הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   Off-Topic וסיקורים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=48)
-   -   אני מרגיש שהולכת להיות סיפור גלעד שליט 2 (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=77142)

ben the master 30-07-09 23:41

אני מרגיש שהולכת להיות סיפור גלעד שליט 2

שלום לכולם , לפי פרסומים ואני עוקב אחריהם אני חושב שהולכת להיות " מלחמת לבנון 3"
לפי מה שאני שומע וקורא באינטרנט שחיזבלאאה ( או שאיך שלא כותבים את זה ) מכינים את השטח לחטיפת חייל נוסף בארץ " סיפור גלעד שליט 2" לפי מה שאומרים לערבים חזבלאאה יש כ 40,000 רקאטות ולפי מה שהם מאיימים עלינו הם מגיעים גם לתל אביב והאזור הזה ..
מה אתם אומרים ?
עם תפתח מלחמה עם הלבנונים ותהיה חטיפה של חייל , מי אתם אומרים ינצח במלחמה אל תשכחו שללבנונים יש מה שנקרא סוג של הפעלת לחץ דרך האמצעי המדיה
מה אתם אומרים ?
בברכה בן !

moni1x09 30-07-09 23:47

לדעתי אם יפול טיל בת"א ישראל תנצל את הדרמה והמצב החדש ותמחק חצי סוריה\לבנון

EpsilonTal 30-07-09 23:47

אחרי הלקחים ממלחמת לבנון 2, למדנו הרבה והכחנו את זה בעופרת יצוקה..
החיילים שלנו זהירים מאוד תיהיה בטוח בזה.
לדעתי יש לנו את הצבא הכי חזק במזרח התיכון, גם אם יקרה משהו לא חושב שלא נגיב

הייתי רוצה לדעת איפה שמעת על הפרסומים האלה.
יש לנו מודיעין טוב, אם דבר כזה הגיע לתקשורת אז בטח הגיע לשב"כ ולחיל מודיעין והם פועלים בשביל למנוע את זה

Jonathan Zeierman 30-07-09 23:50

גלעד שליט נחטף ע"י החמאס ולא חיזבאללה.
*אודי גולדווסר ואלדד רגב הם אלה שנחטפו ע"י חיזבאללה.
במלחמה אין מנצחים, יש רק מפסידים כל אחד מפסיד משהו.

דור 31-07-09 00:14

אם זה יגיע לת"א, הם יצטערו...

ישראל כמה שהיא נראית רחמנית, היא ממש לא

Amits 31-07-09 01:26

אל תדאג, ישראל למדה והפיקה לקחים.
במידה ויהיה מקרה של "גלעד שליט 2", אני מקווה שישראל תגיב במהירות כל עוד אפשר.

Alon Abergil 31-07-09 04:22

אם עכשיו תהיה שוב מלחמה איתם , זה כבר יהיה אחרת לגמרי..
כמו שביצענו בעופרת יצוקה, עכשיו בקושי ניכנס לשטח לבנון רגלית, כול מהלחמה תהיה אווירית , ועם טילים, ככה שלא יהיה הרבה סיכויים לחטיפה
וחוץ מזה - אם יפול טיל בתל אביב זה כבר יהיה סיפור אחר - וזה באמת יתפתח למלחמה רצינית..

SpiKerG 31-07-09 08:35

טיל נופל בת"א או הסביבה.

50% מלבנון כבושה (אם לא כולה) בנוסף אינספור מטוסים וטילים לכיוון שלהם

ronka 31-07-09 09:38

ציטוט:

נכתב במקור על ידי SpiKerG (פרסם 731099)
טיל נופל בת"א או הסביבה.

50% מלבנון כבושה (אם לא כולה) בנוסף אינספור מטוסים וטילים לכיוון שלהם

כע אה?

מטוסים עבורים מעל כרמיאל על ימין ועל שמאל ... או שזה תירגול או שכמו שאמרת מתכוננים.

ben 31-07-09 10:54

מאיפה אתם כאלה בטוחים שאם טיל יפול בת"א ישר יתקפו אותם כאילו אין מחר?
אני לא מבין..
8 שנים? או 7 .. תקפו את אשדוד וכל השאר הערים ורק לבסוף יצאו למלחמה ....[עופרת יצוקה ]

אני לא מסכים אתכם שאם טיל אחד יפגע בת"א יעשו מזה דרמה . ..
ישראל גם לא תצא למלחמה בגלל טיל אחד . .. אז יורים טיל בחזרה ..

תצאו מהסטיגמה שלכם ש ת"א היא המרכז הכי חשוב ושאם מישהו ימות שם מטיל אז גם כל לבנון תחרב. . .

CasPer. 31-07-09 11:16

לפי שמועות במבצע בעזה החיילים קיבלו הוראה (או העדיפו) לירות בעצמם במקום להיחטף..
לפי דעתי? ישראל כבר בימים אלו צריכים להיכנס באירן בכל הכוח..
הרי ברור לכולם שתוך שנה וחצי המלחמה תגיע.. אבל עוד שנה וחצי לאירן תיהיה טכנולוגיה שהיום אין לה.. ואת זה בישראל לא מנצלים..

Amits 31-07-09 11:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי CasPer. (פרסם 731132)
לפי שמועות במבצע בעזה החיילים קיבלו הוראה (או העדיפו) לירות בעצמם במקום להיחטף..
לפי דעתי? ישראל כבר בימים אלו צריכים להיכנס באירן בכל הכוח..
הרי ברור לכולם שתוך שנה וחצי המלחמה תגיע.. אבל עוד שנה וחצי לאירן תיהיה טכנולוגיה שהיום אין לה.. ואת זה בישראל לא מנצלים..

לא הגיוני שהמפקדים בצה"ל יגידו כזה דבר לחיילים.

mayden 31-07-09 13:56

במלחמה אין מנצחים או מפסידים, יש רק את השורדים..

ולכל המלשב"ים כאן,
לידע כללי,
ההנחייה בצה"ל (כל תדרוך עליית משמר, כל תדרוך קרב) ברגע שאתה נחטף או חושב שאתה עומד להיחטף - תקע לעצמך כדור בראש. כי עדיף חייל מת מאשר חייל חטוף.

IDN 31-07-09 15:53

אוי איזה פחד. חיזבאללה יפתחו נגדנו במלחמה.

Amits 31-07-09 15:55

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 731184)

ולכל המלשב"ים כאן,
לידע כללי,
ההנחייה בצה"ל (כל תדרוך עליית משמר, כל תדרוך קרב) ברגע שאתה נחטף או חושב שאתה עומד להיחטף - תקע לעצמך כדור בראש. כי עדיף חייל מת מאשר חייל חטוף.

אתה אומר את זה מניסיון?
אז מה אם החייל יתקע לעצמו כדור בראש? הם יכולים להגיד שהם מצאו אותו בחיים ולשקר.

mayden 31-07-09 15:58

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Amits (פרסם 731231)
אתה אומר את זה מניסיון?
אז מה אם החייל יתקע לעצמו כדור בראש? הם יכולים להגיד שהם מצאו אותו בחיים ולשקר.

כן אני אומר את זה מניסיון, ברגע שאתה עומד להיחטף אתה תוקע לעצמך כדור בראש. לא משנה מה הם יגידו, יש עדיי ראייה ויש מודיעין לצה"ל. מה שגם, זאת השאיפה.

Tomer 31-07-09 16:02

ציטוט:

ולכל המלשב"ים כאן,
לידע כללי,

בשום עלמ"ש שעשיתי לא אמרו לי לתקוע לעצמי כדור בראש, אלא לתקוע לחוטף כדור בראש.

intercooler3819 31-07-09 17:10

לא תהיה חטיפה

EpsilonTal 31-07-09 17:20

ציטוט:

ולכל המלשב"ים כאן,
לידע כללי,

צודק, אמרו להם להפעיל את הרימון והתפוצץ יחד עם החוטפים..

Amits 31-07-09 17:25

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 731233)
כן אני אומר את זה מניסיון, ברגע שאתה עומד להיחטף אתה תוקע לעצמך כדור בראש. לא משנה מה הם יגידו, יש עדיי ראייה ויש מודיעין לצה"ל. מה שגם, זאת השאיפה.

אתם רציניים? זה מה שמפקדי צה"ל אומרים לחיילים שלהם?
וחשבתי שאנחנו יותר טובים מזה.

mayden 31-07-09 17:37

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 731235)
בשום עלמ"ש שעשיתי לא אמרו לי לתקוע לעצמי כדור בראש, אלא לתקוע לחוטף כדור בראש.

שמור על פרופרציות, מן הסתם ברגע שאתה יכול להביא לחוטפים שלך כדור בראש. אתה לא תתקע לעצמך נכון?

שאל את הקצין אבטחה שלך יום ראשון, עדיף חייל מת מאשר חייל חטוף.

Tomer 31-07-09 17:43

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 731264)
שמור על פרופרציות, מן הסתם ברגע שאתה יכול להביא לחוטפים שלך כדור בראש. אתה לא תתקע לעצמך נכון?

שאל את הקצין אבטחה שלך יום ראשון, עדיף חייל מת מאשר חייל חטוף.

לא סגור על מי זה בכלל, לא יצא לי לעלות שמירה בפיקוד.

אני בספק שאומרים להם לירות בעצמם. אולי, רק אולי, ביחידות קרביות.

mayden 31-07-09 18:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 731265)

מן הסתם בעליית משמר פשוטה של בסיס בפיקוד צפון לא יגידו להם "תירו בעצמכם ולא במחבלים".

מצאתי את השם של זה, נוהל חניבעל -
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntr...ntryId=1281910

עיתון הארץ -
http://www.haaretz.co.il/hasite/page...F0%E9%E1%F2%EC

THEMARKER -
http://cafe.themarker.com/view.php?t=858585

Tomer 31-07-09 18:16

נתת קישורים ל"נוהל חניבעל" ובוא בזמן גם הוכחת שהנוהל הזה פשוט לא קיים יותר.

מתוך הקישור של תפוז -

"מדובר בנוהל שכאשר ישנו חייל חטוף, יש לירות בחוטפים, גם אם הדבר אומר פגיעה בחטוף והריגתו, אמירת "עדיף חייל מת מאשר חייל חטוף"" - משמע, כאשר חייל אחר מבחין בחייל חטוף - יש לירות בחוטפים, גם אם הדבר אומר שהחייל החטוף יהרג. חס וחלילה לא שהחייל החטוף יבצע התאבדות.

הציטוט השני מתוך הקישור של תפוז -

"נוהל חניבעל כבר לא מתבצע בצבא, למען יירגעו הקוראים שורות אלה" - ........... should I say more?

mayden 31-07-09 18:29

בניגוד למה שכתוב שם, נוהל חניבעל עדיין פועל בצבא. ואני מקבל את זה כל תדרוך עליית משמר.

Tomer 31-07-09 18:30

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 731283)
בניגוד למה שכתוב שם, נוהל חניבעל עדיין פועל בצבא. ואני מקבל את זה כל תדרוך עליית משמר.

הצבא מתדרך אותך להרוג את עצמך אם אתה עומד להיחטף / חוטפים אותך? טוב, יש לנו צבא מטומטם, קורה.

Shart 31-07-09 18:52

בונאה אלכס אני בהלם ממה שאתה אומר ... מתי הפכנו להיות כאלה ? :\

mayden 31-07-09 19:01

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 731285)
הצבא מתדרך אותך להרוג את עצמך אם אתה עומד להיחטף / חוטפים אותך? טוב, יש לנו צבא מטומטם, קורה.

לא, יש לנו צבא חכם. ואם תחשוב על זה, זה באמת הגיונית טוב יותר.

עדיף לנו חייל מת מאשר חייל חטוף. כל הסבל שהחייל חטוף יעבור לא משתווה לסבל הפעוט כאשר הוא מת.

קח את סיפור גלעד שליט, הוא כ"כ סובל שם שהוא מעדיף להרוג את עצמו 100 פעם במקום לעבור את הסבל שהוא עובר שם. מה שגם, כל הדברים שהוא ידע על הצבא - כבר אצל חמאס. ואני לא מאמין שיש איזה חייל שיכול לעבור את כל העינויים שמעבירים לו שם. אני בטוח שאם תשאל את גלעד שליט לפני חטיפתו מה היה עדיף, להיחטף ולחיות בסיוטים ולעבור דברים מזעזעים או להיהרג\למות לפני החטיפה.. הוא היה עונה לך בוודאות להיהרג ולא לעבור את הדברים המזעזעים.

מה שגם, גם אם הוא יחזור.. הוא יהיה בנאדם אחר לגמריי. הוא יצטרך לעבור טיפול כל החיים שלו אצל פסיכולוגים ואנשי רפואה.

EpsilonTal 31-07-09 19:06

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 731265)

רב הסיכויים בשבילם לחטוף חייל שלנו זה במהלך קרב, ככה שרב הסיכויים שזה לא יהיה ג'ובניק אלא חייל קרבי.
וכן אמרו להם את זה ומאשימים את המפקדים שאמרו את זה בפשעי מלחמה ומסוכן מבחינתם לצאת מהארץ וכל הבלאגן הזה..
איך לא שמעת על זה?

ושוב אני אגיד שאני עם הדעה של mayden - חייל מת עדיף על חייל חטוף, כמה שזה נשמע נורא

anti 31-07-09 19:09

שמע, תחשוב בהיגיון, במידה ואתה מת, החוטפים עדיין מסביבך, מזה משנה להם, הם לוקחים אותך, ישראל תרצה את הגופה שלך בכל מחיר ותשלם על זה גם 4657 מחבלים חיים אם צריך. לכן אני חושב שהכוונה פה היא שעדיף למות יחד עם החוטפים ולא למות לבד למה בכל מקרה יחטפו אותך זה לא משנה להם אם אתה חיי מת

veeiw.co.il 31-07-09 19:16

ברק אובאמה הערבי מסריח הזה עושה לנו בעיות עכשיו.
אבל כל מלחמה שלא תהיה גם נגד ארצות הברית רוסיה צרפת ואיטליה ביחד, ישראל תנצח הכל, בזה אני בטוח.

Tomer 31-07-09 19:52

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 731292)
לא, יש לנו צבא חכם. ואם תחשוב על זה, זה באמת הגיונית טוב יותר.

עדיף לנו חייל מת מאשר חייל חטוף. כל הסבל שהחייל חטוף יעבור לא משתווה לסבל הפעוט כאשר הוא מת.

קח את סיפור גלעד שליט, הוא כ"כ סובל שם שהוא מעדיף להרוג את עצמו 100 פעם במקום לעבור את הסבל שהוא עובר שם. מה שגם, כל הדברים שהוא ידע על הצבא - כבר אצל חמאס. ואני לא מאמין שיש איזה חייל שיכול לעבור את כל העינויים שמעבירים לו שם. אני בטוח שאם תשאל את גלעד שליט לפני חטיפתו מה היה עדיף, להיחטף ולחיות בסיוטים ולעבור דברים מזעזעים או להיהרג\למות לפני החטיפה.. הוא היה עונה לך בוודאות להיהרג ולא לעבור את הדברים המזעזעים.

מה שגם, גם אם הוא יחזור.. הוא יהיה בנאדם אחר לגמריי. הוא יצטרך לעבור טיפול כל החיים שלו אצל פסיכולוגים ואנשי רפואה.

שוב, התדרוך של צה"ל הוא לא להרוג את עצמך, אלא לעשות ככל שביכולתך כאשר אתה רואה חייל נחטף להרוג את החוטפים, גם אם זה אומר שהחייל החטוף ייהרג.

Shart 31-07-09 20:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 731307)
שוב, התדרוך של צה"ל הוא לא להרוג את עצמך, אלא לעשות ככל שביכולתך כאשר אתה רואה חייל נחטף להרוג את החוטפים, גם אם זה אומר שהחייל החטוף ייהרג.

זה כבר נשמע הגיוני יותר ...

ben the master 31-07-09 20:18

מה ?! נוהל חניבעל אלוהים איזה שם דפקו לו פשוט היו אומרים נהול חטיפת חייל טוב שהיחידה שלי לא ממוקמת קרוב לגדר המערכת ובמבצעים ומלחמות אני נימצא 35 מטר מהגדר כיוון שאני בתותחנים צוות ****
מי שיגיד עכשיו שלירות טיל במרחק של 150 מטר זה לא מספיק כדאי להגיע לאיראן זה מספיק כדאי להגיע לפנים עזה ,לסוריה כי המרחק הוא לא ממש גדול . והיו דיבורים על כך שעם תפתח מלחמה באיראן בנינו וארה"ב לאיראן אז יש ספיקולציות שגם סוריה תפתח חזית משלה בצפון אז היו דיווחים על כך שלארה"ב יש נשאות מטוסים ממש במפרץ הפרסי ושלא כול החייילים והיחידות של ארה"ב בעירק עזבו את עירק דווקא יש שם חיילים ואני חושב שישארו יש שם ציוד טנקים ,גיפים ,מטוסים וכו' ... וכנירא בחצי נה -שנה הקרובה תהיה מלחמה בנינו ישראל ארה"ב - איראן

Tomer 31-07-09 20:21

חבר'ה, שימו לב לשמור על בטחון מידע בכל נושא שקשור לצה"ל בבקשה. לא לחשוף שמות של יחידות / פירוט של רכבים וכיו"ב.

ben the master - ערכתי לך קצת את ההודעה.

mayden 31-07-09 20:26

ציטוט:

נכתב במקור על ידי Tomer (פרסם 731307)

צודק בהחלט.

אבל כאשר אתה החייל החטוף ואתה לא מצליח להשתחרר\לברוח\להרוג את חוטפייך - אין לך הרבה ברירות.

Tomer 31-07-09 20:29

ציטוט:

נכתב במקור על ידי mayden (פרסם 731318)
צודק בהחלט.

אבל כאשר אתה החייל החטוף ואתה לא מצליח להשתחרר\לברוח\להרוג את חוטפייך - אין לך הרבה ברירות.

רוב הסיכויים שאם אתה לא יכול להרוג את החוטפים, סימן שאין לך נשק בהישג יד, משמע שיהיה לך קשה להרוג את עצמך |קורץ|

ben the master 31-07-09 20:35

למה לא אני לא יתן רעיונות
ותומר תודה על העריכה !

veeiw.co.il 31-07-09 20:47

"תמיד תשמור כדור אחד בכיס, לא בשביל האויב, בשביל עצמך!"

Amits 31-07-09 21:14

ציטוט:

נכתב במקור על ידי veeiw.co.il (פרסם 731322)
"תמיד תשמור כדור אחד בכיס, לא בשביל האויב, בשביל עצמך!"

"אם יש לך כדור בכיס, כבר תהרוג תאויב!"

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:49.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ