![]() |
SitesAnalyzer.com - שירות סטטיסטיקה לאתרים בחינם!
אהלן חברים,
פתחתי שירות חדש לבעלי אתרים, השירות זהו בעצם סטטיסטיקה לאתרים כמו גוגל אנליטיקס רק שבשירות שפתחתי יש תאכלס את מה שצריך לבעלי אתרים ובלי כל האתרי סטטיסטיקות האחרים שמפוצצים במידע לא רלוונטי שמעולם אנחנו לא משתמשים רק בשביל להגיד "הנה! לי יש יותר!" יכול להיות שישנם עדיין דברים חסרים לכן אני אשמח לשמוע ממכם דברים רלוונטים שכדאי להוסיף לשירות. השירות הוא 100% חינמי לחלוטין שום תשלום בשום צורה. שימו לב, בשלב זה של הסטטיסטיקות בעת מיקום הקוד שאתם מקבלים מהמערכת למקם אצלכם באתר, לא מוצג איקון באתרכם. קחו בחשבון שבעתיד אנו נציג איקון באתרים שיוביל לסטטיסטיקה שלכם התמונה תהיה 36 על 36 לאלו שמעוניינים למקם את הקוד כבר עכשיו. יתרונות: - שום איטיות כלפי האתר שלכם בשום צורה. - היות והאתר פותח בישראל, הסטטסיטיקה מתייחסות לזמן ישראל לכן כל מה שתראו שם זה לפי השעה בארץ ולכן זה 100% רלוונטי והכרחי לאתרים ישראליים יותר מאשר בחו"ל שבשלב זה המערכת לא מתייחסת ל GMT של כל אחד אלא רק של ישראל. - בדף הבית ישנו תחרות בין האתרים עם כמות ה Unique הכי רבים - תוכלו לקבל ככה טראפיק, הקישור ישירות לאתרכם! - בעתיד הקרוב אנו בונים מערכת אינדקס אתרים ששמה יופיעו כל האתרים שרשומים לשירות - כמות חשיפה לאלו המחפשים אתרים ולאו דווקא להשתמש באתר - עוד דרך להרוויח גולשים מהאתר שלנו. - ניתן להוסיף מספר אתרים לחשבון אחד - מה שמקנה אפשרות להכנסת אתרים תחת חשבון אחד ולחסוך שמות משתמש וסיסמאות! שימו לב, הטקסטים באתר עדיין לא מתורגמים כמו שצריך ורובם מועתקים מאתרים אחרים, הטקסטים יעלו בהקדם, האתר פורסם כרגע רק פה בפורום כי אני אוהב וסומך עליכם יותר מדי כנראה :) ועוד משהו קטן, האתר בעברית יעלה ככל הנראה בעוד מספר שבועות אז לאלו שמתקשים באנגלית, תהיו עם היד על המקלדת... כתובת האתר: http://www.SitesAnalyzer.com/ אשמח לשמוע ביקורות וכמובן לתגובות בונות אודות השירות ומקווה לראות אתכם בשירות, לא עמלתי סתם לחינם :) סליחה על החפירה ותודה רבה! |
|
נראה מקצועי ביותר.
נרשמתי לשירות, אפרסם ואעביר אותו הלאה. תודה רבה לך, המשך שבוע נעים. |
mlnn - כן ראיתי את הבדיקות שלך גם דרך הממשק ניהול, אני אטפל בזה תודה רבה.
עדכנתי את הפוסט בעוד כמה דברים שכדאי לדעת :) תודה לכולם! |
האם ישנה מחשבה לעתיד (הלא רחוק) מבחינת עומסים על השרת עליו יושבת המערכת?
הרי בעצם מנוע הססטיסטיקה עתיד לספוג את העומסים מכל האתרים (והדפים) בהם הוסיפו אותו. כך שבעצם.. אם יש לי אתר עם 20 אלף גולשים ביום ואני משתמש בשירות, גם לך יש 20 אלף גולשים ביום :) ובלי שום קשר, נראה מרשים. |
תמיד יש מחשבה כזאת דניאל, אני לא נוהג לפתוח אתרים ולסגור...
גם בקוד כשנרשמים גולשים, זה מציין את מספר השרת שעליהם הם יושבים... אז מחשבה הייתה.. ראייה לעתיד גם יש.. עתיד רחוק או קרוב זה הקהל יחליט... :) |
ענית למעלה אז לא רלוונטי כבר
|
נראה מאוד מקצועי ושימושי! אהבתי מאוד את השילוב צבעים והסידור.
בהצלחה בהמשך! |
תודה רבה... :)
|
הרעיון הוא מעולה, האמת שזה משהו שרציתי לעשות מזמן, אבל כמו שאמרו כאן, ההשקעה בתשתיות יכולה להגיע למצב לא הגיוני של עלות מול תועלת...
יש הרבה תחומים להתפתח אליהם מהתחום הזה, הרבה כיוונים לסחור במידע הזה ולדעתי זה אחלה לכל הצדדים אם מציעים שירות כמו שצריך. א. אישית לא אהבתי את העיצוב, נראה ממש חובבני לדעתי. ב. אני לא חושב שזה מכובד להציג נתונים כלשהם של אתר בעמוד הראשי, לפחות לתת לו את האופציה לבחור אם הוא רוצה להיות מוצג או לא. ג. דבר אחרון נוסף... אם אתה מדבר על שירות לאתרים ישראלים, מן הראוי שהוא יהיה בעברית. הייתי מציע לך לעשות GEO-TRACING שיקבע את השפה. בהצלחה |
ציטוט:
ב. זה הרעיון של השירות, גלוי ופתוח לכולם. ג. אמרתי שהאתר יהיה בעברית וכן, יהיה גם זיהוי של הגולשים והצגה של השפה בהתאם וציינתי שזה יהיה בשבועות הקרובים... תודה. |
רעיון טוב , ביצוע עוד יותר.!
אהבתי |
נרשמתי לשירות רק אל תבהל אם יהיה לך 10K ביום :)
|
על הכיפאק יורי, דווקא חיכיתי שמישהו גדול ירשם כדי לשפר את כל הקוד שיעבוד יותר מהר ופחות שאילתות.
תודה רבה ואני אהיה במעקב אחריך ואנסה לייעל את השירות כמה שניתן. תהנה ואני באמת מקווה לראות עוד בעלי אתרים שיעברו לפיתוח כחול לבן! :) לאט לאט הישראלים ישלטו ביקום!!! עדכונים שהתבצעו ומבוצעים במהלך ה 24 שעות האחרונות: 1. תוקנו מספר באגים שדווחו ע"י המשתמשים כאן - תודה רבה! 2. הוסף מערכת ההפעלה Windows 7 ו IE8 לזיהוי של הגולשים. 3. אנו עובדים על גירסאות סלולארים כדי לתת מענה לזיהוי של הגולשים אם התחברו דרך סלולארי - איזה חברה ואיזה דגם! 4. תוקן ה Referral Websites וכעת הקריאה מתבצעת באופן מלא. |
נראה טוב אני חייב לציין :)
יש מצב שאני ירשם :) |
נראה טוב, אבל זה לא קורא שיש לי IE 8 הוא אומר שיש לי 7 משום מה.
|
שניר, שלח לי HTTP_USER_AGENT שלך בפרטי...
|
נראה מבטיח, בהצלחה :)
|
אהבתי את זה שאתה מציג כמה מחוברים יש באתר (את זה עוד לא ראיתי בשום אתר סטטיסטיקות)
חבל שרואים רק את 20 המפנים האחרונים, ושזה לא מחולק לפי מפנים רגילים ומפנים של מנועי חיפוש.. |
בהרשמה הסקריפט של האותיות לא נותן לי להשתמש בחצים \ טאב באופרה.
תגיד איזה חברה אתם? >< לא מנקים XSS?, אני יכול לתת בשם של האתר: קוד:
"><script>alert('mega hacker');</script>hahahah!<a=" חובבני. |
http://www.sitesanalyzer.com/site-1-hanan
בטבלה Last 20 Referrals התבלבלת בין הטור של מערכת הפעלה לטור של הדפדפן חוץ מזה נראה סבבה |
ציטוט:
|
Zom הבחור עושה רושם של "האקר" אבל בסדר.. הוא רק מסייע לי בינתיים גם אם הוא עושה את זה בדרך שחצנית וראוותנית כל אחד והצורת התנהגות שלו.
WiPi תודה רבה תוקן! mlnn - תוקן וטופל, תודה. |
אין פה בכלל עניין של לעשות רושם, מכיוון שאלו טעויות של מתחיל וכל אחד שישב 5 דקות כמוני על המערכת ימצא אותם. המטרה היא שמשתמשים יחשבו פעמיים לפני שנרשמים לשירותים חדשים \ בבטא.
אם אתה מעוניין בהודעות לפרטי ומאחורי הקלעים, תשלם למאבטח שיעבור לך על המערכת. הבנתי שלא מתאים לך איך שאני מגיב, אין בעיה, אני לא אגיב יותר באשכול. |
אה אתה מאלו שלוקחים אישית כאילו?.. ואתה לא יושב 5 דקות, יש לי מעקב אחרי היוזר שלך ושנינו יודעים כמה אתה יושב.
ושוב אין לי בעיה, אתה מסייע ואני מכבד את זה, שום דבר לא נעשה בזדון ולכן אין צורך שכולם ידעו. אם הייתה כוונה תחילה הייתי מצדיק אותך. תישן על זה... מחכה לעוד תגובות חברים! נחזור לפוסט המקורי ונשאיר את המריבות והמלחמות במקום אחר! :) |
נראה מקצועי מאוד!!
בהצלחה... נ.ב זאת מערכת שהקמת לבד או שזה סקריפט שקניתם...? |
לבד..
|
העיצוב נחמד מאוד.
בהצלחה עם האתר! אגב, בלוגו חסרה האות Z - sitesanalyzer |
ציטוט:
כדי שאנשים חכמים אחרים לא ישחקו וינסו לשחוט את המערכת עד סופה וימצאו מידע על אתרים שלא אמורים לדעת.. ציטוט:
הרי כל משתמש שנרשם לשירות רוצה אבטחה מלאה לא? והרי אתה ביקשת ביקורת על המערכת וכמובן שביקורת שאנשים ינסו לחדור כדי לבדוק עד כמה היא מאובטחת, דבר שני, שלחתי לך ה.פ עם מידע נוסף שכדאי לך לתקן. |
Scolpy - אהלן תודה רבה, יתוקן בהקדם.
Yuri198 Services - כשגולש מוסיף אתר כמו google.com... אתה מן הסתם מתחיל לפקוח עליו עין... ושלחתי לך הודעה חזרה :) תודה רבה חברים... |
לא נרשמתי, אבל הסתכלתי ב LIVE DEMO ויש לי דברים קטנים להגיד שאולי שופרו כבר במערכת אחרי שנרשמים.
Days of the week אני לא רואה שמופיע שישי ושבת. ולדעתי את האתר בעברית תתחיל מיום ראשון ולא מיום שני. התפלגות של מבקרים לפי שעות, אולי כדאי להוסיף אופציה של בחירת יום, ככה אם אני רוצה לבדוק אחורה לפי התפלגות של שעות אני יכול. לא שמתי לב אם יש אופציה להוציא את הנתונים בצורה אחרת מהאתר, לדוגמא ב PDF או ב EXCEL בגרף מסויים, וגם לפי התפלגות של פרמטרים. לדוגמא: להוציא דו"ח לפי שעות של החודש האחרון. או דו"ח מבקרים ייחודיים בחודש האחרון (שליפת הנתונים לתוכנה). בכל מקרה, שיהיה בהצלחה ! |
חנן, ד"א, כשהוספתי את הקוד שלך מעל קוד של google analytics, האנליטיקס לא ספר לי כניסות בכלל.
העברתי את הקוד שלך מתחת לגוגל, והכל הסתדר... |
liorclub - תודה רבה. הדברים נרשמו.
syn - שים אותנו מתחת :) Yuri198 Services הבעיה טופלה. תודה רבה חברים. |
נחמד מאוד.
* בIE6 ללוגו יש רקע תכלת. אולי תוסיף גם סטטיסטיקות כניסות לפי מדינות. |
rellect - רשמתי לעצמי.
עם הזמן והשימוש של המשתמשים אני אוסיף את הדברים... תודה רבה. |
כמה עדכונים:
- האתר בעברית עלה. - נוסף תמונה לאתרים בגודל 36 על 36 של השירות. - האתר כעת ב 2 שפות אם כי באנגלית עדיין לא מתורגם כמו שצריך. - בסטטיסטיקה הסדר של הימים תוקן. - גוגל אנליטיקס במידה ושמים את הקוד של sitesanalyzer מעל, אמור לעבוד כשורה. - בשבוע הבא הפתעות נוספות :) שבת שלום! |
שירות נחמד
כמה הערות: * תעשה אפשרות שלא תהיה תמונה באתר (סטטיסטיקה סמויה) * תעשה אפשרות שלא כל אחד יכול לראות את הסטטיסטיקה (רק עם השם משתמש של הניהול) * יש לי ויסה עם אקפלורר 8 והוא זיהה כ אקספלורר 7 |
* זה הרעיון של השירות, שזה לא סמוי, אחרת השירות יפשוט רגל.
* כאמור, זה הרעיון של השירות, סטטיסטיקה גלויה לכולם. * בטיפול. |
נראה ממש מגניב =]
אני עוקב אחרי האשכול מאז שפתחת אותו ואתה מתקדם מהר והשירות והאתר נראים מצויינים. אני לא מבין איפה הרווח שלך פה. אני גם מציע לך לפתוח שירות בתשלום כמו שנאמר קודם לכן שמאפשר סטט' ללא תמונה ו/או רק הבעלים של החשבון יכול לצפות בסטט'. אתה יכול להוסיף גם UPTIME, זה יכול להיות ממש מגניב, אבל זה כבר יותר מJS, זה לשלוח בקשות לכל האתרים כל X זמן וזה די בלאגן יכול להיות.. |
Shay Falador, אנחנו מתכוונים להשיק שירותים בתשלום גם לפי בחירה.
אבל כעת אני מסתפק בזה שבעלי אתרים יהנו מהשירות ויתנו פידבקים, ינסו, הצעות לשיפור. שיפציצו בכל מה שהם רק צריכים לדעת על האתר שלהם. הכל אני רושם ומבצע לפי הדחיפות. בעתיד תהיה גם אפשרות לבחור איזו תמונה אתה רוצה להציג בכל אתר, אם זה להציג את כמות המחוברים, כמה צפיות היום, בכלל. אתה תוכל לקבוע את התמונה... ותודה רבה על הפידבק החיובי :) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ