![]() |
מה אתם אומרים על המפרט הבא :
מעבדי AMD Athlon™64 3800+ (S-939) X2 DUAL CORE
לוחות אם למעבדי AMD GIGABYTE K8N Ultra-9 (s939, nf4-u, PCI-E, GBL) זכרונות DDR 400 2*512MB memoQ CL2.5 דיסקים קשיחים WESTERN DIGITAL 160GB SATA 7200RPM 8MB כרטיסי מסך GIGABYTE 7800GT 256MB DUAL DVI, DDR3, PCI-E, VIVO כוננים- 1.44, CD-ROM, DVD FLOPPY Teac/SONY 1.44 (Black) כרטיסי קול PCI Sound Card 5.1 צורבים DVD Recorders Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer ציוד רשתות מודם / פקס none ציוד רשתות 10/100 מארזים Thermaltake Xaser V8000A 1 HEC 580W ACE (SILENT) אבל חשבתי להחליף תזכרון ל סטיק אחד עדיף? |
סוס
שווה איזה 6 אלף לדעתי. |
לא עדיף לך להחליף את הזכרון לסטיק אחד, כי זה ליבה כפולה אז רצוי שיהיו שני סטיקים שווים כדי לקבל את הביצועים של הליבה הכפולה...
רק הכרטיס מסך והמעבד כל אחד זה איזה 2000, אם אתה מתכוון לקנות אז אחלה :] בהצלחה! |
תודה רבה לכם :]
|
מחשב סוס ..!
אל תתקמצן ותביא גם איזה LCD ריצני :) |
מחשב על רמה, כמה עלה?
|
תחליף את ההארדיסק לדעתי, WD על הפנים :\
|
ציטוט:
|
יש לי מסך חדש בבית של MAG לא צריך לקנות חדש
והדיסק קשיח אולי אני יחליף ל Maxtor חשבתי על זה ועוד לא קניתי והמחיר שלו 7500 אבל אני קונה אותו בהרבה פחות וזה לא משנה בכמה :] תודהה רבה לכם |
ציטוט:
|
קיצר החלטתי בסוף להוסיף עוד 2 סטיקים של 512 :] שיהיה 2 ג'יגה פאנאני..
|
פשש מחשב תותח ! מלא כסף בטח
|
ציטוט:
אבל המחיר שעושים לי שווה לקנות 2 כאלה :] |
ציטוט:
|
ציטוט:
או 2 של ג'יגה נראה מה אני יקנה תודה בכל אופן :]] |
ציטוט:
1. לא יהיה לך אפשרות שדרוג בעתיד ותצטרך "לוותר" על סטיקים של 512. 2. הערוץ הכפול לא יבוא כאן לידי ביטוי.. עדיף לך לקחת 2 של GB ככה שגם יהיה לך אפשרות להוסיך בעתיד וגם יהיה לך עבודה בערוץ כפול. |
ציטוט:
אחלה מחשב |
סבבה אני יקח 2 סטיקים של 1 ג'יגה
זה לא נחשב שאני עשיר האמת קניתי מחשב כי אחי הקטן רוצה מחשב אני מעביר לו את שלי וקונה לעצמי חדש בזול זול משו פחד אז לקחת מחשב כזה :] המחשב הוא למירק איסיקיו מסנגר ומשחקים כמו lineage2 , nfs ועוד כאלה חמודים.. תודה אנשים :]] ובקרוב בע"ה יהיה לי ארטיקט סוף סוף אחרי חצי שנה בלי כלי כזה :]] מי שרוצה לדעת מזה ארטיקט - טרקטורון בין החזקים :] |
ציטוט:
היית מביא DS .. או אפילו פרדטור.. ובהצלחה עם המחשב החדש |
ציטוט:
אחי אני כבר בתחום של הטרקטורונים כבר שנתיים היה לי מהבר מצווה ואני מבין טוב מאוד מזה זה , היה לי EX , BAHA-X אז אני מבין גבר ויש לי משפחה שכולם יש להם כלים כאלה 2 ארטיקיטים + פרדטור אז זה פסדר ( לא למשפחה שלי , לבני דודים) אז תבין אחי שאני אומר אארטיקיט זה הכלי הכי מושלם זה נכון גם קל וגם חזק נהגתי על כל כלי EX , Baha-x , פרדטור וארטיקט הכי כיף זה ארטיקט מי שמכיר את כביש האנבות את כל הכביש העלתי עם וואילי בארטיקט :]] |
ציטוט:
DVX זה טרקטורון יותר לכביש, הוא קל, מנוע קטן יחסית(250 אם אינני טועה ), זריז ומהיר, מה שהופך אותו באמת לטרקטורון מס' 1 על הכביש.. אבל DS זה כמו לנד קרוזר כזה, הוא פשוט נוח, נעים לשבת אליו לרכב אליו בשטח מנוע גדול וחזק די כבד יחסית, יש לו אחלה ביצועים בשטח. אם אתה רוצה יענו לדפוק רייסים עם חברים באמת שווה לך לקחת תDVX אבל אם תרוצה טייולי שטח מאתגרים אני בהחלט הייתי ממליץ לך ללכת לכיוון הDS |
ציטוט:
DVX מנוע 450 והוא חיה בשטחח מה אתה מדבר ישלי דודים מגיל קטן על הדברים האלה כפרע אני יודע מזה עזמה שאתה מושבניק וואלה DVX הכלי הכי מושלם לנהיגה על הכביש והשטח ואיזה מושב אתה? |
עכשיו אני נוסע לבנאדם שמוכר תמחשבים..
לא סגור כל כך על AMD אבל נראה שנגיע עם יש לו איזה intel p-d 3.2/2m cache להציע משו כזה אני אולי ישתנה בדעה שלי :] |
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 04:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ