![]() |
הצגה| imageX / אימג'X העלאת תמונות.
שם האתר: אימג'X העלאת תמונות.
במה האתר עוסק: אימג'X העלאת תמונות מביאה לכם הגולשים העלאת תמונות חינמית פשוטה, ללא פרסומות וללא פופ-אפים, פשוט העלאת תמונות פשוטה קלה, ומהירה. כללי: -. קישור לאתר: אימג'X העלאת תמונות. מקווה שאהבתם :) |
מה היחודיות אצלך?
|
ציטוט:
אין משהו מיוחד באתר גם מבחינת מהירות העלאה וגם מבחינה של חידוש בתחום. בהצלחה בכל אופן. |
איך בלי פירסום אם יש "שטח פרסום" בעמוד הראשי ?
מה זה עציץ ? |
פונט שחור על רקע כחול כהה - למה להתעלל בגולשים שלך?
|
הפירסום, זה לא פופ אפ מעצבן :)
כרגע אין יחודיות חוץ ממערכת, שכמובן דומה לאחרות כי אין מה לשנות, אך יהיו עוד שינויים ותחרויות, אפילו שזה אתר העלאת תמונות :) אשמח לתגובות של מה לשפר. ובתגובה בקשר לצבע, לאיזה כדאי לשנות? |
העיצוב נראה היישר משנות ה 90 העליזות :)
בהצלחה בפרויקט! |
ציטוט:
מה גם שהרשת מוצפת באתרים כאלו, כך שלדעתי, אין טעם לפתוח אתר כזה במידה ולא מסתתר מאחוריו קאץ' מסויים הגורם להעדפתו על פני קודמיו. |
הייתי ממליץ לך לעבור על כל הלינקים באתר טרם פירסומו.
במידה ולוחצים על "תנאי שימוש" מהעמוד הראשי ולא מהסרגל העליון מגיעים לדף נפרד באתר (ללא עיצוב)... בהצלחה. |
ציטוט:
בנתיים אני משקיע בקידום האתר וקידום הPR, אשמח אם תעזרו ותעלו באתר תמונות :) ציטוט:
|
הטקסט בתפריט הוא בצבע כחול רגיל של קישור, תהפוך את הטקסט ללבן שיהיה אפשרות לראות מה כתוב..
סה"כ נראה אתר נחמד, אפשר לעבוד עוד על העיצוב ולתת עוד נגיעות יפות. בהצלחה |
ציטוט:
אומנם אני לא מדבר דווקא על אתרי אחסון תמונות, אלא בכללי על השקפת העולם שאם אין לך שום דבר ייחודי אז אין טעם לעשות עוד אתר כזה. יש לא קצת אתרים וחברות שכאשר עלו לאוויר היו דומים מאוד למתחרים שלהם ללא חידושים משמעותיים ובמרוצת השנים נהפכו לענקי אינטרנט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
כנס מגלישה פרטית ותראה שהוא לא לבן... בסך הכול אתר נחמד, מבחינת הרעיון, מומלץ לקנות עיצוב מקצועי מחו"ל עם צבעים קצת יותר חיים אם ברצונך להתקדם איתו. |
עיצוב בקרוב יוחלף, אני אציג אותו פה קודם לדעה :)
|
נחמד אבל...
1. נראה בעייתי בפיירפוקס (הכותרות בכחול כהה ולא רואים אותן).
2. חוץ מהדף הראשי כל הדפים הפנימיים מסכנים.... 3. מי צריך את זה? יש אלף כמו זה אז מהו הייחוד??? |
העיצוב מזהזה מאוד !, אם אתה מעוניין אוכל לעצב לך את האתר מחדש במחיר סמלי ונח במיוחד.
|
הקפצה.
|
האמת הסגנון של סוג האתר הזה כבר מוכר לכולנו
יש מיליון ואחד מערכות עם פאנל ניהול ללא פאנל ניהול מכל הסוגים ומכל הדגמים ... השאלה כמה אתה עושה את זה מח לגולשים שלך ולפי דעתי אתה עשית את האתר בצורה מאוד טובה לשימוש עלה והצלח. אגב שלחתי לך במערכת צור קשר מייל בהקשר לשיתוף פעולה במידה ואתה מעוניין צור איתי קשר להמשך קידום הליכים במייל aido_loi1@walla.co.il |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:09. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ