![]() |
Securehost.co.il - Beastserv.com הודעה רשמית
ערב טוב ושבת שלום,
כמו שאתם כבר יודעים אנחנו ריסיילרים של חברת הענק OVH מצרפת יש לנו אצלם למעלה מ200 שרתים כחלק מהסכם הסודיות שלנו אנחנו לא מורשים לעקוב אחרי מעשיהם של הלקוחות שלנו בשרתים הייעודים ולא יכולנו לדעת מה מתחולל שם. מסתבר ש3 מלקוחותינו של2 מהם יש 10 שרתים אצלינו כל אחד ולאחד 4 שרתים הם חברות של B2B או משהו בסיגנון - ובפשטות הם שולחים מיילים ספאם ובכמויות. הערב פתאום ליפני ארוחת שישי קיבלנו מייל מOVH שאומר: From: customersupport@ovh.co.uk To: support@beastserv.com Show All Subject: OVH.co.uk - Urgent The following IP Addresses are bound to your servers and sending spam, please shutdown the IP's that are sending spam in the next 48 Hours, otherwise we will be forced to shutdown the server. SBL79671 94.23.159.184/29 ovh.net 09-Oct-2009 15:39 GMT suspect snowshoe spam range SBL79670 94.23.159.180/30 ovh.net 09-Oct-2009 15:38 GMT suspect snowshoe spam range ופה היה רשימה ארוכה מידי לפורום של איפיים ושמות שרתים שעושים ספאם דומה Kind Regards, Neil OVH.co.uk שזה בעצם אומר שבעירך 7 שרתים עושים ספאם ואנחנו מחוייבים לטפל בזה או שהם יפרמטו את השרתים. אוקי אמרתי נטפל בזה ובנתיים הלכתי לארוחת שישי. כשחזרתי קיבלתי מעל 200 מיילים מהם בסיגנון הזה: Subject: Violation of the contract of server lease ks28581.kimsufi.com Subject: [SUSPENSION] sd.loc.091sk2.standard ks28581.kimsufi.com Subject: Hacking of your server ks28581.kimsufi.com Subject: Violation of the contract of server lease ks21954.kimsufi.com ופה אפשר לראות את זה באתר שלהם: http://www.ovh.com/fr/support/suppor...3&level=answer Dear Sir or Madam, We regret to inform you that rules of one or both contracts: - General conditions of services - General conditions of dedicated server lease has been violated. Therefore we had to suspend your server for the following reasons: spam http://www.spamhaus.org/sbl/listings.lasso?isp=ovh.net http://www.spamhaus.org/sbl/sbl.lasso?query=SBL79671 http://www.spamhaus.org/sbl/sbl.lasso?query=SBL79670 http://www.spamhaus.org/sbl/sbl.lasso?query=SBL79669 http://www.spamhaus.org/sbl/sbl.lasso?query=SBL79668 [...] עכשיו בנוסף הם פתוחים מיום שני עד יום שישי מ 9 בבוקר ועד 5 בערב משמע חפש תחברים שלך עד יום שני זה בלונדון ושהתקשרנו לצרפת ששם בעצם החווה שיחקו אותה לא מדברים אנגלית בנחרצות ואמרו לנו באנגלית עילגת להתקשר ביום שני ללונדון נקודה! מה שהכי מטריד זה שמחקו את היוזר שלנו כליל מהאתר שלהם אפילו ועוד יש שם הפקדה של כמה אלפי פאונדים שהם בקרדיט שלנו ואנחנו .... כאילו לא היינו.. לפחות בנתיים עד יום שני שנוכל לדבר עם לונדון ולראות מה באמת קורה. אני רוצה שתדעו שאנחנו כאן קורבן ואנחנו מבינים שכל הלקוחות שלנו גם בבעיה ואנחנו נפצה את כל אלה שנוכל לפצות עד כמה שנוכל לפצות אני מאוד מבקש להתאזר בסבלנות הרי אין לנו באמת מה לעשות כרגע. |
אתה רוצה להגיד שכל השרת שלי לא יעבוד עד יום שני?!!
|
תגיד לי, אתה בסדר? מה זה אוקיי אמרתי נטפל בזה והלכתי לארוחת שישי? באמת חשבת שOVH ימתינו עד שתסיים לאכול ובינתיים קווי התקשורת שלהם מפוצצים בלקוחות שלך ששולחים ספאם?
אתה לא הקורבן כאן, אלא הלקוחות שלך. |
אז אתה אומר בעצם שיש עכשיו 3 ימים דאון טיים? ויש מצב שאין גיבויים? אתה אמיתי?
|
תומר יש לנו מאות לקוחות ישראלים ועוד יותר לקוחות אמריקים אנחנו כרגע עובדים על להעביר את האתרים שלנו על מנת שנוכל לשלוח מיילים ולשים הודעה רישמית באתרים
אני לא רואה טעם לענות לעשרות טלפונים אני לא מסנן אותך ואני מצטער שאתה מרגיש ככה אבל זה לא באשמתינו ואתה תאלץ להמתין בידיוק כמו כל הלקוחות שלנו וכמונו בעצמינו עצרו לנו את החיים בשנייה ללא התראה מוקדמת ולדעתי בחוצפה שוב עד יום שני אין לנו מה לעשות כבר ניסינו הכל אומרים שמחר אולי יהיה מישהו בצרפת בבוקר אנחנו ננסה שוב |
אכלתי אותה |עצוב||עצוב||עצוב||עצוב|
|
ציטוט:
תקרא יותר טוב לפני שאתה מתפרץ |
עכשיו אני שומע שעוד ריסיילרים של OVH נסגרו ככה טוב נמשיך לחקור יש מצב שכל זה בכלל סתם בול שיט
גם הרבה מהשמות שרתים שהם שלחו אלי בכלל לא שרתים שלנו |
אבקש גיבוי של המשתמש שלי UPPY.
+ אשמח לדעת מה אנחנו עושים עד יום שני + אשמח לדעת מה בנוגע לפיצויי שנקבל.. המשך לילה נעים. |
לא עניתה לי על השאלה רק יום שני השרת יחזור?ואם כן
מה אם כל הפסד הכספי שהלך לי פה. מי ישלם אתם? אתם גם לא אחראיים על זה שהשרתים יסגרו? |
חברים יש תקלה בOVH קרה משהו ככל הנראה אצלם,למה אתם ישר קופצים עליהם,הם לא אשמים בזה והדבר קרה לא רק לה .יש עוד חברות שמתאחסנות בOVH ואני עובד עם חלקן גם שם החשבון שלי בדאון.
כנראה זה משהו גלובלי או חלקי שקרה להם |
א. למה הרשת לעצמך לבזבז זמן כשאתה יודע שאתה מפר חוקים של ספקית שרתים ענקית?
ב. אני לא רואה להכנס לאם ידעת או לא ידעת מה הלך שם, אבל מה שבטוח זה שמאות אנשים פשוט אכלו אותה. ג. אני חושב שחייב להיות תורן של OVH ואתם צריכים לעשות הכל על מנת להשיג אותו, בכל זאת הם מאחסנים אתרים ענקיים ואין סיכוי שהם לא מקבלים תמיכה בין שישי-שני. ד. יכול להיות שרק השעו לכם את החשבון, קשה לי להאמין שמחקו לכם אותו, אין סיבה למחוק אותו. |
לגבי פיצויים נדע כאשר נקבל תשובות מ OVH
תומר אין טעם שאני יענה לך אין לנו תשובות כרגע ואין לי גיבויים שלך על המחשב שלי בבית אתה כנראה לא מבין את הנזק לא נפל רק השרת שאתה עליו נפלו למעלה מ 200 שרתים שלנו.. |
אני לא מאמין תגיד לי אתה רציני ?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אני רוצה גיבוי עכשיו לפרטי שלי! |
יש לכם 200 שרתים ב OVH? אם אתה באמת לקוח כזה עצום - אין סיכוי בעולם שהיו בועטים בך ככה! הם לא גונבים כסף, הם סה"כ פועלים לפי ה TOS שלהם.
|
ציטוט:
פשוט אין לנו גישה לחשבון שלנו מה שגם לא יעזור אם יהיה לנו גישה הבעיה שהם לא התקשרו ועשו את זה שנייה ליפני שנסגר המשרד שלהם ועכשיו אין לדבר עם אף אחד יש תמיכה טכנית בחווה עצמה בצרפת וכשאנחנו כבר הצלחנו לתפוס אותם הם אמרו לנו להתקשר ל סניף בלונדון ושהם לא מדברים אנגלית ומאז כבר לא ניתן לתפוס אותם כי בצרפת יש את אותם שעות עבודה עכשיו שוב אני אומר לא הרשתי לעצמי הם בפירוש רשמו שיש לי 48 שעות לא פחות לסדר את העיניים ו10 דקות לאחר מכן הם פשוט סגרו את כל השרתים במכה אחת ופשוט הלכו הביתה... The following IP Addresses are bound to your servers and sending spam, please shutdown the IP's that are sending spam in the next 48 Hours, otherwise we will be forced to shutdown the server. |
אני לא חושב שזאת בעיה למצוא מישהו שמדבר בצרפתית ולעשות שיחה לתמיכה הטכנית.
אני מפסיד כרגע כסף, מי ישלם לי על כל הפרויקטים? איתרת לפחות את האנשים שהשתמשו בשרתים שבגללם אנחנו עכשיו מפסידים? אי אפשר לעשות כלום?? |
עדיין אין דבר כזה תתקשר לצרפת תתקשר לתאילנד, חייבים לתת לך מענה 24/7 כרגע זו בעיה טכנית אז שאותו בחור בחווה יטפל בזה, תצעק עליו אם צריך תגיד לו שכרגע יש לך 200 שרתים למטה ויש לך נזקים כספיים.
אני פתחתי לפני כמה ימים על השגיאות SPAM, למה לא טיפלתם בזה דאז? |
אתה לא מבין שאני מפסיד לקוחות וכסף עד יום שני וכל דקה שעוברת?!
|
תודה על השיחה אורן ויונתן. הצלחתם איכשהו להרגיע אותי קצת, אני בכ"מ אחליף DNS עוד כמה דק'.
|
חברה באמת תפסיקו עם כל הגנון הזה
אם תחשבון טיפה בהגיון תבינו שאין לי מה לעשות חוץ מלהמתין וגם לכם אז בבקשה אל תרדו נמוך אין לזה כל ערך הנה המספר שלהם בלונדון: +442072522310 הרגע עשיתי שיחת וועידה לשם יחד עם TOMER וראינו ביחד שהם סגורים כרגע ופתוחים כפי שאמרתי מיום שני עד יום שישי.. |
חברים,
גם אני לקוח של יונתן/אורן, לבוא עכשיו ולצעוק "אני רוצה גיבויים"/"אני מאבד לקוחות"/"לא מקליקים לי ב-AdWords", לא יעזור לאף אחד, זה סתם מעמיס על הטארד הזה, כמו שלכם אין גישה לאתרים שלכם גם הם נתקעו בעבודה מול OVH. חכו להתפתחות בסבלנות, אפשר להתנחם בעובדה שיש הודעה רשמית מצד יונתן ומדובר ביום שישי בערב ולא באמצע השבוע שעמוס יותר לרובנו. שבוע טוב ובברכת חזל"ש נעים, אבי. |
כשהכל יתבהר אנחנו נפצה בכמה שנוכל ובכיף תאמינו לי שזה הדבר האחרון שהייתי רוצה שיקרה
|
בכל מקרה, צריך יישר את ההדורים עם OVH ושדבר כזה לא יקרה יותר לעולם בעתיד, זו חוסר אחריות ועוד מחברה כזו גדולה שאומרת X (ארבעים ושמונה שעות) ועושה Y.
וכמובן לסדר את כל הקטע עם ה SPAM כי זה פוגע בכל האתרים בשרת מבחינת שליחת מייל אישור וכדומה כאשר אתרים גדולים ורשתות מייל גדולות חוסמות את ה IP של השרת. |
ציטוט:
עבודה בחברת אחסון זה קודם כל שירות לקוחות ומכירה ורק אז תמיכה טכנית וכל הדברים האחרים. אני 8 שנים בתחום ובחיים לא ראיתי יחס מזלזל כזה כלפי הלקוחות, סינון שיחות והתעלמות ממיילים ועוד בזמן נפילה שהולכת להתרחש במשך 3 ימים. פרסמתם פה סרטונים יפים עם מערכות גנרטורים פועלות, תאכלס עכשיו זה לא שווה כלום. אני מבין דאון טיים של 5 - 6 שעות בגלל נפילת מטח או נפילת תקשורת בחוות השרתים, מזה באמת אף אחד לא מבוטח. מה שקרה פה הוא מחדל שלכם, זה לא משנה איזה הסכמים אתה חותם עם הלקוחות, לספק שלך יש הסכם שאתה חתמת איתו ופה הייתה הנפילה שלך, כנראה חשבת שההסכם שלך הוא מעל לכל, אבל אופס, יש חברה שאתה תלוי בה. עכשיו כדאי מאוד שתפתח את הקו שלך ותתחיל לתת מענה ללקוחות. אנחנו לא בגנון ובטח לא בגן טרום חובה, תתחיל לקחת אחריות על העסק שלך. |
ציטוט:
אנחנו לא נתן יותר יד חופשית ונעשה מוניטורינג קפדני על השרתים ונוסיך את זה בהסכם התקשרות וזה רק ההתחלה אנחנו נשנה את כל הגישה אני מאמין שהכל יסתדר ומקווה שלא נאבד את הלקוחות שלנו הרי שאנחנו פה בשבילם |
ציטוט:
|
חברים (והפניה כאן היא לספקים וללקוחות כאחד),
מן הסתם- מדובר בתקלה והודיעו עליה בפורום, "לצעוק" על גבי 4 דפים שזה לא בסדר לא יוביל אף אחד לשום מקום. ללקוחות, בסיום הפרשה כל אחד יקבע לעצמו כמה עוגמת נפש הדבר גרם לו ויחליט מה לעשות בנושא, מהכרות אישית בעבר עם מצבים דומים- העובדים בחברה נמצאים עכשיו תחת לחץ רב ותהיו בטוחים שהדבר הראשון בסדר היום שלהם הוא האתרים שלכם, הנזק שנגרם כאן הוא לא רק לכם- הוא גם לחברת האכסון. ולחברה, אין מנוס מלשוחח עם האנשים בטלפון, הם השקיעו מזמן ומכספם בכם והמדד שלכם הוא לא רק ברמה הטכנית אלה גם ברמת השירות ברגעי משבר. בואו נשאיר את האשכול הזה פתוח להודעות וללא התנגחויות מיותרות. |
אם השרתים שלך הזמנת אותם מOVH בצרפת אתה צריך לדבר עם הסניף בצרפת כמו שהזמנת אותם. אם הזמנת מלונדון אתה צריך לדבר עם לונדון.
|
מי שקונה בזול משלם ביוקר
|
יש לי רק שאלה אחת חשובה, האם החשבונות נמחקו מהשרתים שלכם?
|
לדעתי כל העניין הוא מחדל ממדרגה ראשונה וחוסר אחריות ממעלה ראשונה שלכם כבעלי החברה
אנחנו כלקוחות לא אמורים להתעניין במתרחש מול החברה הצרפתית כי הכסף עבר אליכם ולא אליהם ולכן כל הסיפורים והמכתבים שסיפרת עליהם כאן פשוט מיותרים ולא מעניינים מאוד מאכזב חשבתי אתכם לחברה רצינית ואיכותית קיבלתם הרבה מאוד כסף ביחס לשירות שאתם נותנים אני מאוד מאוכזב ומאוד מקוה שתמצאו פיתרון מהיר כי אם ביום שני רק תצליחו לשוחח איתם אז מי יודע כמה ימים נוספים יחלפו עד שהאתרים יוחזרו לאוויר אני מאוד מקוה שתפעלו בקצת פחות שאננות ותעשו כל שניתן כדי להחזיר את השרתים לאוויר ואם בעל חברה סוגר את הפלאפון שלו בזמן שהשרתים נופלים זה מדאיג מאוד וזה רק מעיד עד השירות המאוד מאכזב שלכם כי במקום לעלות פוסט בפורום הוסטס מין הראוי היה להתקשר ולהתנצל בפני הלקוחות או לפחות לשלוח מייל ולעדכן על מהות התקלה כמו שאתם יודעים לשלוח מיילים כשמועד התשלום מתקרב מין הראוי שתדעו גם כשהמצב הוא כזה כנראה שיש לכם עוד הרבה מה ללמוד מחברות גדולות ורציניות אחרות חבל פשוט אכזבה שבת שלום |
הכי יפה שהעיקר האתר שלכם נשאר פעיל ... מעניין מה יקרה כשלקוחות יפנו אליכם לקנות אחסון בשעות הקרובות .. אם תודו על האמת או תרמו אותם ..
לדעתי הנושא הזה צריך לעבור לבדיקה של רפי גינת או אמנון לוי |
ציטוט:
ואיפה בדיוק אתה רואה שהאתר שלהם עובד? |
http://www.securehost.co.il/
כולה אחסון ? לא יודע כמה אתה משלם אבל שרת שלם עולה אצלהם הרבה כסף וזה לא כולה אחסון |
אז 3 ימים תקבל זיכוי, כמה אתה משלם 40$ לחודש? 100$ לחודש? מי ישמע עשית מזה מינימום נפלה לך עכשיו חוות שרתים של גוגל.
והאתר לא עובד גם לא מחזיר פינג, תעשה CTRL+F5 אולי זה נשמר לך בקאש. |
ציטוט:
400$ |
יוני שמעת על כח עליון? אז אולי זה לא ברקים מאלוהים אבל חוץ מלדבר עם OVH שכרגע הם שולטים בכל הנושא אין לנו מה לעשות
אם היית קורא מה שכתבנו היית מגיע למסקנה הזאת אין לי מושג מאיפה הבאת את השטויות האלה אתה רואה אותנו מוכרים באתר עוד משהו? www.beastserv.com רפי גינת תתקשר לרפי גינת אני גר בשטרית 33 באר שבע ושמי אורן אזולאי. והאתר שלנו לא נשאר פעיל שוב אני אומר אם היית טורח בכלל לקרוא במקום להשקיע כל כך הרבה מאמץ בלהשמיץ היית מבין שרכשנו אחסון כדי להחזיר את הדומיין על מנת לשחרר הודעה רשמית ולאלה שכן קראו וכן יכולים להבין שלפעמים דברים קורים - בנתיים אין לנו עוד תשובות אנחנו ממשיכים לשלוח מיילים ולהתקשר ועדיין נתקלים במבוי סתום - כמו שאמרנו עד יום שני אני לא מאמין שנקבל תשובות. שבת שלום |
באמת לא הבנתי למה האתר שלי לא עובד,חשבתי שזה שוב נפילה של 5 דקות,אחרי 5 דקות הבנתי שמשהו קרה ובאתי לשלוח TICKET אך האתר לא עובד,הבנתי שמשהו לא בסדר פה וראיתי תנושא ומה שקרה
רציתי להתקשר אלייך אורן ולברר את העניין אך יום שישי,אולי אתה שומר שבת? בכל מקרה,אני כלקוח מאוד נפגע,יום שישי ושבת אלה ימים מאוד חשובים באתר שלי,ימים שסכום הכסף הנכנס עולה בקצת חוץ מהכסף,מעמד האתר שלי בגוגל,ועידכון התכנים באתר נפגע,גולשים יכולים לעזוב את האתר ולא לחזור,עכשיו 4 ימים לא יעבוד האתר זה מראה במפני הגולשים על משהו סופי אני חשוב שיש עליכם אחריות לענות לטלפונים וגם אם אין לכם כח לענות או שאתם אומרים במלה זה על אותו נושא אנחנו כלקוחות אמורים לדעת שאנחנו נמצאי בידיים טובות ולכל בעיה/שאלה או כל דבר אחר ייטפלו בבעיותנו-לכן אני חושב שלענות ללקוחות זה דבר ריאשון אני רוצה הלגיד לכולם שבזמן הרב שאני מאוחסן על ידי סקיור-הוסט או ביטס סרב איך שתרצו אני מאוד מרוצה-תמיד הייתה תמיכה ותמיד יידעו לענות על כל דבר-להגי עכישו שהתמכיה שלהם גרועה זה שקר-יש להם תמיכה מעולה-ויש להם לחץ עכשיו הם עושים ככל שביכולתם אורן אני מקווה שהאתר שלי יחזור לפעולה במהרה,כל יום שעובר פוגע באתר שלי,וכמו שאתה יודע אנחנו לא לקוחות של חודש,אנחנו נמצאים תקופה אצלך,וגם חושבים להמשיך בכך אשמח מאוד אם תעדכן אותי במתרחש-שוב אני כלקוח אמור לדעת מה קורה עם החברה שהאתר שלי מאוחסן עליה בשורה התחתונה אני בטוח שאורן והצוות שלו עושים הכל ולא חשבו שיגיעו למצב הזה,אני מאוד מקווה שיישארו גיבויים ושום בר לא יימחק כי אז זה יהיה אסון מבחינתי ומבחינת שאר הלקוחות יום טוב |
בתור "גולש" ששומר אתרים מעניינים במועדפים שלו ונכנס לבדוק מידי פעם, הוא יראה פעם אחת שהאתר לא עובד, הוא לא יחזור לשם בשבוע- חודש הקרוב
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 11:27. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ