![]() |
מחר בגרות בפיזיקה
קרינה וחומר וחשמל
חשמל צפייה לכיוון ה100 קרינה וחומר תלוי בתרגילים P= זמנים (תקנו אותי אם אני טועה): 09:00 - ??:?? - מכניקה 10:00 - 12:00 - חשמל 12:00 - 13:45 - הפסקה 13:45 - 15:30 - קרינה וחומר בהצלחה לנו 8-) |
יש מיקוד טוב, שייהיה בהצלחה !
|
מכניקה זה מ9 עד רבע ל11 (10:45)
בהצלחה לכולם! |
יש לי מחר מכניקה וחשמל..:( אני צריך להכנס ל2 בגרויות? זה לא בגרות אחת?
|
ציטוט:
|
בדקתי עכשיו, חשמל זה מ11 ורבע עד 1
קרינה וחומר זה מ1 וחצי עד 3 ורבע מאיפה הבאת את השעות שרשמת?! |
איך אני אספיק אז תוך שעה לסיים עם החשמל?
|
אני מכניקה וחשמל
מגנים יש לי בשניהם 100 נקווה לתרגילים פשוטים כמו במיקוד ולא כמו שנות ה80 בספר בגרויות |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ניגש למכניקה על 85
מקווה לטוב... בעז"ה |
מתכונת 92 הגשה 84 ניגש למכניקה
|
ניגש למכניקה.. עדין לא קיבלנו ציוני הגשה.. אני מעריך 80+.
בהצלחה לכולם! |
ציטוט:
פשוט אמרתי זמנים מזיכרון מנהלים תערכו את ההודעה הראשית שלי שאנשים לא יתבלבלו |
חשמל 90
קרינה 92 =] מכניקה זה פשוט בדיחה לעמות הבגרויות בי"ב |
|
ציטוט:
בשאלה 2 סעיפים ב' וד' ובשאלה 4 סעיף ה' - שהיה בו טעות ואמרו לנו אחרי חצי שעה לפני סוף המבחן ולא הבנתי נכון את התיקון וטעיתי בכל הסעיף .... כנראה נקבל ~80 - 85... מקווה שיתנו מועד ב' או פקטור של איזה 10 נקודות... ובכלל הבגרות הזאת היה קשה פי 10 מכל הבגרויות הקודמות במכניקה (פתרתי במשך כל הלימוד למתכונת ולבגרות את כל הבגוריות ב 7 שנים האחרונות - ואין מה להשוואות בכלל). |
אני בכל כך הרבה טעיתי שכבר אין לי זין לדבר על זה..
|
לגמרי.... עשו את זה כל כך קשה.. המורה שלי לפיזיקה אמרה שבחיים לא נתנו משהו כזה קשה..
הגישו אותי בסוף על 85 ונראה לי שאני יוציא בסביבות ה-60-70 במקרה הטוב.. אני מאד מקווה שיתנו פקטור או מועד ב'.. |
אם יתנו פקטור לא יתנו כזה הרבה
אני פוחד שיפסלו לכיתה שלי את הציוני הגשה אני נראה לי מקבל בסביבות ה40:| |
היה דיי קשה אבל נראלי ששפירתי משנה שעברה לדעתי בסביבות ה95+ בחמשל ומגנטיות
|
הלך מצויין חעחע
קל בצורה מפחידה חשמל 85+ קרינה וחומר טעות אחד 94 =] |
ציטוט:
|
הלך דיי בסדר.
5 במכניקה זאת פשוט טעות שעשיתי אותו מה הקשר של סעיף א עם הלווין לכבידה זה היה מבלבל ובגלל זה עשיתי עוד 2 טעויות חישוב בתרגיל נקווה למשו כמו 80 במכניקה ואותו דבר במחשמל יש לי הגשה 100 בשניהם ככה שסופי 90 זה בסדר.. |
ציטוט:
יש לנו 2 מורי פיזיקה בבית ספר שיצאנו כבר היו להם תשובות מלאות |
הוגשתי על 90 אני כל כך מבואס (מכניקה)
כיתה שלמה אצלנו פשוט יצאה וכולם לא הצליחו היה מכשיל, כל ספר הבגרויות אין שאלה אחת כמו שהיו שם... http://www.atzuma.co.il/petition/eli135/1/0/1/ תחתמו לא שזה יעזור אבל סתם להרגשה |
הבנתי שמכניקה היה רצח
חשמל היה קל קרינה היה נחמד אבל קצת מבלבל |
ציטוט:
|
ציטוט:
עוד טעות אחת של 6 נקודות הייתה נמנעת אם הייתי יותר מרוכז - לא שמתי לב שהמסה מצטמצמת ופעלתי לפי חושית במקום חישובים ועוד 10 נקודות זה היה סעיף פשוט מוזר... |
השאלה עם האפשרויות 1-4
לא היה לי מושג פשוט והזאת עם הגל עומד שאין הפרש מופע כנל ואני די טוב בפיזיקה |
פיזיקה. פיזיקה. פיזיקה.
כימיה. כימיה. כימיה. פיצה. פיצה. פיצה. היה נחמד וזהו! |
|
מכניקה היה ממש פאן
לשם שינוי שאלות לא משעממות P: אני לא רואה סיבה להתלונן שהבחינה קשה, זה לא שהיא קשה, פשוט לא הכינו אתכם והשאלות היו מנוסחות באופן מדויק מאוד ותקין לחלוטין, כמו שאתם מצמידים ציר Y למקום סטאטי אפשר גם להצמיד אותו למשהו אחר, כל עוד יש זווית של 90 מעלות בין 2 צירים אפשר למקם אותם איפה שרוצים במרחב ואני לא רואה סיבה למה לא "להדביק" אותם על משהו לא סטאטי? ;) בהצלחה בכל אופן למי שניגש - אני מחכה לתוצאות (יש לי בערך 80~ בגלל חוסר זמן לענות על כמה סעיפים) |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 20:30. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ