![]() |
המלצה לחברת פרסום (האם גוגל עדיף על כולם)??
היי,
אני כרגע עובד עם קליקוסמידה וזה דוגמא לאתמול נגיד : Day המרות חשיפות קליקים אחוז הקלקות לדף עלות אפקטיבית לאלף חשיפות עלות אפקטיבית לקליק $ רווחים 29-05-2011 - 24,418 124 0.51% 0.03 0.01 0.63 מה שניתן להבין היו 24,418 סה"כ צפיות ו124 הקלקות סה"כ רווח 0.63. לפי נתון זה לאיזה חברה אפשר לפנות האם גוגל עדיף על כולם??? האם מישהו עובד עם foxweb media ועובד איתם ומקבל תשלום והכל בסדר?? תודה |
לא ייתכן שהיו לך 124 קליקים ורווח של רק 0.63$.
או שהתבלבלת ואלה לא הנתונים, או שהם פשוט גונבים אותך. |
גם לי זה ככה היה לי יום עם 360 לחיצות והרווחתי 0.60$
אני רוצה לעבור לסקינדו אבל אין לי כוח למעבר כזה עכשיו :) |
אני בסקינדו והרווחים שם סבירים לחלוטין, לא מבין איך אין "כוח" לדבר כ"כ חשוב.
|
הייתי באחת החברות(אין טעם להזכיר את שמה, הם היו 100%), השגתי כמות מטורפת של קליקים, למעל מ5000 קליקים, הכל באופן כשר וחוקי.
רק שהסתבר לי שאחרי שעברתי את ה300 קליקים כבר הפסיקו לעבוד עם המפרסם הזה, יוצא שהרווחתי בקושי כמה עשרות שקלים במקום כמה אלפים.. כן, זה גם מבאס, אבל אתה בסך הכל יכול להגיע לאחלה כסף, למה אין לך "כח"? תחשוב איך זה עכשיו לנסות להשיג שוב אלפי קליקים, לאחר שהייתי בטוח שאלפי שקלים בדך אליי.. |
אחי אלה הנתונים המדוייקים.
פי דעתכם עדיף לעבור לסקינדו או גוגל?? או חברה אחרת שתגידו את שמה?? תודה |
גוגל אדסנס זו החברה הכי רווחית, אם האתר של חוקי וגוגל אדסנס מאפשרים לשים לך בו פרסומות - בטח שזה עדיף.
אם לא גוגל, אז סקינדו, לפחות מניסיוני האישי. |
ציטוט:
אם האתר שלך עוסק לדוגמה בסדרות, תרוויח פחות מ10 סנט לקליק - מניסיון אישי. אם האתר שלך בנושא כמו משכנתא, מאוד, אבל מאוד מומלץ פרסומות של גוגל אדסנס.. |
האתר שלי עסק גם בסדרות, גם בהורדות וגם בצפייה ישירה כשהיה לי גוגל אדסנס - והרווח הממוצע היה איזור ה-30 סנט.
|
אוקיי אני חוזר לאט לאט לסקינדו.
תודה |
ציטוט:
ברגע שהאתר שלך עוסק בהרבה נושאים, ככה סביר להניח שתרוויח יותר מקליקים (גם אם מקליק אחד תעשה 1 סנט, ומקליק אחד 59 - זה יראה לך 30 סנט לקליק) ציטוט:
|
גם לפי דעתי גוגל החברה הכי רווחית... ואני אומר את זה מניסיון , הבעיה הכי גדולה עם גוגל זה כשאתה מתחיל להרוויח, אתה חוטף ז*ן וחוסמים לך את החשבון....
|
ציטוט:
הגעתי בעבר למצב שעשיתי מהם 1,000 דולר בחודש וברגע שלא היה להם נוח, יום לפני סיום תקופת התשלום - פאפ, החשבון שלי נחסם. |
קליקוס עובדים לפי לידים ולא לפי קליקים..
ובנוגע לגוגל הם חוסמים רק אתרים לא חוקיים שעוברים על התקנון שלהם. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:41. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ