![]() |
מתקיפים לי את השרת מה לעשות?
שלום ,
אני מקבל במייל מלא דיווחים של התקפות , וכל שנייה נחסם התקפה של אייפי אחר , וזה הפיל לי את האתר . מישהו יודע איך לטפל בכזה דבר? עדכון : חסמתי את רוב האייפי . זה מגיע מTORJAN ששמו על האתרים DOSSINET ו MYTUB איך פרצו להם בכזאת קלות אני לא מבין ?.. |
בבדיקה קצרה מאד (10 דקות) נדהמתי לגלות כמה קל לפרוץ את שני האתרים האלה.. פשוט בושה!
ממש בא לי לפרסם את הפירצות ברחבי FXP ושיילמדו לקח....:@ |
ציטוט:
|
ציטוט:
האבטחה פועלת אפילו אם ההתקפתה נעשת מהשרת עצמו. אוכל להביא לך הרבה לקוחות שחשבו שDDOS בלתי נמנעת, אך לבסוף השתכענו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אגב, אתה מתכוון שיש לך אבטחה נגד DDOS ולא DDOS ;) |
פשוט תחסום את הכתובת...
אם מגיעים אלייך כמויות לא רגילות של פינגים מאותה IP - תחסום. ציטוט:
|
ציטוט:
ציטוט:
אתה מוזמן לפרסם פה, אני מעוניין ללמוד :D[/QUOTE] כבר דיברתי עם 2 בעלי האתרים ממה שהבנתי הם עובדים על האבטחה שלהם . וכבר הורידו את TORJAN . לא נראה לי שימצאו חורים באבטחה |
ציטוט:
יש פה סוג של אינטרס שהם עצמם יעשו את זה לך |Rolleyes| חחח זה קונספירציה די מצחיקה דווקא, תבין אתם מתחרים ובאופן מוזר אתה מוצא שהם מתקיפים לך את השרת |קורץ| אגב , אפשר להתלונן עליהם במשטרה על ההתקפות הללו דרך Mytube ? |...| |
ציטוט:
קיצור אפשר לנעול העניין טופל |
מבחינת השרת לחסום דברים כאלה זה עד רמה מסוימת. במקרה שיש לך פיירול שמגביל לדוגמא חיבורים. פורטים. זה דבר שעומד לפני הכניסה לשרת שלך.הדבר ימנע במידה מסוימת פריצות.
בעסק שלי לדוגמא יש לי גם CISCO IDS שחוסם פונקציות.XSS,BF,mysql inj וכו'. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:11. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ