![]() |
אירן: "מייצרים מערכת טילי נ"מ חדשה"
על פי הדיווח בסוכנות הידיעות, המערכת ששמה "שאהין" מהווה את "אחד הפרוייקטים המורכבים והחשובים ביותר" במערך ההגנה האירני (AP)
שר ההגנה האירני סיפר כי המערכת, מתוצרת מקומית,"תעקוב אחר מטוסי האויב ומסוקיו ותפגע בהם במהירות הבזק" כנראה שפצצת אטום לא תספיק להםP: http://news.walla.co.il/?w=/2/1497769 |
כמובן שלאיראן יש את הצבא הכי אדיר בעולם,עם יכולת הנ"מ הכי מתקדמות עם הטנקים הכי מתקדמים,ומטוסים הכי טובים...
קחו בערבון מוגבל... כנראה מערכות SA מתוצרת רוסיה תגיע אליהם... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
זה ידוע שאם איראן תתקוף את ישראל חס וחלילה אנחנו נפסיד.(כמובן אם לא תיהיה עזרה מ USA).
|
ציטוט:
אתה באמת יודע מה יש לישראל? מה היכולות הצבאיות שלה? איזה מטוסים וטילים מתקדמים יש לה? דברים שאתה לא יודע כיוון שישראל לא משתמשת בהם(ובצק)במלחמה קטנה נגד חמאס |
ציטוט:
יש להם הרבה הרבה הרבה יותר כסף להשקיע בפיתוח ובאגירת נשק פשוט הכסף שיש להם לא משתווה בשום צורה לשלנו בנוסף הם מקבלות תמיכה שרק הולכת וגדלה ממדינות כמו רוסיה וצפון קוראיה ולעומת זאת התמיכה הצבאית של ארה"ב בישראל רק קטנה עם הזמן מה שאומר שפעולה מיידית ( לא בהכרח צבאית ) היא הכרחית וודאית. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ארה"ב לא צמצמה את התמיכה שלה בכלל. היא ממשיכה לממן את החץ 3 למרות המצב הכלכלי וגם מוכרת לנו מטוסי F35. ואיזה פעולה אתה חושב שכבר יכולה לשנות משהו? סנקציות לא עוזרות וגם פעולה צבאית לא תעזור. אז נהרוס להם את הכור, תוך פחות משנה הם יחזרו לאותו מצב שהם היום. ועם כל הכבוד לרוסיה וצפון קוריאה, הטכנולוגיות הישראליות והאמריקאיות עדיין יותר מתקדמות. |
ציטוט:
אבל אתה מדבר שטויות הטילים של אירן שמסוגלים להגיע לישראל הם בכמויות לא גדולות,מה שכן שגם אותם ישראל יכולה להוריד כרגע לאירן אןי מטוסים מתקדמים שיכולים לאיים עלינו אין להם טילים נגד טילים בכלל וטילים נגד מטוסים ברמה טוב על מנת לאיים על ישראל בדוק את הדברים שאתה אומר לפני שאתה אומר |
ציטוט:
|
ציטוט:
איך בדיוק כל אותם טנקים וחיילים יגיעו עד ישראל? בטלפורט שהם מפתחיים? פתח את מפת העולם ותראה איפה הם ואיפה אנחנו... |
אוייש, תפסיקו.
אף אחד מכם לא יודע כמה ואו מה יש לכל צבא. אל תפחדו מהם, אבל אל תזלזלו בהם. |
אחח אוגנדה אוגנדה. זה מה שיש לי להגיד..
|
בואנה אתם כולכם כאן חיים בסרט אההה???
מתשיכו לזלזל לא תגיעו רחוק חחחחחחחחחחחח, ילידעתכם ישראל יכולה למחוק את אירן ביומיים ולא רק למחוק אלא להכניס אותם לבור בגודל כל השטח המזורגג שלהם..... אל תשכחו שהם עדיין בפיתוח של גרעין שלישראל יש את זה והרבה יותר מתקדם עוד הרבה לפני שהם ידעו מה זה מים כבדים... איפה אתם חיים???? פשוט ישראל לא מדברת על מה יש וכמה בכדי שלא יבואו אלינו בטענות להפסיק יצור של נשק מכל סוג שהוא אירן לדוגמא רק מאיימת ומדברת אתם מכירים את המוסג הזה ? כלב נובח לא נושך.... ואני מבטיח לכם שרק ברגע שהיא תיהיה קרובה לעשות משהו אז ישראל תגדים אותה ותפרק אותה!!!! יבואו להם בהפתעה בידיוק כמו שעשו לעירק ולסוריה שהם בכלל עשו את זה בחשאי.... |
ציטוט:
|
ציטוט:
ככה שהכל דיבורים לשווא, ישראל בעלת טכנולוגיה מתקדמת, צבא חזק - כנ"ל איראן, מי יותר.. את זה נקבע במלחמה. |
אנשים,
אני לא אומר שצריך להיות שאננים אבל צריכים לקחת בעירבון מוגבל את האיום האיראני. הם מפתחים מערכת טילי נ"מ חדשה? אין בעיה. תסמכו על המודיעין שלנו שבטח יידע בדיוק את פרטי המערכת וידאג לצייד את המטוסים והמסוקים שלנו במערכת נגדית שתשתק את האיראנים. לכל דבר יש תגובה. הם יכולים להשקיע כמה כסף שבא להם. גם לנו לא חסר כסף בתחום הביטחון, חלק נכבד מאוד מתקציב המדינה מושקע בו כבר 61 שנה, מאז קום המדינה. אם כבר אני הייתי חושש מכמות החיילים האיראנים שעולה פי כמה על ישראל למיטב ידעתי. אבל איכות גוברת על כמות ואני סומך בעיקר על המודיעין שלנו, על חיל האוויר ועל הצוללות וכל מה שקשור בכך. אל תשכחו שגם העורף שלנו מוכן ומנוסה (לצערנו) בארועים שכאלה. |
חחחחחח דיי זה מצחיק לשמוע שהרוסים חזקים.. זאת המדינה הכי עלובה בכל הזמנים חוץ ממלחמות הם לא יודעים כלום.. במלחמת העולם היא ניצחה את גרמניה מי השתקם יותר מהר? רוסיה עד עכשיו נמצאת עמוק בתחת.. אבל עזוב כמה פעמים הם השתלטו על מקומות? קוריאה? דרום קוריאה הייתה בשליטת ארה"ב וצפון קוריאה בשליטת רוסיה. דרום קוריאה יש שם הכל..! ומה יש בדרום קוריאה? הרוסים הרסו פשוט את המדינה שם.. לימדו אותם להכין פצצה גרעינית ולא יותר מזה.. נזכר בזה שהרוסים גם השתלטו פעם על יפן ולימדו אותם דברים אבל הבעיה היא שרוסיה עדיין מכינה את אותן המכוניות הישנות כאשר יפן פי 50 כבר התקדמה.
כשתראו קצת חדשות תראו שכל הממשלה שם מושחטת ודואגת רק לעצמה.. אם תהיה מלחמה בין ארה"ב ורוסיה חחחחחחחח שהשלטון שלה לא יפול כמו במלחמת העולם הראשונה שוב..! |
ציטוט:
|
ישראל יכולה למחוק כל מדינה,יש טיעונים שבמלחמת יום הכיפורים ישראל איימה שעם לא יהיה מוצא היא תשתמש בנשק גרעיני...
בואו נדבר דוגרי ידוע שיש לנו נשק גרעיני,וזה נשק שרק במצב של סכנת השמדתה של המדינה יהיה בו שימוש... חוץ מזה בואו נדבר דוגרי,כל שני וחמישי האיראנים מפתחים את ה "מטוס הכי טוב בעולם" את ה "טנק הכי טוב בעולם" את ה"טיל הכי מהיר בעולם" ואת ה"חארטה הכי טובה בעולם" בגלל זה קחו הכל בערבון מוגבל... זה כמו שתאמינו לאיראנים שלא הייתה שואה.. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 03:02. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ