![]() |
חוק החברות - הצגת תעודות ומסמכים בפעם האחרונה
קהילה יקרה,
החל ממחר, יתחיל חוק החבורת לפעול, אתם מתבקשים בפעם האחרונה לעביר מסמכים, קבלות או תעודות על מנת להיות כעסק מורשה. שימו לב: ממחר יתחיל חוק החברות לפעול, מה שאומר: - כול פורומי ההצעות יסגרו אך ורק לעסקים הרשומים, שעברו את התהליך ואושרו. - כול משתמש יוכל לפתוח נושא בפורום "בקשות איחסון", אך לא ב"הצעות איחסון". - כול בעל עסק חוקי שיאושר כפי שרשום בהכרזה, יוכל להגיב ל"בקשות איחסון". - כול משתמש לא יוכל להגיב בפורומי "בקשות איחסון" מלבד העסקים הרשומים, המנהלים והצוות. - ריסילנג: יפתח פורום סאב ל"מכירה", על אותו בסיס של פורום "הצעות איחסון". - שרתים יעודיים: בטיפול אישי, אין לפרסם הצעות במידה ואינך רשום (במידה וכן, אתה תמצא את עצמך לא מאושר לפרסם שם יותר + משתמש ללא אטרקציה). - גראפיקה: כפי שכתוב בחוקים, עם סאב של פורום "מכירה", על אותו בסיס של פורום "הצעות איחסון". (שיפתח, אוטוטו). להסבר נוסף על ההגשה, http://www.hosts.co.il/forums/announ....php?f=10&a=12 תודה על שיתוף הפעולה, הנהלת הפורום. |
הלינק שנתת אינו עובד/שאין לי גישה לשם.
אשמח אם תאמר לי לאיפה לשלוח את הפרטים. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אלי, אשמח לדעת אם מתכנתים ומעצבים בעלי תיק עבודות\עסק קטן צריכים גם להציג תעודות.
|
ציטוט:
ציטוט:
|
תודה, אך בהודעה מצוינת המילה מעצבים, אך מה עם מתכנתים?
או שהבנתי לא נכון את ההודעה וגרפיקה כולל תיכנות:). |
ציטוט:
|
ציטוט:
אשמח להתעדכן. |
שימו לב,
פורומים שהם שונים, נוספו, על פי פריבלגיות אחרות. |
ציטוט:
(לידע כללי....) |
ציטוט:
בגדול - "אין מה לעשות" (רגע, חכו רגע, הינה פיתרון), אבל כול "חאפר" שאני אמצא, הוא יהיה אותו משתמש (בקבוצה שונה כמובן), ללא..ושוב, ללא גישה לפורומים (מהשירותים שהוא מציע) גם להיסתכל. בהסבר מיוחד? אנחנו לא ניתן לשום חאפר להנות על חשבוננו, כמו שווארז הוא לא חוקי פה וכל מעשה גניבה פה לא חוקי, גם..העלמת מס, ו"חברות", "עסקים", לא חוקיים - לא חוקיים פה, החל מעוד 18 דק'. עוד משהו שיעזור למאגר את התופעה של ה"חאפרים", כל מי שיתקבל כ"עסק מורשה" של הוסטס (כלומר גישה, כלומר..עסק רשום), יהיה בטבלת "מומלצים" - כמה זמן אתה קיים, איזה עסק אתה (פטור, מורשה ובע"מ), והמלצות מפורום ביקורת. (ובכלל, בתיכנון עוד מספר דברים, אבל מה שלא 100%, לא 100% ;-) אלי. |
הצגתי בעבר את המסמכים (לבני/אלון? לא זוכר בדיוק),
יש צורך שאציג אותם שוב? |
ציטוט:
|
אני אלך מחר למעסיק שלי, ואבקש ממנו את הפרטים של העסק.
(זה עסק לגרפיקה שאני עובד בו) ואני רשום כעובד אצלו. ז"א: כל עבודה שאני עושה, בתוך המשרד או מחוץ לו, נרשם כאילו נעשה במשרד. כל תשלום שאני מקבל, מעביר אליו, הוא מנפיק לי חשבונית מס, ואני מקבל את השכר, בנוסף למשכורת החודשית. נ.ב. לפי דעתי, חובה! שהחוק יחול גם על כל המעצבים החאפרים למינהם! זה לא הולך ככה! הם מציעים שירותי עיצוב בכתב, ללא אתר, אז זה אומר שמותר להם לא לשלם מס למדינה?? איזה מין דבר זה! החוק חייב לפעול על כולם! כולל את המעצבים! |
ציטוט:
בהצלחה בחוק החדש מקווה שהכל יילך כצפוי ושיגרום רק לטוב בפורום. |
אני הצגתי כבר לבני ואלון .
אני צריך להציג שוב ? |
הצגתי בעבר את המסמכים לבני - שלחתי אותם גם לאלון ,רציתי לדעת איך אני מתקדם..
|
ציטוט:
אלון אישר לך את הבקשה? יאיר, קיבלת גישה. |
אני עדיין לא נרשמתי כעסק.
במידה ולא אפרסם הצעות מסחריות,יש לי אפשרות להרשם עדיין? |
יש לי שאלה אני נציג מכירות של חברה שהיא עסק רשום מה אז קורה?..
|
סתם שאלה אם נותנים לכם מסמך סרוק או מספר בלבד זה משנה משהו לדעתי זה אותו דבר לא?
לא שאיכפת לי זה סתם מתוך התעניינות |
זה לא פייר :( בכלל חחחחחחחחחחחחחח
האמת לא ממש הבנתי בקשר למעצבים נגיד עכשיו מישהו פותח דיון של בקשה לעיצוב אז אסור לי להציע? |
לדעתי כל החוק הזה לא משו ויש מצב שהוא יהרוס את הפורום ויוריד הרבה משתמשים.
מה כל הקטע לעזור למדינה עם להכריח אנשים להיות רשומים אתם לא מרוויחים פה משו:qqb010: |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני לא עוסק רשום או משהו כזה. כי אני מעצב מתי שמתחשק לי או שמשעמם.. זה לא עבודה שלי או משהו כזה. |
מה לגבי חברות אחסון - הכרזות ותמיכה?
לדעתי צריך להשאיר את זה פתוח לכולם גם למי שלא רשום כעסק. זה לא הצעת מחיר או משהו כזה.. |
הממממ יש דרך להעביר בפקס ? אני לא מצליח להעביר את המסמכים למחשב :(:(:(
|
חברים,
אני ממש מצטער..ושוב ממש מצטער, דעות על חוק החברות יתנהלו עוד בפורום הישן, הצבעות עליו, יתנהלו בתוך הפורום, לצערי..הדעה שלכם לא עוזרת כאן היום. הודועת שלא קשורות הוסרו, בעלי ההודעות הבאות, יזכו לצאת מהפורומים המורחבים. ציטוט:
כמוב שלא כמו כולם. ציטוט:
תרים טלפון לגלעד, הוא יודע את המספר. ציטוט:
נראה אותכם כ"חאפרים" ותוגבלו בגישות. ציטוט:
ולא, מספר בלבד, לא. ציטוט:
אני ואלון עבדנו עליו אתמול ונירדמתי לו באמצע, לכן היום אנחנו נסדר הכול שוב, חלק מהפורומים ירדו, חלק ישונו, חלק ישבו בתוך פורומים שקשורים (סאבים). אל תדאג, גראפיקה ותיכנות, יבינו איך הכול מתנהל, כמו שכול העסקים הרשומים, ול העסקים יבינו עם הסדר החדש. (והעיצוב החדש, שנתחיל לעבוד עליו בעזרת השם) ציטוט:
שוב..אנחנו לא רוצים לתת יד לחאפרים, "חברת x נפתחה" (היא בעצם לא חברה, וגם לא עסק). אלי. |
ציטוט:
|
אלי,
אבל לא ענית לי האם אני יכול להרשם בתקופת זמן הקרובה? או שזה דחוף לימים הקרובים?, זאת אומרת אני בהתליכים להרשם,אבל זה ייקח כמה זמן, אם למשל זה ייקח שבוע-שבועיים ולאחר מכן אציג את המסמכים אוכל להגיב מחדש בפורומים המוזכרים? |
ציטוט:
עד אז..תוגדר כ"חאפר" (תראה מה הודעה פרטית יכולה לשנות) :) |
ציטוט:
אוקיי,תודה אלי "חאפר" אני לא מתכוון להיות,ואנסה להרשם כעסק פטור כמה שיותר מהר. אגב הדירוג הודעה הזה,זה חדש?דירוג אשכול.. ושאלה נוספת אני אצטרך לשנות את הניק שלי בפורומים? |
אלי, אני מצטער שאני מגיב כאן אבל בעדכון הניק שלי חסמת לי גישות לפורומים וגם להודעות הפרטיות. (חוץ מזה שאני מבש שיהיה רשום "חברה בע"מ" ולא "עסק מורשה")
תודה וסליחה |
לדעתי צריך לפתוח קבוצה של "חאפר מורשה"
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אין לי בעיה באמת לרשום לך "חברה בע"מ", רק שתידע, זה "עסק מורשה" (עסק שמורשה לפרסם פה הצעות ולהכריז, וכו' ואל דווקא שהוא "עסק מורשה"). אלי. |
אני חושב שיש שיפוט לא נכון לגבי הגראפיקה,
אני אין ביכולתי להרשם לאחר בירור אני צריך גיל 18 ומעלה. אני 15...... מה אני אמור לעשות על מנת להיות "חוקי" בעיניכם |
אלי, עדיין לא קיבלתי תשובה לגבי מתכנתים.
אשמח לקבל תשובה. |
ציטוט:
ציטוט:
אני איהיה איתך בקשר. :rolleyes: |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ