![]() |
LifeMusic.co.il - פורטל המוזיקה של ישראל!
שלום חברים,
פתחנו אתר מוזיקה חדש בכתובת: Http://www.LifeMusic.co.il האתר מבסס את עצמו על רשת חברתית וצפייה במילים לשירים כולל הקליפים שלהם ומערכת משתמשים מתקדמת הנותנת נקודות על: תגובות, דירוג, בקשת שיר, הוספת שיר, אפשרות לרשימת מועדפי זמרים, שירים, דירוג המשתמשים, טופ 100 ומגוון רחב של אפשרויות באתר! אשמח לביקורת בונה על האתר והצעות לשיפור. לנודניקים שמבינינו: האתר דווח לאקו"ם, חתמנו על האישורים, ככל הנראה השבוע נקבל את הלוגו שלהם להשים באתר. תודה... |
מדהים! אהבתי!
שיהיה המון בהצלחה:)! |
נראה מצויין, המון בהצלחה.
|
באמת נראה מעולה, שיהיה בהצלחה :)
|
כבר אמרתי לכם הרבה פעמים :) נראה מעולה !
קידוד טוב, תכנות מצויין ועיצוב לעניין =] בהצלחה חברים |
מרשים מאוד. בהצלחה!
|
ניראה מרשים מאוד!
בהצלחה :-) |
אתר מעולה!
עיצוב ממש יפה, אולי טיפה יותר מדי שחור בעין אבל עדיין, אתר מצויין. בנוסף יש לי בעיה ב IE, "נצפו לאחרונה" נבלע טיפה ורואים רק חצי תחתון שלו. כל השאר פשוט מעולה! בהצלחה. |
עיצוב יפה מאוד..אבל לא ניראה לי שאשתמש לעיתים קרובות באתר.
|
האתר נראה טוב :) שיהיה בהצלחה!
|
יפה מאוד.
העיצוב מצוין ואני בטוח שגם התכנות ;) |
מדהים!
המון בהצלחה. :) |
תודה רבה חברים... :)
מחכה לתגובות נוספות... |
מאוד מרשים! כל הכבוד!
בהצלחה איתו |
נראה אתר עם עתיד.
בהצלחה אחי =] |
וואו!!!!!!!!
הלוגו נראה מעולה, בכלל כל האתר :D בהצלחה! |
מרחוק נראה טוב
קצת גלשתי באתר יש כמה הערות פורטל מוזיקה ואין שום נגן שום דבר רק קליפים של יוטיוב צריך דחוף להוסיף לשם נגן רדיו משהו שינגן ליריקס זה נחמד והכל אבל יש מספיק אתרים שמספקים את זה הקטע של רשת חברתי נעלם שם חוץ מהתגובות והפרופילים אין שום דבר שיחזיק את זה תוסיף אפשרות לעלות שירים\מילים מקוריים וכו' אני גם לא רואה את עצמי יושב באתר הזה יותר מכמה דקות ספרות אין מה לעשות שם... בכל מקרה בהצלחה |
Labs תודה רבה על התגובה הבונה.
לא ניתן כרגע לעשות האזנה של שירים ונגן משלנו היות והאתר עוד חדש ולא מניב רווחים וכידוע לך לעשות מה שאמרת צריך תקציב לא קטן של שרתים ותעבורה.. לא אשקר לך בכך שאגיד לך שזה משהו שחשבנו עליו משהו שיצא לפועל אבל בהחלט לא בחודשיו הראשונים של האתר. יש אפשרות לעלות מילי שירים כמו שאתה רואה בתפריט "הוסף שיר" רק למשתמשים רשומים. צדקת בכך שיש עוד אתרים כאלו אבל זה נכון לגבי כל תחום. תמיד יש מקום לתחרות. :) בנוגע לרשת החברתית זהו פינה קטנה ולא בולטת, משהו שאנחנו עדיין מפתחים את הרעיון ועובדים עליו ואני מעריך שעד אמצע שבוע הבא יחולו כמה שינויים בנושא. תודה רבה מחכה לשמוע עוד תגובות בונות. |
כל הכבוד חנן, נראה מעולה לגמרי
|
מדהים אהבתי רצח.
|
תודה רבה חברים :)
|
נראה טוב!
בהצלחה |
פששש אהבתי כל הכבוד א עד ת אהבתי
כל הכבוד על העיצוב והתיכנות אבל האתר לא שימושי. אם היית מוסיף הורדות (למרות שזה לא חוקי) D: אז אני בטוח שהיו לך 5000 כניסות ייחודיות ביום |
בעתיד הכל יהיה... ולשם שינוי חוקי.. לא אתר שיסגר מחר מחרתיים ;)
|
נראה מצויין. בהצלחה!
|
ציטוט:
|
יפה מאוד בהצלחה :]
|
מאגר השירים יחסית קטן, חפשתי כמה שירים ולא מצאתי, אני מניח שזה בגלל שהאתר עדיין בחיתוליו.
בכל מקרה, אני לא יודע איך ההשוואה הזאת עדיין לא נעשתה אבל האתר מזכיר בטירוף את שירונט. זה הדבר הראשון שחשבתי עליו כשראיתי את הלוגו שפרסמת פה ועוד יותר שנכנסתי לאתר. אם אתה רוצה להשתתף בתחרות תציע משהו ייחודי... כרגע אני מרגיש כאילו אני נמצא בשירונט עם סקין כתום\שחור\לבן |
שירונט לא מציע לגולשים רבע ממה שאנחנו מציעים. אומנם יש לו שירים שלאט לאט יהיו גם אצלנו.. אתר חדש אם מאות אלפי שירים בארץ קצת קשה לעשות את זה בחודש חודשיים... אבל בכל אופן אצלנו, אנו משתדלים להשים לכל השירים את הקליפים שלהם.
אם מצאת שירים שלא קיימים, אתה תמיד יכול לבקש / להוסיף אותם כמשתמש רשום ואנו נודה לך על כך. תודה רבה על התגובה! :) |
הקטע של ההוספות והבקשות הולך טוב מבחינה סטיסטית בינתיים?
אני רואה את עצמי בתור גולש ממצומע באתר שלך, כמישהו שמחפש בעיקר מילים לשירים ולעיתים מידע על אמנים. אם אני לא מוצא משהו באתר אחד אני בדרך כלל ניגש לשני ולא נרשם לאתר רק כדי לבקש שיעלו את המילים. זה תהליך שלוקח זמן וכשיש אלטרנטיבות אחרות הולכים עליהן. ומה יש לך להציע שאין בשירונט\MP3MUSIC? לא מצאתי משהו שיש לך ולהם אין |
כדי להתחרות, צריך ליישר קו. אנו כרגע מישרים קו בין כל התכנים בכל האתרים אלינו.. אחרי זה.. אתה תראה דברים שאין באף מקום אחר.
וצדקת במה שאמרת... הולכים למתחרים, בסוף כולם חוזרים דרך גוגל.. :) תן זמן ידידי... אתה שוכח שלא מדובר באתר שיש בו 10 דפים... זה אתר שכרגע עומד על 40 אלף דפים וגוגל לא אינדקס עדיין אחוז אחד ממנו. לאט לאט... כמה הקטנים צריכים צ'אנס.. |
שיהיה בהצלחה!
אתר מושקע ! אחלה דומיין |
מה שנכון, נכון - כולם חוזרים לאתרים דרך גוגל. אם תקדם את האתר שלך כדי שיופיע בעמוד הראשון, תהווה תחרות רצינית גם לשירונט וגם ל-mp3music.
אז בקיצור, הרבה בהצלחה :) |
בהצלחה אישש! נראה אחלה אתרר!
|
עיצוב טוב אבל הקידוד גרוע ולוקח הרבה זמן לעלות
|
דבר אחד שראיתי ממש גרם לי לצאת מהאתר בעצבים.
איזו מן חוצפה זו שהלוגו הראשי הוא כפתור של הוסף כדף בית... תשנו את זה מהר לפני שגולשים אמיתיים יתקלו בזה. סה"כ האתר נראה חבל על הזמן.. |
ניסיתי לשמוע את השיר "שקלים" של אייל גולן, ונראה שיוטיוב הורידו אותו מהשרת.
|
Adir, תודה.. אצלי ואצל רבים אחרים זה עובד מהר.. בדוק חיבור לאינטרנט ידידי...
LucifeR, יש לך כפתור של "דף הבית" מה ההגיון שהלוגו יוביל גם לדף הבית? יש היגיון, בשביל מה 2 מקומות מקשרים לאותו מקום? היינו צרכים לדחוף הוסף לדף הבית איפשהו, זה לא מחייב אותך ללחוץ על הלוגו... אגב.. דבר עם וואלה עם עושים את זה שנים ורבים אחרים.. ממש חוצפה. nanadav, יש לך אפשרות לתקן שיר... |
נראה מאוד טוב !
אהבתי מאוד ! האתר עלה לי קצת לאט. זה הדבר היחיד שמפריע לי. בהצלחה. |
נראה מעולה, אהבתי מאוד.
אגב, כמה עולה רישיון אקום לסוג כזה של אתר? , סתם לידע כללי. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 21:13. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ