הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   TopBuy - סיקור חנויות באינטרנט ששולחות לישראל (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=93145)

yolei 31-10-11 08:45

TopBuy - סיקור חנויות באינטרנט ששולחות לישראל

http://i54.tinypic.com/2vs1748.png

כמו ישראלים רבים שמגלים שבחו"ל יותר זול, התחלתי בזמנו להתעניין בקניות דרך האינטרנט מחו"ל. אז גיליתי שיש המון חנויות, אבל שאני צריכה כל פעם לבדוק אם הן בכלל שולחות לארץ, שהשירות שלהן טוב, ושהמשלוח לא עולה יותר מהמוצר שאני קונה.

אז החלטתי לפתוח אתר ששמו בישראל TopBuy, ובו אסקר בדיוק את החנויות שעומדות בקריטריונים האלו :)

בנוסף יש באתר (ויהיו עוד כמובן) מאמרים ומדריכים על קנייה באינטרנט באופן כללי (למשל סקירה על מכס ומע"מ).

אשמח לתגובות
סיקור חנויות | TopBuy

yonatan 31-10-11 09:00

האתר שלך מאוד שימושי, רק תדאג לסקר עוד המון חנויות כדי שבאמת יהיה מאגר מידע מקיף ככל האפשר...
זמן הטעינה של הדף דיי ארוך בשבילי, איפה הוא נמצא בגודדי? , זה ממש איטי :\

yolei 31-10-11 09:02

כן כמובן :) אני מעדכנת אותו כל יום.
האתר על Hostgator.
אשמח לקבל המלצות על אחסון אירופאי במחיר סביר.

Tal. 31-10-11 09:22

http://www.securehost.co.il/hosting.html

בתור אחד שהיה לו גם אחסון מהשרתים מישראל ומהשרתים מצרפת, גם VPS , ועכשיו אני משכיר מהם שרת (צרפת) מומלץ מאד!

yolei 31-10-11 09:26

המ, אם לא אכפת לכם המלצות לשרתים שלחו לי בפרטי :)

אשמח לשמוע מה דעתך על האתר עצמו.

sheva23 31-10-11 11:16

רצוי להוסיף מידע על חברות שילוח כמו USHOPS וEZBUYUS שמבצעות משלוחים לארץ,עד בית הלקוח, כמעט של כל מה שאפשר תמורת עמלות.
ניתן להוסיף גם מידע על EBAY שגם שם חנויות רבות ששולחות לארץ

מלבד זאת אם האתר הוא לא למטרות שיווק ורווח, רצוי למקד אותו קצת. לאיזה שוק של אנשים זה מיועד וכו. לדוגמא מי שרוצה להזמין LCD או מערכות קולנוע
"החנויות הטובות ביותר באינטרנט" - רצוי להזהר עם הגדרות כאלה. לדוגמא לא היתי ממהר להמליץ על DEALEXTREME , למי שלא מתמצא יכול לקנות שם אוזניות תחת מותג, כשלמעשה מדובר בזיוף.

yolei 31-10-11 11:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי sheva23 (פרסם 823673)
רצוי להוסיף מידע על חברות שילוח כמו USHOPS וEZBUYUS שמבצעות משלוחים לארץ,עד בית הלקוח, כמעט של כל מה שאפשר תמורת עמלות.
ניתן להוסיף גם מידע על EBAY שגם שם חנויות רבות ששולחות לארץ

מלבד זאת אם האתר הוא לא למטרות שיווק ורווח, רצוי למקד אותו קצת. לאיזה שוק של אנשים זה מיועד וכו. לדוגמא מי שרוצה להזמין LCD או מערכות קולנוע
"החנויות הטובות ביותר באינטרנט" - רצוי להזהר עם הגדרות כאלה. לדוגמא לא היתי ממהר להמליץ על DEALEXTREME , למי שלא מתמצא יכול לקנות שם אוזניות תחת מותג, כשלמעשה מדובר בזיוף.

- מדריכים על קנייה עם EBAY וחברות שילוח בתכנון :)
- "רצוי למקד אותו קצת" לא ממש הבנתי? יש קטגוריות באתר.
- לגבי DealExtreme, הזהרתי בסקירה שלא מוכרים שם מוצרי מותג ושלא ממש מומלץ לקנות משם אלקטרוניקה למשל.
- "החנויות הטובות ביותר", יש מצב שאתה צודק, החלפתי את הכותרת. מצד שני אני באמת מסקרת רק חנויות שיש עליהן תגובות טובות, או חנויות שיש לי איתן נסיון אישי :)

yolei 01-11-11 06:42

עברתי אחסון, אשמח אם תכנסו ותגידו לי אם עכשיו המהירות השתפרה :)

sheva23 01-11-11 12:20

הכוונה זה שהאתר בשלב הזה לפחות נופל בין הכסאות כי אין לו ממש הגדרה
לדוגמא, מה בן אדם צריך להקליד בגוגל כדי להגיע לאתר.
כדי לקדם את האתר צריך להכניס מילות חיפוש, "חנויות מחו"ל" , "מדריכי קניה מחו"ל " ועוד

yoav 01-11-11 13:36

אתר מצויין, מועיל מאוד. העיצוב נעים לעין והמהירות טובה. בהצלחה!

אדיר 01-11-11 14:31

רעיון מצויין וביצוע לא רע בכלל.

נתקלתי במס' דברים שמפריעים לי כרגע:
אני חושב שרצוי ליצור הפרדה ברורה יותר בין התיבות הן בדף הראשי והן בדפי הקטגוריות, זה לא ממש ברור ונוח במתכונת הנוכחית לדעתי.
את התגיות בדפי הקטגוריות/ דפי הסיקורים לשים בחלק התחתון של הפריט/ הדף (ולא למעלה), זה מידע שבא כבדרך אגב לא אמור למשוך תשומת לב כמו הכותרת לדוג'.

חשוב לי לציין שהדבר הראשון שעשיתי כשנכנסתי לאתר זה Refresh,
הייתי בטוח שהדפדפן פספס איזה קובץ עיצוב או כמה תמונות, האתר יותר מדי לבן וריק לדעתי (בהמשך להערה הראשונה).

תמשיכי לעדכן תוכן באופן קבוע ולכסות כמה שיותר אתרים, תנסי למצוא ודרכים נוספות לשפר את האתר - אני בטוח שתצליחי,
המון בהצלחה.

Skfir 01-11-11 17:06

Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'yolei_topbuy'@'localhost' (using password: YES) in /home/yolei/webapps/htdocs/goto.php on line 9
Database connection failed: Access denied for user 'yolei_topbuy'@'localhost' (using password: YES)

yolei 01-11-11 17:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Skfir (פרסם 823798)
Warning: mysql_connect() [function.mysql-connect]: Access denied for user 'yolei_topbuy'@'localhost' (using password: YES) in /home/yolei/webapps/htdocs/goto.php on line 9
Database connection failed: Access denied for user 'yolei_topbuy'@'localhost' (using password: YES)

כן, פאשלה קטנה במעבר בין השרתים. תקנתי :)

ציטוט:

נכתב במקור על ידי xPerfection (פרסם 823783)
רעיון מצויין וביצוע לא רע בכלל.

נתקלתי במס' דברים שמפריעים לי כרגע:
אני חושב שרצוי ליצור הפרדה ברורה יותר בין התיבות הן בדף הראשי והן בדפי הקטגוריות, זה לא ממש ברור ונוח במתכונת הנוכחית לדעתי.
את התגיות בדפי הקטגוריות/ דפי הסיקורים לשים בחלק התחתון של הפריט/ הדף (ולא למעלה), זה מידע שבא כבדרך אגב לא אמור למשוך תשומת לב כמו הכותרת לדוג'.

חשוב לי לציין שהדבר הראשון שעשיתי כשנכנסתי לאתר זה Refresh,
הייתי בטוח שהדפדפן פספס איזה קובץ עיצוב או כמה תמונות, האתר יותר מדי לבן וריק לדעתי (בהמשך להערה הראשונה).

תמשיכי לעדכן תוכן באופן קבוע ולכסות כמה שיותר אתרים, תנסי למצוא ודרכים נוספות לשפר את האתר - אני בטוח שתצליחי,
המון בהצלחה.

תודה רבה על ההערות וההארות שלך :)
תוכל רק בבקשה להסביר לי למה התכוונת ב"אני חושב שרצוי ליצור הפרדה ברורה יותר בין התיבות הן בדף הראשי והן בדפי הקטגוריות, זה לא ממש ברור ונוח במתכונת הנוכחית לדעתי." לתיבות בתפריט הימני?

אדיר 01-11-11 18:42

כרגע הסיקורים השונים בעמוד הראשי מופרדים באמצעות התמונה: http://www.topbuy.co.il/wp-content/t...l-dot-full.gif
תמונה דומה קיימת בדף הקטגוריה ובכל המקומות המופרדים באמצעות עיקרון זהה.

מעבר לזה שניתן לוותר על התמונה הזאת (והיא קיימת מס' פעמים בתצורות שונות כמו שציינתי) ע"י שימוש ב- CSS ליצירת מסגרת/ <hr> זהה,
זה פשוט לא מפריד בצורה ברורה מדי לדעתי (בעיקר במקומות שציינתי) - זה לא נראה הכי טוב, אין לי ממש דרך להגדיר את זה.
אולי שינוי במבנה הבלוק ו/או באופן חלוקת הפריטים יפתור את זה.

משהו נוסף ששמתי לב אליו זה צבע הכותרת הבהיר מדי של הפריטים בבלוק "מאמרים אחרונים",
זה די מוציא את העיניים.

כל אלו כמובן דברים קטנים שניתן לשנות/ לשפר לדעתי,
באופן כללי - האתר נראה מצויין.

yolei 01-11-11 19:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי xPerfection (פרסם 823809)
כרגע הסיקורים השונים בעמוד הראשי מופרדים באמצעות התמונה: http://www.topbuy.co.il/wp-content/t...l-dot-full.gif
תמונה דומה קיימת בדף הקטגוריה ובכל המקומות המופרדים באמצעות עיקרון זהה.

מעבר לזה שניתן לוותר על התמונה הזאת (והיא קיימת מס' פעמים בתצורות שונות כמו שציינתי) ע"י שימוש ב- CSS ליצירת מסגרת/ <hr> זהה,
זה פשוט לא מפריד בצורה ברורה מדי לדעתי (בעיקר במקומות שציינתי) - זה לא נראה הכי טוב, אין לי ממש דרך להגדיר את זה.
אולי שינוי במבנה הבלוק ו/או באופן חלוקת הפריטים יפתור את זה.

משהו נוסף ששמתי לב אליו זה צבע הכותרת הבהיר מדי של הפריטים בבלוק "מאמרים אחרונים",
זה די מוציא את העיניים.

כל אלו כמובן דברים קטנים שניתן לשנות/ לשפר לדעתי,
באופן כללי - האתר נראה מצויין.

אוקי תודה רבה, אני אקח את זה לתשומת ליבי ואחשוב איך לשפר :)

visualed 03-11-11 14:02

הרעיון מצויין לדעתי, תוכלי להשיג תנועה מצויינת לאתר!

למרות שהביצוע קצת מבולגן... בהצלחה.

Shlomi062 07-11-11 03:58

יולי אחלה עבודה, כל הכבוד תמשיכי להפציץ :)

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:21.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ