![]() |
סמנכ"ל Crytek.
אהלן חברה,
תקשיבו אני נורא מתרגש, אני נפגש היום עם סמנכ"ל חברת Crytek. החברה שיצרה את המשחקים Crysis, Farcry וכו' אני מבקש לא לשאול שאלות מיותרות כמו מה, איך, למה וכמה. תביאו לי הצעות ורעיונות על מה לדבר איתו ומה לעשות. תודה. |
אם לא נדע מה, איך, למה וכמה איך נציע לך על מה לדבר איתו?
|
למה אתה נגפגש איתו?
|
יש סיבה לזה שאתה נפגש איתו או שאתה נפגש איתו ומבקש מאיתנו סיבה?
|
ממש לא נראה לי העניין הזה,
וגם אם אתה נפגש איתו אתה ממש אבל ממש לא רציני אם אתה מבקש מאיתנו רעיונות. |
חזרתי, אני חייב לציין שהיה נורא מעניין, וגם אני נורא שמח - קבלתי רשמיות על אתר Farcry ישראלי.
על אתר Crysis לא הצלחתי מהסיבה שהמשחק עצמו שייך לUbiSoft והם קשורים לEA Games, Crytek רק פתחה את המשחק, ובשביל לקבל רשמיות על Crysis צריך לדבר עם UbiSoft, אבל Farcry שייך לCrytek וקבלתי את הרשמיות, אגב אם זה מעניין מישהו דברתי איתו ברוסית, קצת קשה לו בעברית, הפעם האחרונה שהוא היה בארץ הייתה לפני 8 שנים, ואתם יודעים מה? הגעתי סוף סוף למסקנה שבשביל להצליח בחיים צריך ללמוד. נורא נהנתי, יום טוב לכולם וצום קל, אגב אמא שלי וסבתא שלי חברים של ההורים שלו והוא בא לארץ ל10 ימים, הוא נוסע יום ראשון, ככה שסדרו לי להפגש איתו כי נורא התעניינתי ורציתי בחור נורא נחמד אגב, ואממ למי שרוצה לדעת, Crytek מפתחים את המשחקים שלהם ב C++ :) עריכה: אפשר לנעול. |
ציטוט:
חשבתי שהוא אמור להיות גרמני... לא רוסי * אני לא בא בטענות אני באמת מתעניין... עריכה: עוד משהו שרציתי לשאול: קיבלת רשמיות בלי אתר פעיל ו/או להראות לו תכנון של האתר ו/או להראות לו עבודות שהעסק/אדם שיבנה את האתר? |
ציטוט:
1. זה אומר שאתה הולך להקים אתר ישראלי על FARCRY ? 2. מה הקשר שלך לEBAY (בחתימה) ? |
ציטוט:
הוא מדבר אנגלית, רוסית וגרמנית חלק והוא יודע גם קצת עברית קצת קשה לו בעברית כי הוא לא היה 8 שנים בארץ. ואממ כן, הסברתי לו על הפרוייקט והראתי לו עבודות שלי בגלל זה. ציטוט:
דבר שני אין לי שום קשר לEBAY מה שיש לי בחתימה זה סתם כי לא היה לי מה לשים :P |
אם קיבלת רישמיות על crysis הישראלי (אתר), אז סע.. תקח את הדומיין מבעליו ..
|
ציטוט:
|
כמה צרי עין יש פה..
מה קרה חבר'ה קשה לפרגן ? למה ישר לחקור את הבנאדם כאילו הוא מינימום מעל בכספים במשרד האוצר תהיו בריאים הדור שלכם דור מקולקל |
ציטוט:
זה שבן אדם נפגש עם מישהו שהסיכוי להפגש איתו הוא קטן יותר מהסיכוי להפגש עם סתם מישהו ברחוב או בפורום זה מעלה חשד איך ושאלות |
ציטוט:
---- שמע, זה עניין דיי חשוד. שסמנכ"ל יבוא בבום! ויביא רשמיות? למישהו בלי גב כלכלי (גב כלכלי, לא פרוטות בקופה), מישהו מבוגר - וכו', וכל זה, בפגישה אחת? הרי ברור (ומצטער על זה) שיכלו לעשות אלטרנטיבה יותר טובה - לגייס אנשים מבוגרים שעובדים בתחום השיווק והמדיה, אנשים שמבחינה משפטית - אפשר להשתמש בהם. |
אני מאחל רק בהצלחה, לא משנה מה באמת הולך שם. :-0:-)
|
תודה לכולם, ותרשו לי להסביר לכם איך זה קרה,
הוא בא לבקר את ההורים שלו בארץ, ההורים שלו חברים של אמא שלי וסבתא שלי, וידעתי מזמן שהוא עובד שם וזה, סבתא שלי אמרה לי שהוא בארץ וזה בקשתי לראות אותו היא אמרה לי שהיא תדבר עם אמא שלו ואיתו וזה הם דברו והכל ואתמול ב6 פגשתי אותו, אגב יום ראשון הוא טס בחזרה. |
ציטוט:
יש לך אולי תמונה שלו (צילמת אותו?) לא שאני לא מאמין לך פשוט בחיים לא ראיתי אותו (גם לא מצאתי תמונות שלו באינטרנט XD) |
את האמת לא חח.
|
ציטוט:
לדעתי כבוד להפגש עם מישהו כזה, וכל הכבוד על הדומיין |
ציטוט:
הוא מפרסם את זה פה... מן הסתם הוא מצפה שיאמינו לו ו/או שמישהו יתעניין החשד (לא "חשדות") הוא חלק מהתעניינות גם בפורום שעוברים בו עסקאות, הייתי רוצה לדעת ומי שקרן ולמי משעמם אם חייזר באמת היה נוחת לי על הבית הייתי רוצה שתאמין לזה |
תודה רבה לכולם, ואין לי בעיה בזה שחושדים, גם אני הייתי חושב ככה וזה בסדר,
אני מבין אתכם, אבל אף אחד לא הכריח אתכם להאמין, אני רק מפרק פה סיפור מתוך התלהבות. אגב אלה שחושדים, יש לי שאלה אליכם, איזה אינטרס יש לי לשקר? |
מאחל לך הרבה בהצלחה,
אשמח לדעת בערך מתי יקום האתר לדעתך ? :) |
קצת מתקשה להאמין מתי, מצטער.
בכל זאת.. סמנכ"ל של חברה בסדר גודל כזה עוד איכשהו אפשר להאמין שתפגש איתו, אבל לקבל רשמיות בלי גוף כלכלי, אפיון וסדר עבודה מוכן לא יכולה להיות הגיונית. בלי קשר, ברגע שאתה מבקש רשמיות מחברה כלשהי, עוד בסדר גודל של יצרנית משחקים ברמה גבוהה מאוד, לא ניתנת רשמיות בשיחה כלשהי של כמה שעות, זה עובר תהליכים רבים, מגיע לאישור המנכ"ל, אתה צריך לקבל טופס חתום ולחתום איתם על חוזה. קשה מאוד להאמין ששכרתם עו"ד שהכין לכם חוזה וחתמתם עליו שתיכם וסגרתם את הכל בשיחה אחת שלכם. בכל מקרה מתי, הרבה הרבה הצלחה :). |
תפגש גם אם ביל גייטס את מי זה מעניין, מה העניין פה לא הבנתי.
איזה חפירות.... אם כל המשחקי םשלו והשטויות שלו שיהיה לו חצי ממה שיש לי שידבר... פשייי אתר ארכיולוגי פה. |
כל אלה שלא מאמינים, אני דפוק, רק עכשיו הבנתי למה זה.
אתם פשוט מקנאים, י'ראבק איזה סיבה יש לי לעבוד עליכם? ואמיר עדיין לא ידוע, אני כרגע מחפש שותפים, מתכנת ומעצב למס' אתרי משחקים. |
לא אני לא מקנא !
ובאמת כייף לך (אני חושב LOL) אבל אני כבר פגשתי בחיים שלי את : תיקי דיין (נראה לי ככה רושמים) משה פרץ - חתונה קובי פרץ - חתונה שראל - הופיעה בשכונה שלי סאבלימינל (בסטייג') הבת של דורון ג'מג'י (למדה איתי ביסודי LOL) אני לא צוחק הבן של סמנכל טבע (שירת איתי בצבא) אני רציני מאוד ! הבת של ראש המאבטחים של הרמטכל (אקסית) OWND הבן של מנכ"ל עלית (גם למד איתי ביסודי) הוא שונא שוקולד חחחח אני רציני ! דודו מהום סנטר (ברחוב ...) ואפילו שלא תאמינו כל צוות פרפר נחמד שזה דודו והבובות ושכחתי תשם שלה ...(הייתי באודישנים שהייתי קטן למשהו שם .. סיפור ארוך) צוות זאפ ל1 (כל הכיתה שלי הייתה שם בכיתה ח או ז לא זוכר :( ) חיליק (מי שמכיר מכיר - התחיל איתי בסטייג' פחחחחחח) אבל אני רציני ! בקיצור כל אלה לדעתי יותר שווים מאשר סמנכל או מנכל קרייטק אההההה והכיייייייי חשוב ! את קסאטה מן !!!! מי שמכיר מכיר ומי שלא נאב ! |
ציטוט:
אני חושד בך שאתה מנסה לעבוד עלינו והאינטרס שלך זה כדי להקפיץ את המונה הודעות ולהשמע מגניב! כן כן - תיכף תגיד גם משהו על חייזרים נכון? חחחחחחחחחחחח :-) לפותח האשכול: באמת צרי עיין , יאללה תפרגנו - תתחדש על הדומיין בהצלחה עם האתר , ודבר איתי אם תצטרך אחסון לפרוייקט D: עריכה: יאללה גם אני אתלהב עכשיו - עבדתי בכוכב נולד ופגשתי את כל השופטים והמתחרים, וגם בכפר המוסיקה בניצנים ( לפני מלא מלא שנים ... ). D: תחשדו! |
את האמת אני צריך אחסון, אשמח שתיצור איתי קשר,
Kuchi גם אני פגשתי את קובי פרץ, סאבלימינל (יש מצב שיצא לי לעבוד איתו - אני גם שר ראפ), אלון דה לוקו (למדתי אצלו היפ-הופ בחוג "זזים עם אלון דה לוקו), שמעון פרס (נשיא מדינת ישראל), ואת המאבטח שהיה לנו בטיול השנתי בכיתה ז' XD (סתם חח בקשר למאבטח אני ציני אבל השאר למעלה רציני לגמרי). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:08. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ