![]() |
למה אסור לנו לקנות BMW
מנהלים יקרים : זה ממש לא נושא נאצה, זה נושא שנשען על עובדות, אני מבקש מכם לא למחוק אותו.
גונדר קואנדט (י.ש) היה מחזיק המניות (אז קראו לזה אחרת) הבלעדי של החברה הזו. בזמן ה'אסון' הכלכלי של גרמניה בתקופת היטלר, המפלגה הנאצית גנבה חברות, ביניהן BMW. היטלר (י.ש) החליט 'לחלק ג'ובים' לחברים שלו. מכיוון שלא היו לא חברים, הוא חילק חברות לנאצים מהמפלגה שלו. כך משפחת קואנדט (י.ש) שלטו בBMW במשך 15 שנה. גונדר קואנדט (י.ש) סחר ביהודים, ושלא כמו שינדלר, הוא לא עשה את זה כדי להציל אותם (זה מה שאני רואה מנקודת המבט שלי), הוא עשה את זה מצד כלכלי בלבד, באכזריות עצומה, הם חיו בתנאים נוראיים וללא אוכל. כמובן שהוא העסיק נאצים נוספים, וכך החברה הפכה לשלוחה של המפלגה הנאצית. מגדה קואנדט (י.ש) הנאצית, אשתו של גונדר גובלס הנאצי, המשיכה להיות עלובה פתטית וטיפשה (ועוד שמות תואר שמתחילים ב-ז') והתחתנה עם נאצי נוסף : ג'וזף גובלס (י.ש). גובלס הנאצי היה (על פי ויקיפדיה) הנאצי הקרוב ביותר להיטלר (י.ש) ושר התעמולה במפלגה הנאצית. משפחת קואנדט העלובה מכחישה, כמובן, אבל אני מאוד מקווה שאתם יודעים שכל BMW שיוצר בין 1933-1945 יוצר על ידי עבדים יהודיים (גם אם לא - אל תקחו ריזיקה), כל מכונית שנמכרה עד ימינו אנו תרמ כסף לנאצים - משפחת קואנדט הנאצית ממשיכה להחזיק במניות BMW! למרות שיש לBMW 'תדמית יוקרתית' (פחחחח) אצל חלק מהאוכלוסייה, אל תקנו מהם. לעוד מידע : http://en.wikipedia.org/wiki/BMW#Controversy שכחתי לציין ש(לדעתי) אסור להזכיר שם של נאצי בלי לכתוב יימח שמו \ יימח שמם, ולכן הוספתי אחרי כל שם י.ש = יימח שמם |
אם כבר יש אשכול כזה, אשמח לשתף אותכם בחויה לא נעימה שהיתה לי בשבוע האחרון , לא יודע איך או מה , נוספה לי לאיסיקוי ילדה גרמנייה בת 15 , אני בטעות שלחתי לך איזה הודעה בעברית , היא ישר זהתה את הכתב , שאלה אותי אם אני רוצה ללכך עליה , אם אני רוצה לאנוס אותה , ממש הכניסו להם כל כך הרבה שטיות לראש , אמרתי לך "ישראל היא מדינה והיא לא שונה מאמריקה ומגרמניה , אנחנו אותם ילדים , אותם אנשים ויש לנו דרך חיים דיי דומה לכל בנאנוש שחיי בעולם , והיא התחילה לקלל ובלה בלה בלה , בסופה של השיחה , היא אמרה משהו עלינו ואמרתי לך שתבדוק את המקורות שלה , בקיצור היטלר חולל מהפך ענק , עד כמה שגרמניה נחמדה עלינו ונותנת כסף לניצולי השואה עדיין בליבה הם שונאיםמ אותנו, וזה כואב. ,
|
לדעתי, האנשים בכפרים הקטנים ובחלק מברלין עדיין נאצים ולא השתנו, אבל האנשים שגרים בפרנקפורט, קלן ומינכן לא נרצים, הם סתם לא מתים עלינו. (יש המון מוסלמים בגרמניה).
|
אני לא כל כך מבין מה אתה רוצה, חוץ מזה שחצי מה"עובדות" פה הן פירושים ודעות שלך.
הגונדר הזה נתפס נשפט ובסופו של דבר שוחרר לחופשי. בכל מקרה, הוא כבר מת. אם הילדים שלו היו גם נאצים אז גם אותם היו עוצרים ושופטים. |
שמע אני בא ממשפחת ניצולי שואה ואין מה לעשות בנוגע לזה..זה לא שבאמת אנשים יפסיקו לקנות מהם מכוניות למרות שהייתה כתבה לא מזמן שהקניות של BMW ירדו בישראל עקב הדברים האלו..אבל זה לא ימנע מאנשים לקנות מהם..יש להם מכוניות טובות וזו עובדה.
למרות שאני אישית אוהב את החברה chrysler אז אני קניתי מהם את המכונית שלי |
זה היה לפני השנים, זה כבר לא רלבנטי....
בכל מקרה אני לא קונה BMW.... |
ציטוט:
כל נצר למשפחת נאצים צריך להוקיע מהחברה. בטח לא לקנות מהם מכוניות. אני בטוח שאישה התחתנה פעמיים עם נאצי גם חינכה את הילדים שלה להיות נאצים. like father like son. |
שיילך להם לתרופות :).
בכל מקרה, נחמד לדעת.. באמת שלא התעניינתי בנושא או ידעתי את זה - אין כמו מרצדס. |
ציטוט:
ואגב מה כאילו ימי התנך? עין תמורת עין שן תמורת שן?! מה יש לכם כל העולם התחרפן!? כן היו נאצים כן היו דברים אז עכשיו נקלל את כל הגרמנים?! זה היה לפני 50 שנה עדיין יש קבוצות פאשיסטיות אבל לא כל גרמניה... ואגב מאיפה המשפט האחרון הזה בא עם ה י.ש ?! |
ציטוט:
|
פולקסווגן זה קלאסה.. מי צריך BMW חח..
|
ציטוט:
המשפח הנאצית נמצאת עמוק במניות החברה. לא נעים לי לכתוב פסוט שלם על נאצים בלי לכתוב יימח שמם. זה כמו להגיד המן בפורים בבית כנסת ולא לרקוע ברגליים. |
ציטוט:
החליטו שהם יכולים לעשות הכל בעצמם לא עושים כלום כדי לתרום למדינה ואני יגיד לך את האמתה גרמנים כרגע לא עושים לי שום דבר רע החרידים כן פעם שעברה שעברנו ליד ירושלים עם האוטו אחד מהם כמעט פגע בנו עם אבן אם כבר לעשות משהו זה לעשות אתז ה נגדם! כמובן שאני לא שוכח את הערבים... צריך להתמקד בבעיות שיש עכשיו ולא להתחיל במסע נקמה באיחור של 50 שנה |
ציטוט:
באתי לספר שבתם של הנאצים (שחונכה בבית ספר נאצי, כמובן) מחזיקה בכמעט 12% מהמניות. יש בישראל המון בעיות, זה לא מסע נקמה, הנאצים שולטים ומועסקים בBMW עד היום |
ציטוט:
אז כמה משוגעים מנטורי קרטה זרקו עליך אבנים, אז מה נהיה? כבר רצת להחליט מסקנות אנטישמיות? יהודי כשר בחיים לא היה עושה את זה לזרוק אבן על מכונית = פגיעה במכונית = גזל. רוב הנטורי קרטה הם אנשים טובים, פשוט התשקורת מראה רק את האנשים הלא טובים שבהם, כמו שיש בכל חברה בשביל שיהיה אקשן. ואפילו בגרמניה יש גרמנים כמו כל הגוים ויש נאצים, אין מה לעשות.. בכל חברה יש פסולת (אני לא אומר חס וחלילה שנטורי קרטה זה הפסולת של החרדים, אלא שבתוך נטורי קרטה יש פסולת כמו בכל חברה). בוא אני יקח אותך לישיבה במאה שערים תראה איך יקבלו אותך שם, כמעט בכל ישיבה יש אפילו חדרים לאורחים שרוצים לישון רק תבין מזה מצות הכנסת אורחים. בכל מקרה זה מגעיל לסוע באוטו שאתה יודע שנאצים עשו אותו (גם בימנו לפי מה שהוא אומר אני לא יודע אם זה נכון). ולסיכום פשוט תקנו סובארו וזהו לדעתי הם שורדות הכי הרבה זמן :-) |
ציטוט:
אם כבר העלית את זה, איך אתה יכול להסביר לי אישית שהחרדים כל כך מתנגדים למצעד הגאווה? אני לא חושב שהוא צריך לעבור במאה שערים אבל אפשר לצעוד איפה שרוצים) |
ציטוט:
|
אסור לקנות?
קודם כל אתה מילה אסור אני לא מכיר.. במיוחד לא בנושאים ככאלה,מה זה אסור?! אתה יככול להגיד רצוי ש... אבל מה זה אסור? עוד דבר אז מה אם זה היה של נאצים וכ'ו? אני לא יודע אם עכשיו הבעלי חברה הם נאצים,כי אם כן נאצים אמורים לפעול נגד היהודים,כמו לייצר פאקים במכוניות או לא יודע מה.. או שבכלל לא למכור מכוניות כאלה ליהודים,כי הרי לנאצים יהודים הם תת אדם.. אז למה בעצם למכור להם ולהביא להם להנות מאיכות כזו?! ציטוט:
למה כאן הנאצים פופלרים? ואני יכול להביא לך עוד הרבה "עדות" וכד' שהם לא פופלרים שם...אז...? ולי יש המון מוצרים שיוצרו בגרמניה,כי המוצרי חשמל שלהם הם מוצרים איכותיים ברמה מטורפת... ולא אני לא אבדוק ואחקור מי מנהל את החברה,ומה ההיסטוריה שלה... |
אז בוא לא נקנה VANS כי זאת חברה גרמנית, שאם מורידים את הקאפס לוק יוצא לך "השמד".
לגבי המגן דוד אני די בטוח שסתם הוסיפו כמה קווים שיצרו את זה, זה לא קטנוני להתנקם ביהודים ככה? |
ציטוט:
יש או היה מצעד גאווה בחיפה, חבר שלי שמתחזק עושה לי "אין מספיק אנשים שמוכנים להלחם בשביל הקב"ה " אמרתי לו למה? הוא עושה לי "אף אחד לא נלחם במצעד הגאווה".. מעניין כי הוא אומר בדיוק ההפך ממך.. בכל מקרה הוא שאל כבר כמה רבנים בקשר לזה וכולם אמרו לו לא לעשות כלום. וגם אני צחקתי עליו כי מזה יעזור זה לא יתן כלום, בסוף לקחתי אותו ועוד כמה חברים שלו לחלק דיסקים שיחזקו שם את האנשים. בכל מקרה אם הם עושים את זה במקומות שיש יהודים כשרים ברור שצריך להלחם בהם מי הם שיטאמו את הרחובות שלנו. וסובארו זה בכלל יפנים הם אף פעם לא נלחמו ולא עשו בעיות לפי מה שאני יודע. ובקשר ל BMW, כתוב בוויקיפדיה משהו על הנאצים שקשור ל BMW בזמן שלנו: קוד:
2009 job cuts |
סתם שטויות.
יש עוד 20 אלף סוגי מכוניות גרמניות שגם היה להן קשר עם הנאצים. למה ל AUDI לא היה קשר? ל מרצ' לא היה? אשכול חסר תועלת :S |
תגובות של ילדים קטנים.. הזכירו לי את ימי הקיץ עוד כשהייתי בבית ספר.
קודם כל, נתחיל בזה שב.מ.וו זה לא ממתק או איזה משהו שאתם יכולים להרשות לעצמכם, לפחות לא בזמן הקרוב. ככה שכל "החרם" הזה דיבורים באוויר. בהמשך לראשון, כשמישהו חסך את הכסף והולך לקנות לעצמו אוטו חדש.. תהיו בטוחים שכל השטויות שרשמתמ לא יהוו שום גורם משפיע האם לקנות או לא. למה? כי זה שטויות של ילדים קטנים.. ואל תיעלבו. אין שום בסיס לטענות האלה. ערימה של שטויות. |
ציטוט:
|
חח...
למה הנאצים "כל כך רעים"? כי הם היו גזענים. אם אתה לא תקנה מ-BMW, אתה תיהיה בדיוק גזען כמוהם.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
לא קראתי את כל האשכול, אבל זה דיי ברור שנשארו אנשים עם דעות כלפיי העם היהודי.
|
שטויות במיץ. שכל אחד יקנה מה שטוב לו.
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 15:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ