![]() |
עיצוב לחברת בניית אתרים
אממ זה בשבילי בעיקרון שאני פותח עם עוד בן אדם..
אני עובד כרגע קצת יותר על הלוגו.. אבל רציתי להציג את האתר לקבל תגובות :P איך? http://barakcohen.deviantart.com/art...ment-179116701 |
העיצוב מאוד ילדותי, המבנה של האתר יותר במבנה של פרוטפוליו ולא חברה לבניית אתרים, והקטע של הפרוייקטים אחרונים גם גדול מידי וגם לא ברור מה זה העבודה האחרונה כל כך, ואני חושב שהמבנה הלא ישר למטה לא לעניין.
רואים שאתה ברמה אבל אתה צריך לשפר את הקטע של המבנה והילדתיות בעיצובים שלך.. |
תודה..
וזה בכוונה סיגנון ילדותי כזה אני אוהב את זה.. יש מעצב אחד שעושה הרבה עם הסגנון הזה (הוא לא רואה אותי כה..) חח אבל ניסיתי לעשות את אותו הסגנון.. בקשר לפרוייקטים אחרונים זה אמור כזה שלוחצים על החץ למעלה\למטה זה כזה כל הקטע התחתון יעני מתחלף כזה בצורה יפה ב-JS.. נראה לי אחרי שזה יהיה עם התיכנות זה יהיה הרבה יותר יפה |
עם כמה שזה יצירתי, הוא לא נוח בתור עיצוב לחברת בניית אתרים.
וכמו שאמרו מעלי, החלק של העבודות האחרונות דיי גדול, תעשה איזה סליידשואו יותר קטן שבו יהיו כמה עבודות עם באר שחור עם אופסיטי נמוך ובו יהיו הפרטים של אותו עיצוב. בכל מקרה, נחמד מאוד. דיי שונה שזה טוב, אבל לא נוח לנושא הנ"ל. |
אם העיצוב בעברית למה הכל מיושר לשמאל?
|
תודה
וואלה דווקא התבאסתי אני חשבתי שיצא אחד היפים :P כולם אמרו שיצא יפה אבל לא מתאים (גם בפורומים אחרים..) נראה איך אני משנה או אסדר או אהפוך את זה למשו אחר והעיצוב בעברית אבל הקטע של ימין משמשאל\שמאל לימין זה סתם פשוט אני התחלתי וזרמתי לא חשבתי וגם שאני שם לב אני לא חושב על זה בעיצובים שאני מכין אני אתחיל להשים לב לזה :P לא שאני חושב שזה באמת משנה.. כולה צדדים |
העיצוב נחמד.
אבל הוא לא בנוי נכון. זה נראה יותר מידי מתוסבך ויותר מידי דברים יש. הייתי ממליץ לבנות משהו פשוט אבל קליט לעין. |
אני ממליץ לך לפני שאתה מעלה לביקורת תסיים את האתר עד החלקים שאתה מתלבט לגביהם
|
ציטוט:
בגדול רואים שאתה מעצב על רמה, לא תהיה לך בעיה לסדר משהו יותר מתאים. בהצלחה. |
יפההה
|
אני דווקא חושב שהוא די בסדר, אם הייתי נכנס לאתר כזה לא חושב שהייתי מתאכזב או חושב משהו שלילי... זה סגנון עיצוב מסויים.. והצבע שלו אחיד מידי.. כחול וירוק... תשבור באיזה צבע עיקרי כזה, תנקה יותר את המסך... אבל בוא נגיד שהכיוון והבסיס בסדר
|
תודה
בכל מקרה בסוף אני לא פותח ככה שבכל מקרה אין לי מה לעשות איתו אולי אני אשנה ויישפץ אותו קצת ויעלה אותו אתר להעלאת תמונות אני יישנה שמה כמה דברים |
למה הכול משמאל?
זה בעברית! בכול מקרה. תתקן את זה זה לא מקצועי. לא אהבתי חייב שיפור. הכול עמוס , ילדותי , לא נראה טוב. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:48. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ