![]() |
די די כמה כבר אפשר עם אורן זריף..
"למה אורן זריף רוצה לתלות חזירים ממסוק?
לפעמים נדמה שאין גבול לרעיונות המוזרים של המטפל העל-טבעי אורן זריף. לאחר שטען כי הצליח למגר 80% משפעת החזירים באמצעות כוחות על טבעיים, עכשיו יש לו רעיון איך לחסל את 20% הנותרים של המגיפה. זריף מסביר: "צריך לטוס בשמי הארץ בהליקופטר כאשר חמישה חזירים תלויים ברגליהם בתחתית המסוק"" לכתבה המלאה בMako: http://www.mako.co.il/news-israel/he...bb8b321004.htm לדעתי: הבנאדם פשוט לא חי בעולם הזה :| לדעתי דחוף צריך לטפל בו.. כל פעם אני קורא משהו חדש לגביו ופשוט נקרע מחדש כמה בנאדם יכול להיות מסטול חחח.. |
מסטול או לא הוא בחור חכם, הוא עושה כסף מחרטה שהוא המציא, ומקבל פרסום ענק בחינם.
|
יש לו משרד בתוך הבניין שאני עובד בו בקומה הראשונה, תורים על גבי תורים של אנשים עומדים מול המשרד כשהוא נמצא שם, זה מטורף.
|
ציטוט:
אתם יכולים להשמיץ אותו 10 עמודים - אבל עדיין הוא מרוויח כ"כ הרבה כסף (ופרסום) שאתם רק חולמים עליו. |
ציטוט:
|
חח ... למיטב ידיעתי יש לו בכלל משרד בשוק בנתניה :|
בתור מישהו שעושה כסף הוא ממקם את המשרד שלו בשוק ?:S קצת מוזר.. וכן בסופו של דבר אנשים מאמינים לו.. יש מצב שהוא צודק בחלק מהמקרים אבל הוא כל פעם מביא רעיון יותר ויותר הזוי ומטורף.. |
ציטוט:
|
ראיתי שם תגובה מעניינת - ומאה אחוז צודקת
אחת לכמה זמן הוא ממציא רעיון שיודע שלא יתקבל - אבל הוא מקבל פרסום ענקי באינטרנט |
siteserv.co.il כן אתה די צודק, באמת כולם חושבים שהוא מטורף ומסטול והוא רק מתפרסם מזה..
ואם הוא היה ממש ממש שקרן היו ממזמן קוטלים אותו , הוא פשוט ממציא דברים שהוא יודע שבחיים לא ינסו , אף אחד לא יקח עכשיו חזירים ויתלה אותם ויטיס אותם עם מסוק.. |
XDDDDDD
איש גדול, איש הזוי, בידור זול =] |
רק בזה שאתה כותב את האשכול הזה אתה מגדיל את הסיכוי שמישהוא יקרא עליו וילך אליו והוא יקבל עוד כסף לארנק.
אני פשוט לא מתייחס לאיש הזה שכל עולמו זה איך לעשות עוד כסף. אני לא כותב את שמו כדי שהאשכול לא יעלה כמה מקומות בגוגל תחת חיפוש שמו... מקווה שירדו ממנו ושיעשה פרנסה כמו שצריך בלי לעבוד על אנשים שמאמינים שילד עם נכות קשה יצא מהנכות שלו בגלל "כוח" המחשבה שלו,אפילו לא של הנכה... |
זה שהוא מקבל פירסום זה נכון...
אבל לא כל פירסום הוא פירסום טוב. אנשים לא עד כדי כך מטומטמים... עובדה אני רואה לא רק כאן אלא בעוד המון אתרים ופורומים כמה צוחקים על הבן אדם ועד כמה מבינים שהוא אדם חרטטן. עדיין לא ראיתי תגובה אחת שבאה לטובתו לא בטוקבקים לא באתרים למיניהם (חוץ מהאתר שלו...). זה אומר משהו,הרי אם הפירסום הזה היה עושה לו טוב בצורה כולשהי הרי שמזמן היה מישהו וכותב אליו משהו טוב... |
רוב לקוחותיו לדעתי הם אנשים יותר מסכנים, מבוגרים, כאלה שלא גולשים באינטרנט ולא מבינים במחשבים, אז לרוב הם אינם מודעים לכתבות אלו.
אבל הוא עדיין מקבל פרסום ויש את אלו שכן יש להם אינטרנט ואולי מאמינים בזה כי הם כל כך נואשים למצוא פתרון כי אין להם כסף לניתוח וסיבות נוספות. הבן אדם הזוי ברמות מטורפות שגובל בחיסול ...אם יעשו את זה בסוף עונה לא ישמעו עליו בכלל.. |
מצד אחד צריך לתלות אותו על המסוק ולא את החזירים, ומצד שני אני לא רוצה שזה יקרה מהסיבה שכל פעם שאני שומע עליו אני נקרע מצחוק חחחחח.
קיצר שלחו מייל לשי ודרור (ההורים שלו) שיקחו אותו לאשפוז דחוף. |
הבנאדם כל כך שקרן שהוא מאמין לעצמו...
סתם בשביל שתבינו כמה אנשים מפגרים הבנאדם הזה עשה עד היום יותר מ 5 מליון.... |
חחח הוא ביקש ממכבי ת"א איזה 40 אלף ש"ח אם אני לא טועה בעד הנצחונות שלהם בליגה עד כה חחח..
הוא טוען שהוא זה גרם לניצחון שלהם בעזרת כוחות על טבעיים.. |
ציטוט:
800 אלף!!! |
חחח לא זכרתי בדיוק את המספר.. העיקר הכוונה חח
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 13:43. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ