הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל

הוסטס - פורום אחסון האתרים הגדול בישראל (https://hosts.co.il/forums/index.php)
-   ביקורת אתרים (https://hosts.co.il/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   [העלאת תמונות] Up2iL (https://hosts.co.il/forums/showthread.php?t=75373)

Daniel 09-06-09 21:57

[העלאת תמונות] Up2iL

החלטנו לחשוב על משהו חדשני,
משהו לא נדוש - אך לא "מפחיד",
לא פשוט - אך לא מסובך,
משהו מקורי, יפה ומתוחכם,

והחלטנו לפתוח את Up2iL - אתה העלאת תמונות.
אז לפני שתפטרו הודעה זו ב"עוד אתר העלאת תמונות? בטח עוד כמה אפשרויות נדושות..." - אז (אנחנו מקווים) - שלא!

אז לפני שנכנסים, למה כדאי לשים לב?
  • לעיצוב, שעוצב על ידי אדי
  • להעלאה מרובה של תמונות בבת אחת! סמנו והעלו! תיקיות שלמות!
  • מבחר אפקטים נחמדים שיעשירו את החוויה.
  • בדף התמונות שהועלו תוכלו ללחוץ על תמונה ולהגדיל אותה. ללחוץ על החץ ימינה כדי "לזוז".
  • במידה ותירשמו, תוכלו לעשות מין "מצגת" של תמונות שתבחרו.
יש עוד הרבה, אבל המטרה היא לקבל ביקורת ממישהו שלא מכיר את האתר (כן, אתה שקורא את ההודעה), ומי יודע אם משתמש רגיל בכלל ישים לב? אז את השאר נשמורנה בסוד ונשמח לדעת כיצד נוכל להשתפר.

אשמח (מאוד) אם תגידו מה לפי דעתכם אפשר להוסיף או לשפר.
העלאת תמונות - http://www.up2il.co.il

המערכת תוכנתה על ידי (דניאל דנון).

mlnn 09-06-09 21:59

http://www.up2il.co.il/terms-of-service - 404

בכללי נראה נחמד מאוד, בהצלחה.

Daniel 09-06-09 22:07

מכיוון שהאתר בשלבי הרצה (וזה בדיוק למה הוא מפורסם כאן) חלק מהדפים אינם מלאים, ובאירוניה רבה גם דף זה. כל דפי התוכן / החיפוש אינם פעילים כרגע ויועלו בעדכון הבא, פשוט כרגע נשמח לקבל ביקורת על האתר.

במידה ובכל זאת תרצה תנאי שימוש,
ברגע שאתה משתמש ב-Up2iL (להלן: אתר העלאת התמונות) אתה מפקיד את רכושך (כולל המחשב) בידי Up2iL. במידה ולא תשלח את כל רכושך עד ל-2164, מאי ה-13, נשקול לבצע צעדים שונים.
(בנימה סאטירית)

E&T 09-06-09 22:09

נראה בסה"כ נחמד. יש חלק בעיות בקידוד, בהרשמה, כמעט בהכל. אבל מעלה סבבה.

Daniel 09-06-09 22:10

אשמח לקבל פירוט, מכיוון שעיני אינה חדה =], ועקב שילוב של כ-3 JS FW, אנחנו מצפים לבעיות בשלב ההרצה

דור 09-06-09 23:05

אחלה מערכת
זה יצליח
אבל אף דף לא עובד, חבל שלא חיכית

בהצלחה

אבי בר 10-06-09 21:26

עיצוב יפה
חצי מהאתר לא עובד אז קשה לתת ביקורת
בקצרה אין משהו מיוחד משאר האתרים.. בחרתי מספר תמונות וזה העלה לי רק תמונה אחת

Daniel 10-06-09 21:55

אבי בר, תוכל לפרט? אתה מסמן (עם CTRL, SHIFT, לחיצה וגרירת ריבוע) - בדיוק כמו בכל דבר אחר..

Noam 10-06-09 21:57

האתר נראה עקום ולא נוח ובנוסף שם גרוע.
אבל אחלה ביצוע בהצלחה

oryrm19 11-06-09 11:14

כמה הערות:
-העיצוב לא מחמיא לאתר, מגושם ויותר מדיי קווים עקומים.
-אין כפתור "ביטול" בזמן העלאת הקבצים.
-"מה? עוד לא נרשמת כבר? הגיע הזמן!", תקיפת הגולש לא תעזור להאיץ את ההרשמה שלו. במקום להתקיף, תציין יתרון אחד או שניים בהרשמה ותשכנע אותו להירשם. אזהרות אדומות ומודגשות (ואייקון של אזהרה) לא עושים את העבודה כלל, ורק מרחיקים את הגולש.
כגולש שנכנס לאתר, לא מצאתי אף לא יתרון אחד בהרשמה לאתר.גולש שנכנס לאתר, חושב כך: "בשביל מה להירשם? סתם למסור את המייל שלי לאתר ולקבל ספאם? אני לא נרשם סתם אם אני לא יודע מה השירותים שלו ומה היתרונות בלהיות חבר רשום. אני אוותר"
-הצגת לנו אתר בלי תוכן, מה הרעיון?
-תיבת ה"בקצרה", יותר מדיי קצרה. ולמה ה"על..", למה לא לרשום את השם של האתר?
-השם של האתר לא קליט, אני לא מבין את המשמעות שלו. up2il - העלאה לישראל? העלאה ל-il? מה?! הרבה יותר פשוט לזכור שמות אחרים של המתחרים שלך (לא אזכיר שמות כרגע, אתה יכול לתת לעצמך כמה דוגמאות כאלו)
-עכשיו אני שם לב שהמערכת העלאות שלך בכלל לא עובדת. בחרתי 3 קבצים והועלה רק אחד.

לסיכום, הצגת לנו אתר לא מוכן, שלא עבר קופירייטינג, חסר תוכן, שהרעיון המרכזי שלו בכלל לא פועל.

Erez | TrustMedia.co.il 11-06-09 17:18

אם אני מעלה כמה קבצים אז רק אחד מועלה
חוץ מזה הכל סבבה,רק תוסיפו עוד קצת אפקטים לתמונות

din12 11-06-09 18:32

בחירת השם לא משהו והסדר באתר קצת מעצבן
אהבתי את הרעיון של עיצוב בסיסי של התמונה.
מה שאין זה כפתור ביטול,הסבר למה לי להירשם ואיזה היתרונות יש בכך ושוב פעם הסדר הורג אותי אתם חייבים לסדר את הצפיפות שיש
ועוד משהו, הפאנל ניהול לא נותן שום ניהול חוץ מזה שהוא מראה לי את התמונות שהעלתי

בכללי יפה מאוד
בהצלחה!

Daniel 11-06-09 21:17

ציטוט:

נכתב במקור על ידי oryrm19 (פרסם 720624)
כמה הערות:
-אין כפתור "ביטול" בזמן העלאת הקבצים.
-"מה? עוד לא נרשמת כבר? הגיע הזמן!", תקיפת הגולש לא תעזור להאיץ את ההרשמה שלו. במקום להתקיף, תציין יתרון אחד או שניים בהרשמה ותשכנע אותו להירשם. אזהרות אדומות ומודגשות (ואייקון של אזהרה) לא עושים את העבודה כלל, ורק מרחיקים את הגולש.
כגולש שנכנס לאתר, לא מצאתי אף לא יתרון אחד בהרשמה לאתר.גולש שנכנס לאתר, חושב כך: "בשביל מה להירשם? סתם למסור את המייל שלי לאתר ולקבל ספאם? אני לא נרשם סתם אם אני לא יודע מה השירותים שלו ומה היתרונות בלהיות חבר רשום. אני אוותר"
-הצגת לנו אתר בלי תוכן, מה הרעיון?
-תיבת ה"בקצרה", יותר מדיי קצרה. ולמה ה"על..", למה לא לרשום את השם של האתר?
-השם של האתר לא קליט, אני לא מבין את המשמעות שלו. up2il - העלאה לישראל? העלאה ל-il? מה?! הרבה יותר פשוט לזכור שמות אחרים של המתחרים שלך (לא אזכיר שמות כרגע, אתה יכול לתת לעצמך כמה דוגמאות כאלו)

לסיכום, הצגת לנו אתר לא מוכן, שלא עבר קופירייטינג, חסר תוכן, שהרעיון המרכזי שלו בכלל לא פועל.

דבר ראשון, תודה רבה שהקדשת מזמנך לכתוב ביקורת.

ציטוט:

זה כבר עניין של טעם וריח לפי דעתי... אבל נשקול לשנות טיפה את העיצוב מביקורות נוספות שקיבלנו.
ציטוט:

הרעיון הוא בקצרה ליצור הצעה לגולש להירשם. לפי דעתך כדאי להפוך את זה לירוק ואת התמונה - ל-V?

אגב... אנחנו לא נמכור ולא ניתן לאף אחד את האימייל של מי שנרשם. אני גם כן אחד מהבעלים של פורום עם 30,000 משתמשים רשומים ו-5000 משתמשים שונים בכל יום, שקיים כבר כמעט 3-4 שנים ומעולם לא מכרנו או נתנו לאף אחר גישה למאגר המידע (ולמאגר האימיילים בפרט).

ציטוט:

עקב באג של הרגע האחרון (גרסא של אחד הרכיבים שוגרה אך לא במלואה), נוצרה התקלה. התקלה תוקנה.

כמו כן התווסף כפתור ביטול.

לוח הבקרה משמש כרגע לניהול ואירגון התמונות, בעתיד יכלול אפשרויות נוספות.

reXtea 11-06-09 23:01

אחלה אתר דניאל!
כל הכבוד, בהצלחה...

אדיר 12-06-09 02:52

עוד משהו שלא נאמר:
העלאת התמונות מתחילה ישר שאני לוחץ "Open" בתיבת בחירת הקבצים.
הייתי ממליץ ליצור רשימה קטנה עם הקבצים ולתת אפשרות למחוק/ להוסיף תמונות ושיהיה כפתור שדרכו ניתן יהיה להתחיל את ההעלאה.

רצוי גם להסיר מידע לא רלוונטי:
צפייה בתמונות שהועלו (כשלא הועלו שום תמונות),
מהירות ההעלאה (כשבכלל לא מעלים כלום),
וכד'.

דבר אחרון זה הקישורים בתפריט- אין לך שם תבנית רציפה:
אחד הקישורים הוא טקסט בעברית,
השני אנגלית באותיות קטנות,
השלישי אנגלית עם אות גדולה בהתחלה.

בהצלחה.

intercooler3819 12-06-09 08:54

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterT (פרסם 720268)
אשמח לקבל פירוט, מכיוון שעיני אינה חדה =], ועקב שילוב של כ-3 JS FW, אנחנו מצפים לבעיות בשלב ההרצה

למה לשלב 3 JS FW? ואם כבר על הדרך אז קוראים אותם LIBRARIES ולא FW ;) אבל זה לא הנקודה

תכתבו את הכל עם זאת שכתבתם איתה את הפלאש אפלודר - אין סיבה שלא

בנוסף - מה אם אין לי פלאש? (מה שקרה לי בלינוקס..)|קורץ|

אבי בר 12-06-09 09:25

דרך אגב עוד משהו קטן לא הכי חשוב
אבל בטקסט "מה? עוד לא נרשמת כבר? הגיע הזמן! "
הדגשת את ה"מה" ואת "הגיע הזמן" למרות שמה שצריך להיות מודגש לפי ההיגיון הוא בעצם "עוד לא נרשמת כבר?"

Daniel 12-06-09 09:44

ציטוט:

נכתב במקור על ידי xPerfection (פרסם 720838)
עוד משהו שלא נאמר:
העלאת התמונות מתחילה ישר שאני לוחץ "Open" בתיבת בחירת הקבצים.
הייתי ממליץ ליצור רשימה קטנה עם הקבצים ולתת אפשרות למחוק/ להוסיף תמונות ושיהיה כפתור שדרכו ניתן יהיה להתחיל את ההעלאה.

רצוי גם להסיר מידע לא רלוונטי:
צפייה בתמונות שהועלו (כשלא הועלו שום תמונות),
מהירות ההעלאה (כשבכלל לא מעלים כלום),
וכד'.

דבר אחרון זה הקישורים בתפריט- אין לך שם תבנית רציפה:
אחד הקישורים הוא טקסט בעברית,
השני אנגלית באותיות קטנות,
השלישי אנגלית עם אות גדולה בהתחלה.

בהצלחה.

1. אנחנו נשקול להוסיף את זה, הבעייה היא שאנחנו מעוניינים לתת לגולש חוויה פשוטה - בלי סיבוכים..

לנוגע צפיה בתמונות שהועלו - יטופל,
ובנוגע למהירות העלאה - לרוב אחרי שאתה מעלה תמונה אתה רוצה לראות בכמה העלאת...

והתפריט עדיין לא פעיל =] כשיהיה יהיה תבנית, אבל ממש תודה רבה על הביקורת =]

ציטוט:

למה לשלב 3 JS FW? ואם כבר על הדרך אז קוראים אותם LIBRARIES ולא FW אבל זה לא הנקודה

תכתבו את הכל עם זאת שכתבתם איתה את הפלאש אפלודר - אין סיבה שלא

בנוסף - מה אם אין לי פלאש? (מה שקרה לי בלינוקס..)
LIBRARIES, כן, מכיוון שכל אחד מהם מספק בצורה מיטבית משהו אחר. חוץ מזה של-jQuery יש מידי פעם בעיות כשפותחים דברים בתוך טאבים (jQuery UI Tabs).
בכל מקרה - אם אין לך פלאש, אין לך פלאש, לא תוכל להשתמש באתר... האתר מיועד להיות משוכלל ונוח יותר, וברגע שאין לך פלאש (אלא אם כן אני אתחיל לעשות את זה עם AJAX, ואז זה גם סיפור) - זה הורס את הפואנטה, לכן אין תמיכה לדפדפנים בלי פלאש.

אבי בר: יסודר =] תודה רבה

oryrm19 12-06-09 12:50

ציטוט:

נכתב במקור על ידי MasterT (פרסם 720805)
הרעיון הוא בקצרה ליצור הצעה לגולש להירשם. לפי דעתך כדאי להפוך את זה לירוק ואת התמונה - ל-V?

מה פתאום! לא נתתי דוגמא לתמונה.
אבל אתה צריך לפעול כדי לשכנע את הקורא להירשם לאתר שלך, לא לפקוד עליו את זה.

FreshServ.Net 12-06-09 13:07

דניאל, אחלה אתר :)
צבעי העיצוב קצת צעקניים לטעמי, אבל זה עניין של טעם.

בכל מקרה, ניסיתי להעלות כמה תמונות (CTRL+SHIFT) וזה התחיל להעלות את כל ספריית התמונות שלי במקום להעלות רק את שלושת התמונות שסימנתי.

אגב, החיפוש למעלה הוא חיפוש בתמונות שהעלתי או בכלל התמונות שהועלו? אם זה בכלל התמונות שהועלו, אמליץ לשנות את זה...אני לא רוצה שכל אחד יוכל לראות מה העלתי.

אגב, קיבלת ה"פ.

Daniel 12-06-09 14:30

היי. החיפוש עדיין לא פעיל, וכשהוא יהיה, תוכל לחפש רק בתמונות אשר לא סומן בהם "תמונה פרטית".

כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 14:44.

מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ