![]() |
אתם נותנים לאנשים שבחסות תמיכה?
תענו ברצינות בקשה.
פשוט אני מביא לחלק אנשים שבחסות תמיכה וזה גומר לי חצי יום ומעייף אותי לגמרי וזה מתחיל להיות נמעס.אני לא עוזר לכל החסות אבל בכל זאת...שפוט מעניין אותי מה אתם חושבים על העניין ומה אתם עושים? |
אני בכלל לא אוהד את הקטע הזה של ה"חסות" זה סתם.
אבל אם בכל זאת, נותן תמיכה. |
רפי קל לך לדבר שאתה לא מנהל חברת אחסון.
לדעתי מי שנותנים לו חסות צריך לשאול אותו עם יש לו ידע והוא לא יצטרך תמיכה. פשוט להגיד לו מההתחלה שלא נותנים תמיכה. אתה לא צריך לתת תמיכה אתה גם עושה להם טובה וגם נותן להם תמיכה איזה דבר זה... ובקיצור ל-א! |
לא מחלק חסויות כלל וכלל, במידה וכן הייתי מספק תמיכה מלאה, לקוח זה לקוח.
|
טוב אוקי תודה לכולם אבל אני רוצה לשמוע עוד תגובות
|
מה ההבדל בין חסות לבין לקוח רגיל
לקוח זה לקוח חסות לא משלם כסף משלם כסף בעקיפין אבל כמו שאמרתי לקוח זה לקוח. לא שאני חשוב שחסות זה דבר טוב אבל שיהיה |
לא נותן עוד חסויות אבל חסויות שנתתי לא נתתי תמיכה, כי רוב הבעיות היו במערכת הפורום/פורטל שלהם, ואפילו ללקוחות משלמים אנחנו לא מחוייבים לתמיכה מסוג זה.....
|
ברור..
גם מלקוח בחסות אתה מרוויח משהו, פשוט..לא כסף. |
ציטוט:
מה? סלט ירקות :)? |
ממש ממש לא , כי אני לא ממש נותן חסויות כבר =)
|
מי שבחסות יקבל תמיכה אבל לא תמיכה כמו זה שמשלם כמו תמיכה במערכות וכדומה, רק קבצי שרת או משהו שקשור בנושא!
אני לא נותן חסויות ... אז את המשפט הזה אמרתי אם הייתי נותן.. |
ציטוט:
לא ממש אוהב את עניין החסויות.. אלא אם כן, זה אתר ענקי שיוצא לי מזה משהו.. ולא סתם באנר למעלה שילד בן 10 יסתכל על זה.. |
נותן תמיכה, אבל לקוח תמיד בבעדיפות ראשונה.
|
לקוח זה לקוח.
זה שהוא לא משלם לך זה לא אומר שאתה לא צריך לספק לו תמיכה הוא משלם לך בדרך אחרת. |
בסדר, אבל אני בכלל לא נותן חסויות ככה שזה לא משנה.
|
תודה לכולם
הגעתי למסקנה שחסות זה פשוט מיותר כסף אתה לא רואה מזה. אתה מבזבז מקום מהשרת שלך. וגם כניסות לא תמיד רואים,גם אם זה אתר גדול בכל מקרה...החברה לא מחלקת יותר חסויות |
צודק ..
אני אף פעם לא נותן חסויות לא יוצא מיזה כלום..ורק אתה מפסיד.. |
לא חושבב..
חסות נותן לך פירסום לחברה לפי דעתי לקוח זה לקוח שרות זה שרות!! הכל תחת שיכולך.. שבת שלום. בברכה, |
אני נותן שרות כמו לכל אחד ואפילו שואל מידי פעם איך השרת ואם יש בעיות!
|
אני מספק תמיכה גם לנושאי החסות שלי
|
עדיף שלא לתת מה גם הוא מקבל איחון חינם וגם יקבל תמיכה??\
אל תהיו פראיירים בעלי החברות |
ציטוט:
אני לא מבין למה לחפש ולחפור בפורומים ולמצוא אשכולות ישנים, אבל שוב..כול אחד בוחר איך הוא יעשה את המעשים שלו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ