלא באותה מידה בין אם זה ברשת ובין אם זה בעולם האמיתי שלנו שבו אנו חיים. סכום של רבע מיליון שקל זה אומנם סכום מאוד גבוהה אבל אני בטוח שזה טיפה בים לאומת נזק שהוא ייצר.

האתר לא היה גדול כול כך שעשה נזקים גדולים
אני מאמין שיהיה באתר רק כמה מאות סרטים

Liorl 25-02-12 13:33

הרגע הבנתי ש.. מי שקנסו אותו , בכתבה זה הבעלים של

http://cbox.co.il

רק דיברתי איתו לפני כמה ימים ...

lior102 26-02-12 10:29

מסכן באמת מסכן נפלו עליו מאיפה הוא ישלם את הסכום הזה..

mcm1200 26-02-12 12:04

לא הבנתי כבר כלום , לפי מה שאני יודע מצאו שהאתרים כמו צפייה ישירה נמצאו באחד מהשרתים שהוא משלם עליהם .
בנוסף מה המטרה של זיר"ה לסגור אתרים של העלאת קבצים ?... נגיד לי יש לדוגמה אתר העלאת קבצים אני מקבל הרבה בשבוע דיווחים להסרת קבצים שעוברים על זכויות יוצרים , לאחר כל דיווח אני מבצע בדיקה ומוחק . איפה אני שונה מיוטיוב?... אם יש לי תקנון שמחייב לפעול לפי התקנון , ואני יכול בכיף לחשוף את כל הפרטים שלמי שמבצע העלאה אצלי בבית משפט . למה שיבואו אלי?....

** אני רוצה לראות שאתה כמו FileFlyer יסגר , אז אני יבוא לבד ויסגור את שלי ( ויבין שהפכנו לרוסיה)

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Pavel (פרסם 836432)
מעניין קצת שזירה החליטו לסגור אתרים כמו הורדות.נט, וליפול על ילד בן 19 שלא גרם להם כמעט לשום נזק אמיתי,
בעוד שעם האתר dossinet.me הם הגיעו "להסדר" להוריד את כל הקטגוריות שפוגעות בזכויות יוצרים,
אם כי אני עדיין רואה שם פרקים של THE VOICE וכ'ו..

דוסינט , זה אתר של בעלים שמכיר את מוטי ויש לו הסדר עם המנהל , הכל בדיחה מה שהולך ברשת

satan 26-02-12 13:04

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mcm1200 (פרסם 836521)
לא הבנתי כבר כלום , לפי מה שאני יודע מצאו שהאתרים כמו צפייה ישירה נמצאו באחד מהשרתים שהוא משלם עליהם .
בנוסף מה המטרה של זיר"ה לסגור אתרים של העלאת קבצים ?... נגיד לי יש לדוגמה אתר העלאת קבצים אני מקבל הרבה בשבוע דיווחים להסרת קבצים שעוברים על זכויות יוצרים , לאחר כל דיווח אני מבצע בדיקה ומוחק . איפה אני שונה מיוטיוב?... אם יש לי תקנון שמחייב לפעול לפי התקנון , ואני יכול בכיף לחשוף את כל הפרטים שלמי שמבצע העלאה אצלי בבית משפט . למה שיבואו אלי?....

** אני רוצה לראות שאתה כמו FileFlyer יסגר , אז אני יבוא לבד ויסגור את שלי ( ויבין שהפכנו לרוסיה)

דוסינט , זה אתר של בעלים שמכיר את מוטי ויש לו הסדר עם המנהל , הכל בדיחה מה שהולך ברשת

FF זה אתר לא גדול במונחים בין לאומיים. את http://megaupload.com/ סגרו..

זה אומר שאתה סוגר את האתר שלך עכשיו? ;P

daromri 26-02-12 13:43

יש להם תקציבים של מיליונים, אז הם פשוט מחפשים שעירים לעזאזל בשביל שיחזירו להם את ההשקעה, לכן מכל אחד מהם הם תובעים 250 אלף שקל.
פשוט מגעיל, מה שאנשים מוכנים לעשות בשביל כסף (כמובן שאני מדבר על אלה שעובדים בזיר"ה)
באותה מידה, זה יכול להיות כל אחד מאיתנו במקומו.
:/

mcm1200 26-02-12 13:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי satan (פרסם 836523)
FF זה אתר לא גדול במונחים בין לאומיים. את http://megaupload.com/ סגרו..

זה אומר שאתה סוגר את האתר שלך עכשיו? ;P

מגה אפלוד הלבינו כספים , זה מה שגרם בתכלס בעיקר לסגירה , וגם החוקיות שלהם לא הייתה חוקיות שכמו שהם הציגו . גם אני משווה בין אתרים ישראליים לא לבין לאומי , אני טוען שאם אני בעל אתר העלאת קבצים ואני מדווח על הכנסות שלי ויש לי תקנון ומענה מהיר ( למה אז שיסגרו אותי?) , בנוסף על זכויות יוצרים וחוקיות אני יכול להביא את כל הפרטים של מבצע העלאה, אני מבחינתי מציע שירות גיבוי לאנשים.

וההבדל בין מור לאחרים , זה שהוא ניהל גם אתר צפייה ישירה MYTUB + אתרי הורדות מהצד על שרתים שנמצאים גם בארץ ( הוא פרסם את עצמו דרך האתרים הלא חוקים והוא עשה הכל )

NextWebs.Net 26-02-12 17:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mcm1200 (פרסם 836526)
מגה אפלוד הלבינו כספים , זה מה שגרם בתכלס בעיקר לסגירה , וגם החוקיות שלהם לא הייתה חוקיות שכמו שהם הציגו . גם אני משווה בין אתרים ישראליים לא לבין לאומי , אני טוען שאם אני בעל אתר העלאת קבצים ואני מדווח על הכנסות שלי ויש לי תקנון ומענה מהיר ( למה אז שיסגרו אותי?) , בנוסף על זכויות יוצרים וחוקיות אני יכול להביא את כל הפרטים של מבצע העלאה, אני מבחינתי מציע שירות גיבוי לאנשים.

וההבדל בין מור לאחרים , זה שהוא ניהל גם אתר צפייה ישירה MYTUB + אתרי הורדות מהצד על שרתים שנמצאים גם בארץ ( הוא פרסם את עצמו דרך האתרים הלא חוקים והוא עשה הכל )

ואתה תביא פרטים ואז יתבעו אותך שאתה חושף אותם...

Ace 02-03-12 00:03

עולם אכזרי, מסכן הילד - אני מקווה שזיר"ה ירדו מהעניין הזה

דניאל 02-03-12 00:15

אני פשוט אעתיק לכאן תגובה שרשמתי באותו נושא בפורום אחר..:

אני לא מבין, אתם "מתלוננים" על כך שזיר"ה "נטפלו" לאותו נער
או לפעילות הבלתי חוקית (כבכיכול) שהוא מבצע?

חבל שאתם לא נטפלים לדבר הנכון.

נכון, אולי זיר"ה לא צריכים לשבת על הראש של ילד בן 19 עם תביעה של 400 אלף שקל.
אבל.. גם הילד הוא לא תמים גדול, והוא פתח את האתר והציע להורדה תכנים שהוא יודע שאינם חוקיים.. אז הוא צריך לקחת אחריות על מעשיו.

להתחבא עכשיו מאחורי העובדה שהוא "ילד", או "חייל" או "רק בן 19" זה בכלל לא לגיטימי.
זה לא שהוא פתח פיצוציה ויום אחד הוא "גילה" שיש משהו לא חוקי במה שהוא עושה.. הוא מראש פתח משהו שהוא ידע שהוא לא חוקי,
הוא פשוט לא חשב שמישהו יעשה משהו בקשר לזה.

הילד (ולאו דווקא נקודתית הוא, אל כל אלו שפותחים אתרים למטרה זו) לא עשה את זה כ"רובין הוד",
זה לא שהוא רצה לקרב את ההמונים, חסרי הממון, המסכנים.. לאותם סרטים שידם אינה משגת.. הוא רצה לעשות כסף - וכולם יודעים את זה.

אל תהפכו את בעלי האתרים האלו ל"רובין הוד" או מסכנים..
לא אכפת להם מכם, הם פשוט רוצים לעשות כסף.

NextWebs.Net 02-03-12 12:10

ציטוט:

נכתב במקור על ידי דניאל (פרסם 836943)
אני פשוט אעתיק לכאן תגובה שרשמתי באותו נושא בפורום אחר..:

אני לא מבין, אתם "מתלוננים" על כך שזיר"ה "נטפלו" לאותו נער
או לפעילות הבלתי חוקית (כבכיכול) שהוא מבצע?

חבל שאתם לא נטפלים לדבר הנכון.

נכון, אולי זיר"ה לא צריכים לשבת על הראש של ילד בן 19 עם תביעה של 400 אלף שקל.
אבל.. גם הילד הוא לא תמים גדול, והוא פתח את האתר והציע להורדה תכנים שהוא יודע שאינם חוקיים.. אז הוא צריך לקחת אחריות על מעשיו.

להתחבא עכשיו מאחורי העובדה שהוא "ילד", או "חייל" או "רק בן 19" זה בכלל לא לגיטימי.
זה לא שהוא פתח פיצוציה ויום אחד הוא "גילה" שיש משהו לא חוקי במה שהוא עושה.. הוא מראש פתח משהו שהוא ידע שהוא לא חוקי,
הוא פשוט לא חשב שמישהו יעשה משהו בקשר לזה.

הילד (ולאו דווקא נקודתית הוא, אל כל אלו שפותחים אתרים למטרה זו) לא עשה את זה כ"רובין הוד",
זה לא שהוא רצה לקרב את ההמונים, חסרי הממון, המסכנים.. לאותם סרטים שידם אינה משגת.. הוא רצה לעשות כסף - וכולם יודעים את זה.

אל תהפכו את בעלי האתרים האלו ל"רובין הוד" או מסכנים..
לא אכפת להם מכם, הם פשוט רוצים לעשות כסף.

זה גם מה שאני אמרתי שיש תמיד כמה צדדים לסיפור,
גם אל תשכחו כמה הארגונים של זירה הפסידו....

EliranE 02-03-12 18:39

ואו אני עכשיו קורא על זה ומתעדכן במה שקרה והפעולות של זיר"ה..
יצא לי לדבר איתו ואפילו לעשות איתו כמה שותפויות.
הוא יצא בזול לעומתי. קיבלתי מהם תביעה של 400 אלף שקל ואני בן 17.
למזלי, מכרתי את האתר הרבה לפני שהם באו אליי כשראיתי והבנתי שהעסק באמת לא חוקי. מקווה לטוב.

SlipY 08-03-12 16:48

לפי דעתי - הלא מקצועית אבל עדיין מהנסיון שלי.
גם אם הם קיבלו צו מבית משפט לבצע חיפוש בדירה ולקבל את המחשב , כל חומר שיתפס על המחשב לא יחשב כראייה ולדעתי החייל יכול לתבוע אותם על סכום גבוה בהרבה מהסכום שנתבקש.
לפי החוק על מנת לבצע חיפוש בבית ללא צו דרושה הסכמה של מחזיק המקום או לחילופין חיפוש באמצעות צו של בית משפט כאשר יש סייגים.
בעת ביצוע צו חיפוש חייב להמצא מחזיק המקום \ נשוא הצו במקום וחיפוש צריך להתבצע כאשר הוא עד לחיפוש.
חיפוש בחדרו הפרטי של אדם למשל אדם בגיל 20 אשר גר עם אימו ויש לו חדר משלו , הסכמתה של האם לעריכת חיפוש בחדרו אינו מרשה לשוטר \ גוף המבצע לפגוע בפרטיותו של מחזיק המקום.

לפי אותו משקל , אם נלקח מחשב מביתו של החשוד , הוא נלקח כראייה , כל הדלקה, בדיקה של המחשב מחוייבת נוכחות של החשוד מכיוון שיש שם פגיעה בפרטיותו של החשוד, ולכן כל מידע שימצא על המחשב איננו קביל החשוד יכול לתבוע תביעה נגדית על פגיעה בפרטיות אם למשל יש לו שם חומרים שהוא פיתח בעצמו אז גם ריגול ועוד ועוד , מעניין אם יש תקדים בנושא.

XxHunTerxX 08-03-12 17:07

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SlipY (פרסם 837538)
לפי דעתי - הלא מקצועית אבל עדיין מהנסיון שלי.
גם אם הם קיבלו צו מבית משפט לבצע חיפוש בדירה ולקבל את המחשב , כל חומר שיתפס על המחשב לא יחשב כראייה ולדעתי החייל יכול לתבוע אותם על סכום גבוה בהרבה מהסכום שנתבקש.
לפי החוק על מנת לבצע חיפוש בבית ללא צו דרושה הסכמה של מחזיק המקום או לחילופין חיפוש באמצעות צו של בית משפט כאשר יש סייגים.
בעת ביצוע צו חיפוש חייב להמצא מחזיק המקום \ נשוא הצו במקום וחיפוש צריך להתבצע כאשר הוא עד לחיפוש.
חיפוש בחדרו הפרטי של אדם למשל אדם בגיל 20 אשר גר עם אימו ויש לו חדר משלו , הסכמתה של האם לעריכת חיפוש בחדרו אינו מרשה לשוטר \ גוף המבצע לפגוע בפרטיותו של מחזיק המקום.

לפי אותו משקל , אם נלקח מחשב מביתו של החשוד , הוא נלקח כראייה , כל הדלקה, בדיקה של המחשב מחוייבת נוכחות של החשוד מכיוון שיש שם פגיעה בפרטיותו של החשוד, ולכן כל מידע שימצא על המחשב איננו קביל החשוד יכול לתבוע תביעה נגדית על פגיעה בפרטיות אם למשל יש לו שם חומרים שהוא פיתח בעצמו אז גם ריגול ועוד ועוד , מעניין אם יש תקדים בנושא.

חחח ומה תגידו על זה, הם לקחו תמחשב בזמן שלא הייתי בבית, לפני שבוע הלכתי לקחת את המחשב (אחרי שהם החזיקו אותו יותר מחודשיים) ראיתי שהם התחברו לשרת שהיה בבעלותי דרך ssh וftp הם אפילו צילמו את זה...

Kernel 08-03-12 22:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי XxHunTerxX (פרסם 837540)
חחח ומה תגידו על זה, הם לקחו תמחשב בזמן שלא הייתי בבית, לפני שבוע הלכתי לקחת את המחשב (אחרי שהם החזיקו אותו יותר מחודשיים) ראיתי שהם התחברו לשרת שהיה בבעלותי דרך ssh וftp הם אפילו צילמו את זה...

השלב הראשון שעושים אחרי שלוקחים לך את המחשב/פלאפון,
משנים סיסמאות לכל מה שהתחברת איי פעם דרך המחשב/פלאפון (בנוסף, חוסמים את הפלאפון לשיחות יוצאות (שלא ישתמשו במספר שלך בשביל להשיג נתונים).

פייסבוק, מייל, SSH וכו',
אני מאמין שמה שלא נכלל בצו, לא נחשב לשיבוש הליכי חקירה,
מעבר לזה, זיר"ה זה אחת הקומבינות הכי גדולות שיש, אי אפשר להרוויח מלתבוע את הגוף הזה כי החברות מזרימות כסף רק לפעילות משפטית ולא לפיצויים, אני מאמין שהחשבון בנק של זיר"ה לא כ"כ רווי.

מי שרוצה להקשות עליהם, מוזמן להשתמש בכרטיס RAID חיצוני/NAS ביתי, שיחפשו.

MasterNetwork 08-03-12 23:37

אני לא מסכים איתך, בתור אחד שמבין קצת על מהלכי משטרה וחקירות וחיפושים .
ולא מהצד של המשטרה .. מותר להם לעשות הרבה מאוד .
אם זה חיפוש אם זה להשתמש אפילו בטלפון שלך בלי אישור שלך ואם זה לישון לך במיטה אם צריך.
כל מה שהם צריכים זה צו אחד קטן וזהו, העולם שלהם.
זה כמובן אם אתה בבית, אם אתה ברחוב. מספיק שאתה חשוד או סתם בדיקה אקראית ואתה יכול להתגלגל הרבה הרבה יותר למטה מזה.

אה חח ועוד משהו.. זה כמו שתגיד שלא יצלמו אנשים שחשודים בפשע בטלויזיה.. מצלמים אותם מראים אותם
ואחר כך הם עוד יוצאים זכאים, הם רק היו חשודים !
מה זה אומר לגבי בם אדם שהודה / הורשע בעבירה?!

DanielDanik 09-03-12 19:26

וואו.. לא הגזימו עם סכום התביעה

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:10.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ