![]() |
איחוד טבלאות
אהלן,
יש לי 2 טבלאות במסד: name1 ו- name2, לכל אחת מהן יש שדה. name1: info name2: title אני מעוניין לאחד את שני הטבלאות לטבלה אחת ויחידה שמכילה את שני השדות. דוגמה: ציטוט:
תודה לעוזרים. |
אולי תבנה מערכת שעושה את זה?
|
אני לא יודע php ברמה של לבנות מערכות.
יש איזה טריק שאפשר לעשות אולי ב phpmyadmin? |
אתה צריך איזה שהוא KEY שמשותף ל 3 הטבלאות
לדוגמא table1 : posts postid , title , userid table2 : users userid , username , email ואז אתה עושה left join users AS users on users.userid = posts.userid בכל מקרה אתה חייב איזהשהו שדה שהוא יהיה שדה משותף |
כן בשני הטבלאות יש לי id.
אממ, אפשר הסבר איך להתאים את הקוד שנתת לטבלאות שלי? PHP קוד:
תודה. |
sql - inner join
זה הפתרון בשבילך. |
הרצתי את הקוד הבא:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שאלתי בנושא איך אפשר לשלב טבלאות, לא לשלוף מידע.
תודה לעוזרים. |
ציטוט:
SELECT table1.info, table2.title FROM table1 LEFT Join table2 ON table1.id = title.id; ואז כל פעם שתעשה SELECT מה VIEW הוא יביא לך את כל המידע. |
ציטוט:
אני מעוניין בטבלה אחת. |
הגבתי וזה נעלם, כניראה שלא שלח לגמרי.
אבל הפתרון הוא ליצו table3 שיהיה לו שדה name1 ושדה name2 עם הערכם. או שתעשה את זה ידנית, או שתבנה סקריפט בPHP |
ציטוט:
|
כפי שאמרתיף בצורה ידנית או בצורה של סקריפט(שתבנה)
|
VIEW זה בדיוק כמו TABLE
כשתעדכן את table1 או table2 ה VIEW שלך יתעדכן באופן אוטומטי. תנסה ותראה... |
תראה אתה צריך איזשהו תיאום בין הטבלאות, כלומר אם כרגע יש לך בטבלה א' נתונים (1) ו-(2) ובטבלה ב' (A) ו-(B) ואתה מעוניין שהם יהיו מסודרים בתור (1,A) ו(2,B), צריך איכשהו שהקוד שרץ ידע מה מתחבר למה.
איזה קשר יש בניהם? מדובר בכמות גדולה של נתונים קיימים? (כי אם לא, לפעמים עדיף פשוט לבנות מחדש) רותם, מה קורה? (: אני רואה שאנשים נשארו פה הרבה זמן חח |
ציטוט:
ושוב לגבי האשכול , את התיאום מבצע ה VIEW לא נראה לי שמישהו פה ניסה את זה פעם. |
בשביל מה VIEW?!
אם הוא רוצה לתקן תבנית קיימת חבל להשאיר את הטבלאות. הדרך הפשוטה ביותר היא להעתיק טבלה אחת באופן ידני אל השניה ולמחוק אותה. או שאפשר ב SQL ע"י SELECT INTO: http://www.w3schools.com/Sql/sql_select_into.asp |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:47. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ