![]() |
מחפש הצעת מחיר | לשרת יעודי 250 שקל בערך
*השכרה של שרת יעודי, לא קניה!*
יש כאן חברה כלשהי שיכולה להציע לי שרת במחיר כזה (שרת יעודי) QuadXeon 3.0GHz (או משהו דומה) 2 מעבדים של 2 ליבות כל אחד - סך הכל 4 ליבות או מעבד אחד של 4 ליבות 4GB ראם 500GB דיסק 30Mb חיבור (ומעלה) 8 כתובות IP פאנל ניהול DA מערכת הפעלה לינוקס בארץ (תעבורה ללא הגבלה) במחיר של 200/250/300 שקל לחודש? (300 שקל גג) |
לא תמצא פה מחירים כאלה לדרישות שלך.
בתקציב שלך אתה יכול לרכוש חבילת VPS. |
בכל זאת?
|
ציטוט:
במסגרת התקציב שהצעת תוכל למצוא שרתי VPS בוודאות. XEON קשה לי להאמין שתמצא במחיר כזה, אולי שרתי celeron או p4 , שהביצועים שתקבל בהם יהיו פחותים מאשר ב VPS באותו המחיר. עדיף VPS ב 200 שקלים , ולא שרת יעודי ב 300 שקלים , התמורה שתקבל בשרתי VPS היא אדירה לעומת שרת יעודי. בין השאר שרתי VPS מבוססים על מערכות הרבה הרבה יותר חזקות מכל שרת שתמצא ב300 שקלים. שרתי VPS נהנים מתצורת דיסקים מתקדמת ( RAID-10 לרוב ). ובדרך כלל גם מתוחזקים בצורה מעולה ברוב החברות. אמנם ישנם מצבים שמצריכים שרת יעודי ,אפילו אחד קטן וזול , אם זה מבחינת אפליקציה\ אבטחה \ דרישות מערכת מיוחדות \ תמצא סיבות נוספות \ ... אבל השאלה הגדולה כאן , מה יהיה השימוש שלך בשרת? לאיזו מטרה השרת? |
ל VPSים, ובגלל זה אני לא רוצה VPS.
אז מה המחירים של שרת יעודי כזה? עדיפות לזול יותר! כמה שיותר מתקרב ל 300. |
שלום לך
אני אשמח אם תשאיר לי מס פלאפון ואני אחזור אליך |
ציטוט:
|
שלום לך
500 אותו מפרט עם תרצה דבר אתי נסגור הכל 052-792-9998 |
שלום
בתקציב שלך אולי תוכל לרכוש ענן (cloud hosting) שכרגע במחיר מיוחד: Intel Quad Core Xeon E5506 כמות ליבות מעבד פרטיות: 2 2GB ECC DDR 3 30GB HD SATA ll 4 כתובות IP פרטיות חיבור פרטי וסימטרי של 10Mbps שרידות חומרה בענן כלול! DirectAdmin בחינם! מחיר מומלץ לצרכן: 425 ש"ח לחודש מחיר מבצע ללקוחות שלנו: 349 ש”ח לחודש אם תהיה מעוניין, אנחנו זמינים במייל: sales@hostdime.co.il תוכל לשלוח מייל ונציג ה-cloud שלנו יחזור אליך בהקדם! בהצלחה! |
ציטוט:
ציטוט:
OsHeR, HostDime-Roman זה יקר. |
זה לא נשמע לי מהלך נבון במיוחד, לקחת את השרת הכי הכי זול שאתה מוצא ולהכניס עליו לקוחות ועוד של VPS.
אם זה בשבילך לשימוש אישי עוד מילא - בכיף אפילו , אבל איך ירגישו אותם לקוחות על השרת כשיגלו שהם יושבים על מערכת כזו? תחסוך לעצמך את הכסף הזה, וללקוחות הפוטנציאלים שיהיו לך את עוגמת הנפש. |
איזה מערכת?
מה רע במפרט שהבאתי ל VPSים? ומה זה משנה להם כמה אני משלם על השרת אם הוא רץ טוב מאוד? |
ציטוט:
|
כמה ויפאסים אתה חושב שאני הולך להריץ שם שזה לא ירוץ טוב?
ואיזה שרת אתה מציע לכמות של ה ויפיאסים הזאת? חשוב לציין, אלה VPSים לאירוח אתרים בלבד על לינוקס, לא ווינדוס ולא שרתי משחק / רדיו או כל דבר אחר. |
במפרט שלך?
לא יותר מ - 2 טובים. אבל גם בלחץ , לא על 500GB אולי על RE 2X250 במינימום. http://www.wdc.com/wdproducts/librar...879-701338.pdf אם אתה רציני + רוצה שרת טוב, עדיף חומרה חדשה לפחות בדיסקים. וזה מעל התקציב שאתה מדבר עליו כרגע. |
בוא נגיד אני רוצה שרת להריץ עליו 6 VPSים בערך
שנעים בין 512MB ל 2GB ראם כל אחד. VPSים לאירוח אתרים. איזה מפרט לדעתך אני צריך כדי שירוץ נורמאלי.. ומה המחיר של השכרת שרת כזה לחודש..? |
הגודל של התקציב שלך גם לא עומד נכון ככבר שאין הרבה מה להציע לך
|
תציע מחירים למפרט שהצעתי..
|
ציטוט:
www.securehost.co.il/servers.html |
השרת מאוחסן בארץ?
אך ורק אם כן, כמה מעבדים של I5 יש בשרת (של ה I5 שעולה 550) ? האם אפשר לקבל את זה עם 10 כתובות IP? רוחב פס של 100 מגה ביט פרטי? בארץ? ומה לגבי DA? ותביא לי דגם יותר ספציפי של המעבד, ויותר פרטים על החומרה.. תודה :) אני דווקא ראיתי את השרת הזה, ואני יודע שהשרתים שלכם ממוקמים בחול.. אבל אם הוא בארץ, אני שוכר. |
ציטוט:
השרתים הם באירופה בצרפת. |
אין לך שרתים כאלה בארץ?
ולכל השאר, באיזה מחיר אתם חושבים שתוכלו לספק לי שרת כמו שאמרתי? |
ציטוט:
|
OK..
מישהו אחר? חשוב שהשרת יהיה בארץ. |
UP עבר כמעט שבוע..
תציעו לי מחיר לשרת כזה QuadXeon 3.0GHz (או משהו דומה) 2 מעבדים של 2 ליבות כל אחד - סך הכל 4 ליבות או מעבד אחד של 4 ליבות 4GB ראם 500GB / 250GB דיסק 30Mb חיבור (ומעלה) 8 כתובות IP מערכת הפעלה לינוקס בארץ (תעבורה ללא הגבלה) |
מחפש הצעת מחיר | לשרת יעודי למפרט קיים
השכרה חודשית של שרת יעודי
תציעו לי מחיר לשרת כזה QuadXeon 3.0GHz (או משהו דומה) 2 מעבדים של 2 ליבות כל אחד - סך הכל 4 ליבות או מעבד אחד של 4 ליבות 4GB ראם 500GB / 250GB דיסק 30Mb חיבור (ומעלה) 8 כתובות IP מערכת הפעלה לינוקס בארץ (תעבורה ללא הגבלה) מה המחיר של שרת כזה לחודש? ואיזה מפרט יש לשרת במחיר של 300 שקל לחודש..? |
שלום,
רק החיבור של ה 30 מגה יעלה לך בסביבות ה 300-450 שקל השרת עצמו יעלה לך בסביבות ה 500-700 שקל ב300 שקל אתה יכול להביא VPS טוב . כמובן כל זה בארץ. |
איפה הלכת? ביקשתי שרת יעודי - אני לא רוצה VPS, אני רוצה שרת יעודי!
תענה בבקשה על מה ששאלתי (אם אתה רוצה..), מחיר למפרט, ותביא לי מפרט בסביבות ה 300/400 שקל אה.. אגב.. שאמרתי 30 לא התכוונתי 30X30 התכוונתי 15X15 גם אם מישהו יציע 20 יהיה טוב.. (10X10) |
גם 15X15 וגם 10X10
לא תמצא במחיר שאתה מחפש בכל מיקרה בהצלחה |
אתה רוצה לענות לי על השאלה שלי? או לנסות לחדש לי דברים שאני כבר יודע?
אם תקרא טוב, המחיר שנתתי, והמפרט שנתתי לא קשורים אחד לשני! 2 שאלות שונות, אם אתה רוצה למכור, תציע לי מפרט, ומחיר, בהתאם למה שביקשתי, תודה. |
היי אם אתה מעוניין:
שרת במפרט הבא: מעבד: 2 מעבדי AMD OPTERON כל מעבד 2 ליבות זיכרון: 8 ג'יגה דיסק: 300 ג'יגה SCSI חיבור 10X10 מחיר חודשי 875 ש"ח לחודש 052-4523311 050-7640009 |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:58. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ