![]() |
פרויקט חדש - אחסון בטוח
שלום,
אני גאה להציע לפניכם פרויקט חדש ומעניין בתחום ההוסטינג שמו "אחסון בטוח" הפרויקט הוא בעצם מסננת לעסקים העוסקים באחסון ולא ישרים מבחינה חוקית ושירות. באתר הפרויקט יש רשימה של עסקים מומלצים לקנייה בהם ובאתרים החברים בפרויקט קיים מיני באנר (כמו זה שיש בחתימתי) המקשר לדף יעודי לאותו עסק. לעוד פרטים אתם מוזמנים להיכנס לאתר שלנו: http://www.host-secure.be/ בעלי עסקים - שלחו בקשה להרשמה עכשיו! נ.ב תודה לאדם מדי-הוסט על העזרה |
רעיון מעולה
אם אפשר להצטרף לצוות אני חושב שאני יוכל לעזור. |
|
ציטוט:
meni.sa@gmail.com ציטוט:
צריך לשלוח אימייל מסודר. ואז נשקול להוסיף אותך |
חחח גם נראה לי קטע של קורות חיים זה לא מספיק
צריך לעשות משהו אחר כדי לבדוק את אמינות והתמיכה של אותו אחסון בקיצור זה דבר שגם דורש תקציב אבל יכול להפוף לדבר שהרבה חברות יירצו וככה זה יישפר את איכות חברות האכסון. בקיצור הדרך של הקורות חיים לא טובה,תנסה למצוא משקיע או תקציב שיוכל לספק לך כסף בשביל חברות איכסון לחודש,אממ אני חושב שאני יכול לעזור בזה אני כבר ייצור איתך קשר לא בטוח. |
קודם כל זה דבר טוב ברגע שאותו אחד נותן מספר עוסק שלו והוא חברה רשומה כבר
זה צעד אחד קדימה אל תנסה לאכול את כל העולם, צעד צעד מתחילים ממשהו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ואתה פותח : Host-Secure |
ציטוט:
|
נו ו.. אז יש חברה כזאת אז מה?
להמ הוא פתח חברה מתחרה או משהו פשוט מצא שם שנראה לו הכי מתאים לפרוייקט |
סבבה רק ציינתי את זה.
חוץ מזה מי אתה שתגיב ככה? אתה מנהל חברת SECUREHOST.CO.IL??? בוא נראה איך יונתן יגיב עם הוא יקבל את זה אז הכל יהיה טוב(= אבל עם לא...אז תהיה בעיה. זה כמו שתמציא שם לפרוייקט כמו יס או כמו הוט רק ממש ממש ממש דומה כמו המקרה פה...ככה תגיד להם שלא פתחת חברה מתחרה רק מצאת שם שמתאים לך לפרוייקט? השם של החברה של יונתן זה שם גדול זה לא עוד סתם חברה פה בהוסטס כמו שכמה אומרים פה... אז לדעתי הוא צריך לשנות את השם. |
נחמד.
|
הגיעו מספר פניות, כנראה שמחר יוספו עוד כמה עסקים.
אתם מוזמנים להגיש בקשות |
ציטוט:
|
יפה מאוד רעיון מעולה !!!! !! !! !!
|
ציטוט:
הרי אתה לא שונה ממישהו:qqb006: אני בטוח שלא תיהיהלך גם בעיה לתת הרי שאתה חברה בע"מ עריכה אני חושב שיש איזה תנאי הצבת החותמת הזאת במקום שתרצה באתרך עם קישור לדף אישי של אתרך בלבד למשל נכנסתי לדי הוסט באודות ראיתי את החותמת אצליהם שם וזה לא מקשר לרשימת עסקים אלה רק לעמוד אישי של די הוסט. אגב נחמד מאוד ככה לא יוכלו לזייף את זה יפה יפה... רעיון נחמד יש לזה עתיד. רק בהצלחה |
תוכיח שסיקיור הוסט היא חברה בע"מ אז יש לה זכויות על השם אחרת ? זיין :\
|
ציטוט:
בכל מקרה אסף, אני ידבר אתך. |
מה זה מיזה תחת הניק 911FM
|
מאיפה לכם איזו חברה איכותית ואיזו לא?
דוגמא.. די הוסט רמאו אותי ועוד אחד.. סיבה מספקת לא לשים אותם ברשימה לא? |
ציטוט:
שלח פרטים ל meni.sa@gmail.com ואני מבטיח לך שזה יטופל. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:22. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6