![]() |
למכירה| הדומין Ivori.co.il הצעה ראשונית 10 ש"ח!
דומין Ivori.co.il , תקף לשנה מהיום , מכירה פומבית (מכירה מיידית בפרטי)
דומין מעולה,ומיכיוון שלאחר בדיקה קצרה ראיתי שאייבורי הם לא TM אז גם אין בעיות עם החוקיות. להערכתי מתקבלת תעבורה נחמדה של גולשים שמעוניינים לקנות מוצרים והתבלבלו בין הכתובת IVORY לIVORI. בכל מקרה , המכרז נפתח ב10 ש"ח , קפיצות של 5 ש"ח , מחיר למכירה מידיית בפרטי , המכרז נסגר אחרי 24 שעות ללא הצעה. |קורץ|בהצלחה לנו. |
כמה זמן נשאר לו ?
|
10
**עריכה** עד מתי הדומיין? |
15 :)
|
|
20
|
30
|
35
|
התקבלה בפרטי הצעה על סך 55 ש"ח.
|
60
|
65
|
גם אם זה TM וגם אם לא - הדומיין הזה לא חוקי בעליל!
נראה לך שתוכל לרכוב על ההצלחה של IVORY? ממש לא ומי שחושב לקנות אותו עושה טעות ענקית. קחו את זה לתשומת לבכם... |
כל עוד זה לא TM וכל עוד האתר עצמו לא מתחזה ומבהיר שאין לו שום קשר לאייבורי הם לא יכולים להגיד כלום.
|
ציטוט:
ציטוט:
אייבורי יקבלו את הדומיין, אלא אם כן, מי שיקבל את הדומיין יפתח אתר ללא שום קשר למחשבים (בלי שום קשר בכלל - לא פרסומות, לא קישורים, לא ביקורות), וימצא סיבה מאוד משכנעת. מי שיקנה את זה עלול מאוד להידפק בסוף. |
ציטוט:
|
אם אתם אומרים ...
למרות שאני בטוח שזה לא כל כך פשוט כל העניין שאתם מדברים עליו כי אין TM. בכל מקרה , אני מעוניין להמשיך במכרז בלי הפרעות. מי שרוצה למשוך את ההצעות שלו בחזרה מוזמן לעשות זאת. בהצלחה. ההצעה הגבוהה ביותר כרגע היא 65 ש"ח מליאור. |
לאור מה שנרשם באשכול אני חוזר בי מהצעתי
|
אם זה TM שים לב שהדומיין יילקח ממך- עיין ערך MIKEROWESOFT.COM
|
ציטוט:
|
100
|
100% אין סכנה של תביעה?
אני לא רוצה לקנות סתם |
העובדות הוצגו פה , זה לא TM.
100% אני לא יכול להתחייב על שום דומין. ההצעה הכי גבוהה היא 100 ש"ח. אם אתה מעוניין אתה מוזמן להציע הצעה גבוהה יותר. |
אוקיי ונגיד ותובעים אותי או משהו כזה?
|
זה לא תהיה תביעה פשוטה כי אין להם TM (ולכן הסבירות של התביעה נמוכה יחסית)
בכל מקרה במקרה הכי גרוע אתה מפסיד את הדומין (דבר שלא נראה לי שיקרה אבל אני 100% פתוח איתך , שלא יהיה מצב לא נעים במקרה של...) |
נגיד ולוקחים לי תדומין תחזיר לי תכסף?
ואם תובעים אותי על כסף מה עושים? |
המכרז נסגר.
הצעה זוכה על סך 100 ש"ח. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ