![]() |
קניתי מחשב, אמור להגיע יום חמישי, הביעו דעתכם :]
מפרט המחשב שקניתי:
מארז: Elco silver מעבד: Intel Pentium 630 64BIT 3.0GHz LGA775 2MB לוח אם: INTEL Avalon D915GAVL LGA 775 ספק כוח: ENERMAX LIBERTY 400W דיסק קשיח: WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII זכרונות: SAMSUNG DDR 1024MB 400mhz כרטיס מסך: GAINWARD POWERPACK ULTRA 1980PCX 6600GT 256MB DDR PCI-EXPRESS כרטיס רשת: INTEL PRO 10/100 כרטיס קול: סטנדרטי AC97 מקלדת + עכבר: Logitech® Cordless Desktop® LX 700 רמקולים: CREATIVE SBS350 צורב DVD: LG GSA-4165B BULK מסך LCD: LG L1750SQ 8MS סה"כ מחיר כולל מע"מ: 7426 מה דעתכם? אני מקווה שלא יצאתי פראייר... המחשב אמור להגיע יום חמישי אני מתרגש חחח :] נ.ב שימו לב גם למוצרים החיצוניים(מקלדת, רמקולים וכו'...) ורק אז תגידו אם המחיר משתלם :] בכל מקרה כבר קניתי אז זה לא משנה, בהצלחה לי :qqb003: חחח... |
יצאתה פרייר חחחח..אבל לא משנה...מחשב חזק אחי.. הייתי משפר תמעבד...
|
אממ יצאת פראייר כי גם עם האביזרים החיצוניים זה לא מגיע למחיר של 7,000 ש"ח... (למרות שיש שם LCD חחח זה דגם זול :qqb006: ) בכל מקרה תתחדש וכן מחשב חזק למדי...
|
מחשב חזק .
אבל המחיר יקר מידיי. יכלת לקנות בפחות ובהרבה בפחות . בכל מקרה תתחדש |
אני לא חושב שהוא יקר, הכי זול שמצאתי בעיר שלי...בכל מקרה, שימו לב לכמה דברים:
רק האביזרים החיצוניים עלו לי 2300 שקלים... עכשיו שאני מסתכל על ההצעה רשום שם 7,226 ולא 7426 טעות שלי :/ אז תוריד מזה את ה2300 של הציוד ההקפי...יוצא כ-5000 ש"ח רק על המחשב... אני לא חושב שזה יקר, בכל מקרה זה יצא להורים של משתלם כי הוא גם עשה 14 תשלומים מה ששום חנות בעיר לא נתנה לנו :] בכל מקרה לא נורא, הכי חשוב שאני אהנה מהמחשב :] דרך אגב, הוא יפעיל לי את המשחקים שחדשים על ההגדרות הכי גבוהות? יש מצב? |
ציטוט:
ומחשב כזה בלי האביזרים לא עובר את ה4,500 במקסימום של המקסימום... |
+מסך אפילו זה לא עובר ת-5000 מצטער אחי...אם אתה רוצה תבטל הכל אני ייתן לך מישו' שמוחר מחשביפ בזול ונותן לך תמיכה מלאה מלאה והכי טובה שיש...החלטתה שלך...
|
אני חושב שאתה מגזים, בוא תעשה חישוב קטן תראה לאיזה תוצאה תגיע...
הכרטיס מסך 1300 ש"ח מעבד 1100 ש"ח זכרון 700 ש"ח מסך 1500 ש"ח כמה יצא? כבר 4600, אתה מגזים אחיייייייייייייייייייייי |
מחשב נחמד מאוד, בהצלחה שיהיה.
|
ציטוט:
|
אני מדבר איתך על המחירים שאני קניתי :]
בכל אופן אנחנו סתם טוחנים מים, המחשב כבר בדרך :] |
חחח..וואלה אני לא נוו...לא עובר..בוא נגיד 5500..בגלל שאתם כל כך נחמדים..^.^
|
רון,נכון קנית ממשה?
בטוח שממנו,הוא דופק מחירים משהו לפרצוף קיבלתי ממנו הצעת מחיר הכל יצא לי 6000 שקל.. ועשיתי את אותם חלקים בKSP יצא לי פחות ב30 אחוז. הוא גנב אחי. |
ב-7000 שקל הייתי קונה מחשב פי 100 יותר טוב ממה שקניתה אחי...חבל...באמת חבל
אבל עדיין...מחשב חזק...:) |
מחשב מעולה אני קניתי את שלי ב5000 ש"ח והוא מחשב מעולה
|
אחלה מחשב.
[QUOTE=Spezik][B][U] WD 160GB 7200RPM 8MB SATAII QUOTE] חבל לא לקחת 16MB. |
מחיר לא מי יודע מה יקר אל תגזימו ...
הוא היה יכול מינימום לרדת עוד 500 שקל לא יותר.. |
ציטוט:
|
טוב נו מה אתם בכוונה רוצים לאכזב אותו אחרי הקנייה ?
המחשב טיפה יקר אבל אם מחלקים את זה ל14 תשלומים זה ממש שווה. בהצלחה |
ציטוט:
בכל מקרה אני מזהיר אתכם! חדל ספאם או שהאשכול ינעל ואזהרות יחולקו! |
אתם לא מבינים את העניין? ההורים שלי העדיפו לשלם עוד 800 אבל ב14 תשלומים מאשר ב5 תשלומים בפחות במקום אחר...
טוב נו כל אחד וסדר העדיפויות שלו... |
יקר רצח
מאיפה קנית? |
הא ועומרי,
אם אתה כל-כך חכם, תן לי את המפרט הזה במקום אחר בפחות, וחנות...לא סתם חרטא, אני רק רוצה לראות...כדי לדעת, הא ותבדוק שהם נותנים 14 תשלומים... אם אתה מוצא לי היום אני מבטל את העסקה... או שאתה יודע מה? תמצא לי מארז(כולל הכלללל), ושוב אני מדגיש בחנות!, ב5000 ש"ח... מה שתסדר יהיה אחלה, סבבה? בוא נראה אותך :] |
ציטוט:
אבל מי אמר לך שמהחנות זה הכי טוב? אני קניתי את המחשב שלי מספק (עסקה מיוחדת, אני כבר לא יכול לקנות משם). |
חנות מקבלים שירות...אם אני קונה מספק אין עם מי לדבר בוא נגיד את זה ככה...
ועומרי אני מחכה :) |
אמרתי בלי ספאם... מכוון ואני עייף אני לא מחלק אזהרות... אבל נעול!
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 01:26. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ