![]() |
ביקורת | www.siz.co.il
שלום אני חדש כאן רציתי לקבל ביקורת מה דעתכם על האתר ומה אפשר לשפר באתר
siz.co.il תודה. |
תעשה שהעמוד הראשי יעלה יותר מהר.
חוץ מזה, השירות עצמו טוב. לא יזיק עיצוב חדש, שבכלל, אני רואה באנר שמסתיר את הלוגו וזה מוזר ~.~ |
דבר ראשון, ברוכים הבאים :)
לגבי האתר, יש אופטמזציה מעולה לאתר.. המבנה והעיצוב במקום. לאתר לקח זמן להיטען ולעלות אצלי יחסית לאתרים אחרים, מה שהייתי ממליץ לעשות הוא לנקות קצת פרסומות אני מבין שזה אתר מצומצם יחסית ואין כל כך דפים לנצל בו פרסומות.. אבל זה קצת מציק הריכוז המטורף של כל הפרסומות בדפים. אהבתי שאתם מתקדמים הלאה ומוסיפים איזורים כמו משחקים, וכ'ו... ממליץ לעשות ממש אתרון עם סאב דומיין.. וSIZ בעצם יתמוך בו.. שיהיה בהצלחה! |
ציטוט:
יש איזה מעצב בזול שיוכל להוסיף לי עוד תפריט לעמוד הראשי ואני ישנה את הכתב האדום הזה כי זה הדבר היחיד שמפריע לי |
מי כבודו אגב?
הבעלים של הדומיין מבאר שבע ואתה מירושליים? |
gasfgas
ציטוט:
נגיד והוא סתם אומר שהוא הבעלים, ואין לו קשר לאתר, מה יוצא לו מזה? צריך מוטיב... |
ציטוט:
הוא רכש את האתר מהבעלים המקורי. לגבי הטעינה לא מדובר רק בפירסומות תזכרו שמדובר באתר עם תעבורה של 100מביט ומעלה במשך 24 שעות |
אני הבעלים קניתי את האתר
יש עוד הצעות? |
ציטוט:
אגב, פה, אפשר לסתום את השרת (ל-Mini אין מגבלה על המקום בהארדיסק). ופה אפשר להרוס את כל המאגר - רצוי להוסיף סיסמה של apache/allow from ip ב-htaccess. כדי להוריד עומסים/לתת בוסט רציני לזמן טעינה של התמונות, תעבור ל-nginx. כרגע up203 עובד על Apache2. |
לא אהבתי,
אתר סגור עם 1001 פרסומות. לא הייתי מעלה אליו תמונות. בהצלחה. |
הבעיה העיקרית באתר שלך לפי דעתי(ובגלל זה אני לא משתמש באתר הזה), היא שהאתר נטען לאט, גם העמוד הראשי וגם תמונות וגם עמודי תצוגה של תמונות
|
ציטוט:
אחי בקיצור לא הבנתי כלום ממה שאמרתה אני קניתי את האתר בתור השקעה אין לי מושג בשרתים אולי טיפה רק php דבר איתי דרך היצירת קשר נראה מה עושים |
ציטוט:
אבי אוהב תוכנת שרת בשם nginx(מה שאבי אוהב) במקום apache2( מה שכולם משתמשים ), והוא ממליץ לך על החלפת התוכנה הקיימת מכיוון שהביצועים של nginx מעולים בקבצים סטטים קטנים (תמונות). לגבי הסיסמא והכל .. מדובר בחסימת התיקיה של האדמין באמצעות קובץ .htacess ( הגנה בעצם מפני גולשים לא רצויים). תשאל את ספק האחסון שלך איך מגנים על תיהיה באמצעות סיסמא. |
כל תמונה שעולה לאתר הזה, זה רק כי הוא מקום ראשון בגוגל תחת "העלאת תמונות"..
זה הישג גדול ומשמעותי, אבל האתר לא נוח בכלל ואם מישהו רוצה יותר מאשר רק לחפש בגוגל העלאת תמונות הוא יכנס לאתרים אחרים. לפי דעתי קודם כל תחליף לשרת מהיר יותר, ותעיף/תמקם בצורה שונה חלק מהפרסומות. אתר עם פוטנציאל זה אין ספק, צריך רק לדעת לקחת אותו למקום הנכון. בהצלחה |
תאמת? אני ממש לא אוהב את האתר הזה ..
התמונות נימחקות אחרי כמה ימים, אף פעם לא העלתי תמונה לאתר הזה אבל אני מניח שהקישור שהוא נותן זה לעמוד התצוגה המפוצץ בפירסומות שלפעמים עולות על התמונה עצמה .. מה יש איזה 3 פירסומות קופצות בעמוד הזה. |
חייב לכסות על ההוצאות
והתמונות לא נמחקות רק אחרי חצי שנה... |
לדעתי האתר מעולה ועם שם טוב ברשת רק העיצוב צריך לשנות שהאתר יראה יותר מסודר
|
כמו שכמה אמרו פה כבר, האתר הזה איטי כמו צב.
אכן יש לו עליונות על אתרים אחרים בשוק מבחינת השימוש בו רק בגלל מיקומו הראשון בגוגל. מישהו שקצת יותר מבין ילך לאתר אחר הרבה יותר איכותי מהאתר הזה. מה שחשוב זה הנוחות באתר, והאתר הזה ממש לא נוח. |
אוי אוי אוי
אתה מודע לכך שבכל עמוד שמופיעה תמונה שעל השרת שלכם גוגל כרום חוסם לי את העמוד כוירוס ? זה חדש לי מהיום :| |
ציטוט:
|
האתר מעולה, יש לו ממשק פשוט ונוח כפי שצריך, אך הבעיה העיקרית שיש אצלך זה שהשרת נופל פעמים רבות וכתוצאה מכך לפעמים התמונות המועלות לאתר הזה לא עובדות.
כלומר: לשפר את ביצועי השרת. |
האתר מכיל וירוס ומסוכן לגולשים -
אבקש מפותח האשכול לנקות את האתר שלו ולאחר מכן לשלוח לי הודעה פרטית על מנת שאבדוק. למען בטחון הגולשים ערכתי את הקישור לאתר, והאשכול הזה נעול עד שיסדרו את האתר. |
ציטוט:
בעל האתר הסיר את הקוד הזדוני מהאתר. הנעילה בוטלה והאשכול נפתח לדיון |
תודה רבה
ושאלה קטנה פה לאנשים איזה אנטי וירוס הכי טוב לשרת mcafee norton internet securty nod32 |
איזה וירוס היה לך?
|
ציטוט:
אז או שתשב ותלמד לבד איך מתחזקים שרת, או שתשכור לך בנאדם שיידאג לזה. ואם אין לך כסף ואין לך זמן? שמע אחי... נדפקת עם אתר גדול שאין לך מה לעשות בו. לקנות אתר זה לא מספיק, צריך לדעת גם להשקיע בו ידע וכסף על בסיס קבוע, זה לא זבנג וגמרנו. |
דבר ראשון אני מברך אותך על קניית האתר!
עכשיו, בקשר לאתר אני חושב שמבחינת העיצוב והשרת הכל מעולה רק הייתי ממליץ לסנן פרסומות. יש יותר מידי פרסומות אשר מורידות את רמת הרצינות של האתר, לשיקולך.. :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:00. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ