![]() |
עזרה | דרכים לפרסום הפורום
אהלן כולם,
יש לי את הפורום Jerk.co.il יש בו פעילות מינימלית+ חשבתי אולי יהיה פה למישהו רעיונות בשביל להביא יותר גולשים תגיבו רק בהקשר לנושא שהוא: "איך להביא עוד משתמשים לפורום" תודה לעוזרים ;) |
שלום חיים ,
בדרך כלל בשביל "למשוך" גולשים לאתר שלך אתה צריך לחפש איזה רעיון , סוג של משהו חדש שלא היה לשום אתר רעיון חדשני וטוב שים לב שסימנתי את המילה טוב מכיוון שאם הרעיון לא יהיה טוב מספיק בשביל הגולשים - תאבד אותם . דרך אחרת - בעצם הדרך הזאת היא קידום "אגרסיבית" יותר שאתה מפרסם דרך אתרים ומנועי חיפוש לדוגמא גוגל אדסנס , תוכנית מפרסמים (Sekindo) וכד' , בשבילהם צריך תקציב אך אם זה מה שאתה מתכוון זה גם דרך פרסום. וכמובן שיש עוד מגווון דרכי פרסום חיים , שזה קידום האתר בגוגל במילה קהילות פורומים , ועוד עשרות דרכים . אני מציע לך להעזר במאמרים שתוכל למצוא בגוגל בחיפוש " קידום אתרים " . שבת שלום. |
אני חושב שמה שעשיתה פה זו גם דרך שיווק לא רעה.
אתר צובר מוניטין עם הניסיון והוותק, בטח שבטח כשמדובר בפורום. |
אני אפתח קודם כל במשהו אחר שכבר נותן לך איזה פלוס מסויים,
אני כמה שנים בכל ה'עסק' של הפורומים, וכאחד שהוא בעל לפורום IPB 1.4[כמו שלך בעצם] לא יצא לי לראות כל הזמן הזה מישהו שהצליח להרים משהו אדיר כמו שאתה הצלחת במערכת כה ישנה. העיצוב והתכנות ממש יפים ועשית המון שינויים, כמעט בכל איזור ובכל קובץ שפשוט בהתחלה לא שמתי לב שזה בכלל 1.4/3. המערכת עצמה היא ממש נוחה וקלה מכל הבחינות. קודם כל, ולפני הכל תשים שאלת אבטחה בהרשמה[מתמטיתת או משהו מתוחכם ושהשאלה תשתנה בכל ריענון]. עכשיו, יש לך פוטנציאל אדיר ולכן אני ממליץ לך להתחיל ולקדם אותו במנועי חיפוש ע"י הרשמה לכל מיני אינדקסים למינהם[http://www.google.co.il/#hl=iw&sourc...w=784&bih=425]. באותו הזמן, תתחיל עם כמה החלפות קישורים, תיצור דף act ותקדם כמה שיותר את האינדקס. מה שאני ממליץ לך עכשיו, זה להתקין מוד חנות ,3.0.2[אל תשכח שעם התקנת המוד יש לאבטח את הפורום עם חסימת SQLINJ] וכנ"ל גם מוד לגבי מוד משחקיה. לאחר מכן, תתחיל בפעילויות לדוגמא: "חבר מביא חבר" עם פרסים קטנים שיכולים להיות נקודות[מוד חנות], העלאת מנהלים לצורך השקעה בפורומים כאלו ואחרים ולדבר אותם ע"י כך שיפרסמו אשכולות מושקעים במיוחד ותוך כדי גם להתקין מוד מוסתר. הרשמה לתחרויות אתרים, פרסום אשכולות עם תכנים רלוונטיים ויחודיים, פרסומם לאחר מכן בחדש-הוט,שווה קריאה וכד'. והכי חשוב, צבירת וותק לדומיין ואי מחיקת אשכולות/תגובות ישנות[נכון לעכשיו, 9 וחצי בערב יום שישי הפורום סגור]. שיהיה המון בהצלחה! |
עדן תודה על התגובה הבונה !
אני לא מתקין שום מודים לפורומים, אני לא סומך על אף אחד, אם צריך אני פשוט בונה ;) למערכת אין שום מוד מוכן הכל בניתי לבד .. בכל מקרה האבטחה של השרת והמערכת באמת ברמה גבוהה מאוד וזה נבדק בצורה מקצועית תודה לכולם :) |
פשוט תוסיף מלר סרטים לצפייה ישירה / הורדות כל יום וכבר תוך חודשש יוכל להיות לך 2000 כניסות ביום אם תעשה עבודה רצינית רק מגוגל..
|
פשוט תפרסם אותו בכל מיני פורומים אנשים יתחילו להיכנס ועם הוא באמת טוב אז אנשים ישארו בו
תפרסם בפייסבוק |
שיווק, זה כל העניין.
הדרך לשווק פורומים רצופה כוונות טובות, אבל לפעמים מספיק מישהו יצרתי מספיק בשביל להריץ את הפורום קדימה. |
ציטוט:
אני חושב שמבחינת האתר עצמו עשיתי עבודה מעולה |
ציטוט:
אז נגיד אדם בא ורוצה לעשות דיון באיזה פורום אבל הוא היחיד אז הוא הולך. אז אתה צריך איכשהוא לגרום לאנשים להכנס (קידום בגוגל למשל בביטוי "בידור ובדיחות" ואז גולשים יתחילו לעשות שם דיונים ולאט לאט יתפשטו למקומות אחרים) ואז כשיש משתמשים אחרים אז משתמשים חדשים נשארים. עכשיו אם אני נכנס לפורום, הולך לפורום שמעניין אותי ורואה כמה נושאים בודדים, וגם הם מלפני כמה ימים, אז אני יודע שאין פעילות וישר הולך. אבל אם אני יראה פעילות אני ישאר כי זה מעניין אותי. |
ציטוט:
בכל מקרה, אתה מבזבז את האנרגיה ושעות העבודה שלך לא נכון. לדוגמה העזרים - jerk.co.il/tools , כיצד זה קשור לקהילת פורומים? הבדיקת pr (אשמח אם תסביר לי כיצד לעשות את זה, בתודה מראש) זה הדבר היחיד ששימושי. כל השאר זה דברים נחמדים, אבל יש עוד מאות אתרים עם היפוך טקסט לדוגמה.. תן משהו שאין, זה כל העניין. |
ציטוט:
בכל מקרה על העזרים חשבתי בתור תוספת לקידום ולא יותר מזה .. |
ציטוט:
הצליח? |
ציטוט:
פשוט היה לי משעמם אז בניתי את זה בכמה דקות :P מה אתה אומר על הטאגי מטא והכותורות באתר? |
למה הדרגות בפורום הם של צבא?
הפורום פונה לגיל הצעיר או לגיל מבוגר יותר? |
בעלים » מנהל ראשי » מנהל קטגוריה » מנהל פורום » משתמש כבוד » מנצח ! » משתמש רשום » משתמש מורחק
איפה אתה רואה משהו שקשור לצבא? אגב חיים : כל הזכויות שמורות לג'רק - קהילת תוכן מתקדמת © 2010-2011 - מופעל על IPB אתם בכלל מ-2011.. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 00:28. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ