![]() |
חדש - צ'אט בוק - אפלקציה בפייסבוק
שלום לכולם
בניתי אפלקציה חדשה בפייסבוק - צ'אט בוק האפלקציה הינה צ'אט עם חדרים שבהם כל מי שנכנס לפייסבוק יכול לדבר, בין אם אתם חברים ובין אם לא. בכך אפשר לדבר ולהכיר אנשים חדשים ולהעביר את הזמן עם שיחות מעניינות. לא מזמן הוספתי גם חדר שנקרא "קיוסק" שבו ניתן לרכוש דברים לצאט. אם אהבתם אשמח אם תעשו לי לייק. וגם אשמח לקבל ביקורת בונה. כמו כן, אני מוכר פרסום באפלקציה הזו במחיר סמלי למשך 3 חודשים, אז מי שמעוניין מוזמן לשלוח ה"פ. |
לייק :) אשמח שתדבר איתי..
|
ההרשאות שהאפליקציה דורשת נראות לי מוגזמות. אותי זה הרתיע מלנסות אותה
|
ההרשאות שנידרשות הן בהתאם לצרכי האפלקציה, אל תדאג אין פה ממה לחשוש.
זה לא שאני לוקח סיסמא, זה סה"כ הרשאות שגם אותן אתה יכול לבטל. |
נראה אחלה, בהצלחה :)
|
ההרשאות זה באמת משהו נורא מרתיע ..
|
ציטוט:
כמו כן ניתן תמיד לבטל את ההרשאות האלו ולמחוק את הפוסט מהקיר. |
ציטוט:
בעיקר לא ברור לי מה הצורך ב-Access my data any time וב-Access my friends' information. גם העובדה שתפרסם על הקיר שלי מידע על כך שאני משתמש באפליקציה לא ממש לרוחי, אבל אני יודע שזהו נוהג מקובל בפייסבוק :-) בכל אופן, שיהיה רק בהצלחה! |
ציטוט:
אם תשים לב אפילו האפלקציה הכי בסיסית היום דורשות את ה- profile information שזה ממש כל המידע האישי שלך בפייסבוק כמו תאריך לידה ומקום מגורים... אז ההרשאות הנוספות שיש אצלי זה כבר זניח ולא ממש משנה הרבה. בעיקרון כל המידע שאתה מאשר פה זה כמו שאתה מאשר "חבר" רגיל בפייסבוק. אנשים לא שמים על זה ממילא... הם נוהגים לאשר כל דבר. |
ציטוט:
אני רוצה להאמין שרוב המשתמשים מודעים ואחראים לפרטיות שלהם ומסננים את האישורים שהם נותנים והחברים שהם מאשרים, לפחות אני נוהג כך. מנגד, אני ממש לא דוגמה למשתמש הממוצע. |
שלח לי מחיר לפרטי בבקשה .
|
ציטוט:
|
ציטוט:
חוץ מזה ש access any time מאפשר סה"כ לאפלקציה שלי לפרסם בקיר שלך בכל עת (ואני לא עושה את זה, פשוט אני רוצה שיהיה לי אפשרות בעתיד). ורק לצורך ההסבר, גם ללא ה- access any time אני אוכל לגשת למידע שלך, לאסוף את כולו לתוך המסד שלי ואז אני לא אצטרך לגשת למידע שלך בכל עת. אבל שוב... היום זה כבר חסר טעם לדאוג לכל הפרטיות הזאת, יש על כל בנאדם בישראל כל כך הרבה מידע שניתן לאסוף או לגשת באינטרנט כ"כ בקלות שזה לא יאמן, ולא, לא רק דרך הפייסבוק. וגם אם יש לי מידע כלשהו עליך, למשל תאריך לידה, אני ישתמש בו למטרת רווח, לדוגמא מיקוד פרסום לקהל יעד בטווח גילאים מסויים. |
אפליקציה ממש נחמדה
אבל אחרי שקראתי את כל התגובות עליה באשכול הזה החלטתי לא לנסות ולוותר שיהיה בהצלחה. |
אתה יכול להסביר לנו את זה פה בפורום, אבל מה עם כל אלה שיחשבו כמונו ולא יפנו אליך?
הם לא ירצו להשתמש באפליקציה הזאת. ממליץ לך לבטל את ההרשאות האלה. |
חברים... שוב, זה לא משנה כל ההרשאות האלה, ניתן לבטל אותם תמיד בכל עת... וחוץ מזה ש
האפלקציה הזאת עברה את האישור של פייסבוק. אחרת היא לא היתה מופיע בתוצאות חיפוש והיא היתה נורא מוגבלת. היא גם מאושרת והכל ויש בה משתמשים רבים, זה שתכנסו או לא תכנסו לא ישנה לי הרבה, אתם רוצים לראות ולהתרשם כנסו, לא רוצים? אל תכנסו, אני לא מכריח אף אחד... |
חבל שאתה לוקח את זה לכיוון כזה, סה"כ אני חושב שהתגובות היו נורא בונות ובנסיון לשפר.
אגב, אם "גם ככה אתה יכול לקחת את הפרטים האלה גם ללא "access any time"", אז למה לא להסיר את הנושא ולבטל את החשש של הגולשים? |
ציטוט:
|
נחמד ניכנסתי
אבל מה שיש שמה זה רק ילדים קטנים וחדר לזקנים ריק תעשה חדרים 20 פלוס ו30 פלוס יהיה יותר נחמד בהצלחה |
ציטוט:
מה שכן, חילקתי את זה ככה כי זקנים לא מסתדרים עם ילדים, אנשים בגילאי 30 - 20 יכולים עוד להסתדר איתם. |
בהצלחה , נחמד.
|
ובאותו הרגע שקיבלת הרשאה לחשבון,
מאיפה לנו לדעת שלא תוריד עלינו מידע? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:15. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ