![]() |
אחסון ב0.01$ בHOSTGATOR קופון בלעדי ל HOSTS
הקופון:
hostsbyanti להרשמה לחצו כאן אחסון ללא הגבלה שחכתי לציין :) בוחרים WEBHOSTING ואז חבילה BABY האמצעית ומכניסים את הקופון ונהנים מאחסון לכחודש וחצי (לוקח להם שבועיים עד שהם משעים אותך) בסנט אחד בלבד! שווה :) *אני יצרתי את הקופון אז תהנו * בקרוב אפרסם גם VPS ב 0.01$ :) עריכה: VPS / ריסיילר ב0.01$ לחודש! כנסו לכאן לאחר מכן בחרו VPS / RESELLER אם RESELLER: בחבילה הכי קטנה שמחירה 29.95 ותרשמו את הקוד קופון HOUSTON אם VPS אתם יכולים לבחור את החבילה השניה שמחירה גם 29.95 ולרשום את הקוד קופון: TEXAS תהנו :) |
לא ראיתי שכתבת שזה לשבועיים,
אני נננס לחלק של ה vps זה מביא לי חבילה שעולה 39$ , מה זה? וכמה זמן יקח עד שהם ישעו ויפיאס? ואיך זה עובד ככה? איך אתה יוצר את הקופונים? מה זה פירצה במערכת ? תודה ! |
ציטוט:
למה דווקא שאכנס מהקישור ששלחת: http://secure.hostgator.com/~affilia...ckthru.cgi?id=izik11 ולא באמצעות הקישור הרגיל: http://www.hostgator.com כי הרי בסופו של דבר לאחר שנכנסים לקישור שפרסמת זה מגיע לרגיל. אתה מנסה לעשות על חשבוננו רווח כלשהוא? |
siteserv.co.il , זה חודש + שבועיים על תנאי כזה נותנים לך אזהרות בסוף משעים אותך אם אתה לא משלם.. ויש לך שם פס אתה מזיז אותו פשוט שמאלה ...
זה לא פירצה במערכת, זה פשוט כי אני שותף שם.. (הכל חוקי הסר חשש מליבך) Israel-Serv.Co.IL, במידה ולא תירשם דרכי לא תוכל לנצל את ההטבה של הקוד קופון שאני יצרתי באמצעות הAFFILIATE שלי ואני לא חשוב שבאמת יתנו לי משהו על מכירה בשווי 0.01$ לא כך? באותה מידה יכלתי להסתיר את הלינק על ידי שימוש בקיצור כתובות, אך אין לי מה להסתיר, הכל נעשה בגלוי, אני לא מרמה אף אחד לא שודד ולא גונב. הכל חוקי ונעשה בצורה יפה אתה לא חייב להירשם דרכי, רק אל תתלונן אם לא קיבלת את ההנחה.. כמו שאתה קורא הקופון הראשון כתוב hostsbyanti לפרק לך את זה יוצא: hosts (האתר) by (על ידי) anti (אנוכי) |
בדקתי תקופון..., מדובר בהנחה של 25 דולר אבל לא מדובר בVPS ב0.01$
|
ibmod, אכן מדובר בהנחה של 25$ , פשוט החבילה של הVPS והריסיילר הן קטנות מ 25$ ולכן הם נותנים לך את זה ב0.01$ כי אי אפשר לעשות בPP מוצר שהוא ב0$ ולכן חייבים לגבות ממך 0.01$
|
עד מתי הקופון תקף?
|
עקרונית עד מתי שאני מחליט למחוק אותו..
(זה לא יקרה ) |
ציטוט:
|
תשמע אני מאמין שהם מגבילים לPAYPAL אחד (למרות שזה לא בעיה לפתוח עוד PAYPAL) ,
אבל בכל זאת תצטרך כל חודש וחצי להעביר את האתר שלך וזה סיפור.. אבל אתה יכול לנסות אין לך פה מה להפסיד... (איזה ישראליים אנחנו) *** אולי לא הבהרתי את עצמי טוב באשכול הראשי אך אי אפשר לערוך משעים את החשבון רק במידה ואתה לא מחדש את התשלום שבועיים לאחר שנגמר החודש ששילמת עליו!*** |
נרשמתי, הם דורשים מס' טלפון אמיתי.
|
האם הPAYPAL שלך מאומת? כי שאני נרשמתי מPAYPAL מאומת לא ביקשו ממני שום דבר..
(ואני בכלל לא רואה שנרשמת - לפחות לא דרכי) שנרשמתי לפני שנה עם PAYPAL לא מאומת גם היתה לי בעיה שהם לא אישרו לי את החשבון והייתי צריך להתקשר אליהם, שיחת חינם, ואישרו לי |
מאומת, בכל מקרה אני יתקשר מחר.
|
אתה יכול גם עכשיו, הם עובדים 24/7
|
וואו אחי זה דבר מעולה
וישראסרב - אני לא מבין את הצרות עיין הזאת, גם אם הוא עושה בזה רווח, תאמין לי שמגיע לו, הוא מביא לך אחלה שירות ואחלה מוצר.. אני לא מבין מה זה הצרות עיין הזאת.. הוא עבד על זה ואם יש רווח אז בהחלט מגיע לו. atti - תודה אחי על הקופון שימושי ביותר |
תודה על התגובה המעודדת,
אני לא אשקר לכם, אין לי מושג אפילו אם אני מרוויח או לא.. לא באתי לפה בשביל להרוויח אלה כדי שתהנו.. (אבל אם אפשר על הדרך אני לא אתנגד.. למרות שלא נראלי שמקבלים על זה משהו) |
ציטוט:
2 דברים קצרצרים לי אליך: 1. ישראל-סרב ולא ישראסרב. 2. "צרות עין" ?! כשאתה רושם את זה אתה מבין למה אתה מתכוון? מה המשמעות של הביטוי בכלל? בסה"כ שאלתי אם זה עושה רווח כלשהוא, אמרתי לו תודה ושאני אולי אשתמש בזה. איפה ה"צרות עין" פה? תעשה טובה , תרגע. שוב ANTI, תודה. |
Anti, הרווחתה מזה משהו?
אני מכיר לפחות חמישה שפתחו על הקופון שלי וזה לא מופיעה לי בכלל... נראה לי הם מזייפים... |
לא הרווחתי כלום,
Page 1 of 1 : 3 commissions Update Date Sent Domain Name Referer Status Paid 2010-06-30 netproject.co.il Link Fraud Pending 2010-06-30 netproject.co.il Link Cancelled Pending 2010-06-30 il-talk.com Link Cancelled Pending חשבון אחד ממתין לאימות 2 ביטלו. |
anti תודה גברבר, שאלה רק אליך - אני יכול לקנות רק אחסון או רק ריסלר או רק VPS או שאני יכול להשתמש בכל אחד מהקופונים פעם אחת עם אותו פייפאל?
|
זה כאילו חודש ראשון ב 0.01 ושאר החודשים במחיר מלא?
|
Builds , תאמין לי שאין לי מושג... תקנה VPS מזה משנה גם ככה זה אותו מחיר :)
הם בטח יבקשו ממך גם אימות טלפוני אתה מבין.. אין לך מה להפסיד וזה לא בעיה לפתוח PAYPAL חדש Sagi , כן, הם יתנו לך איזה שבועיים אחרי שנגמר לך החודש יזכירו לך לשלם אם לא תשלם אחרי שבועיים ישעו את החשבון.. לא נורא לא קרה כלום :) |
אני זוכר שקניתם מהם פעם הם ביקשו שאני אצלם להם תאשראי שלי ותעודת זהות למה ?
ואז שלא עשיתי את זה כי אני לא סומך על אף אחד סגרו לי תחשבון |
ציטוט:
פשוט התקשרתי אליהם והם אישרו לי את החשבון בלי לשלוח להם שום מסמכים. |
יש כאלה שהם סומכים עליהם, ויש חשבונות PAYPAL לא מאומתים וחדשים וזה כתוב PAYPAL מעבירים את המידע הזה.. הם לא רוצים לתת לכל אחד את זה שפותח PAYPAL.. ולכן הם עושים את זה כך פשוט תתקשר וזהו..
ibmod, מה הדומיין שנרשמת איתו? |
ציטוט:
|
איך יכול להיות דבר כזה? חייב לרשום דומיין בהתחלה גם אם הוא פיקטיבי
|
הבעיה עם הקופון הזה של HOSTGATOR שאחרכך התשלום הוא על מחיר מלא וכמו שזכור לי אין את ה 20 אחוז הנחה שלהם ( לנרשמים מתחילים).
אפשר לקנות מנוי שלהם לשנה ואם יש בעיה לבטל אחרי חצי שנה . מניסיון שלי אתם גם אם מבטלים חודש לפני השנה הם מחזירים חלק יחסי של הכסף. השירות שלהם מדהים והייתי לקוח שלהם שנתיים בין שאר חברות האחסון שאני אתם בקשר. רק בגלל שהחזירו לי כסף על החודש האחרון אני מוכן להמליץ עליהם בלי שום עניני AFFILIATE . להערכתי לנסות לקבל כל פעם אחסון חדש בסנט זה רעיון גרוע בגלל הטרחה כי צריך להעביר את כל הקבצים לשרת החדש. עדיף כבר ללכת לחברות אחסון חינם עם שטח אחסון קטן ותעבורה קטנה או לקנות מ HOSTGATOR חבילה לשנה . |
כברירת מחדל מביאים לך קופון של 20% השאלה לכמה זמן אתה קונה...
הבנתי שיש להם עד 45 ימים החזר כספי גם.. ושמדובר על VPS יש אנשים שלא יחשבו כמוך.. אגב גיליתי שאפשר לקחת VPS + 4 כתובות IP בסנט אחד :) |
ציטוט:
ציטוט:
|
אה, אוקי סליחה טעות שלי
|
אחלה תודה נרשמתי
|
קופונים חדשיים וללא מוגבלים על ידי החברה
1 hostme10off 2 rubinny2010 3 take10off4host |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:29. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©