![]() |
צבא לאן?
טוב שאלה שמטרידה אותי דיי הרבה זמן.. אבל אני עדיין מחכה למנילה.. אני כבר אולי 7+ חודשים אחרי הצו 1.. יש לי פרופיל 97 בעיקרון אני מתלבט לאן ללכת..
1. משמר הגבול 2. גבעתי 3. צנחנים 4. כפיר בעיקרון בא לי להיות ממש צלף.. (רוסי |Lol|) אפשר לדעת מתי מגיעה המנילה? איפה אפשר לשרת שלוש שנים בהנאה? באיזה חטיבות יש צלפים צלפים, לא קלעים.. :-) |
2/4 אחד מהם. (לפי דעתי).
בסופו של דבר ההחלטה שלך מה שבאמת באלך תילך, אל תקשיב יותר מדי לאחרים. |
חח איזה קטע עכשיו אני הולך לצו ראשון .
לך לצנחנים אחי, תגדל כנפיים ... (: |
גם אני באותו מצב, מתי אתה אמור להתגייס?
מג"ב וכפיר זה על הפנים, אני ממליץ לך ללכת או לגבעתי או לצנחנים. ההתלבטות שלי היא בין שניהם. |
חחח מה מג"ב
אתה ערס שחסר לו מכות בחיים? צ-נ-ח-נ-י-ם אני מאותר דובדבן (: תנסה לפחות תגיבוש לא תפסיד |
ציטוט:
|
חחחח אני עם תפקיד של נהג יחידה קרבית הכי סטלבסט מלמדים אותנו על חשבונם רישון על חשבונם רק טופס ירוק
האוטו על חשבונם דלק על חשבונם טלפון על חשבונם , רובה על חשבונם בת'כלס אני יחידית התותחנים ברמת הגולן ומשם זה בא כול הדבר הזה של הנהיגה |
אני יודע שבכפיר יש צלפים ואני מכיר צלף משוחרר כבר שנתיים ששירת בגולני.
המנילה תגיע אליך באפריל +/- |
רוצה צלף? תילחם על זה.
לגבי מנילה - לא קיבלת? אתה חושב שאתה צריך לקבל? תתקשר למוקד הגיוס או משהו כזה. צריך להופיע לך מספר על הצו הראשון או באתר של צה"ל. |
כפיר , עושים עבודת קודש , יש לי חברים בחטיבה , חלקם קצינים , חלקם מפקדים , במבצע האחרון הם עשו אחלה עבודה .
צנחנים , הבחירה הטיבעית מגיע עם כל הפאסון שיש למדים ולכנפיים , אל תשכח שיש גיבוש לעבור כדי להתקבל. מה עם נח"ל ? למה לא נחל ? אחלה חבר'ה , מאוד איכותיים . גבעתי , אתה רוסי אז אתה תאהב , כי זה חטיבה של רוסים (מצד שני חצי מצהל[כמו חצי מהמדינה] זה רוסים , אז לא משנה איפה תיפול אתה תרגיש בבית) בנוגע לצלפים , בכל חטיבה יש צלפים , תצטרך להצטיין בתור קלע ואז יתנו לך להיות צלף , עניין של הקצאות. |
כשתגיע לגיבושים תדע, זה גיבושים מאוד קשים.. רצון זה דבר טוב לא כולם מצליחים..
וכל הכבוד על הרוח הקרבית |
מתגייס לנח"ל עושה איתם טירונות ולאחר מכן עובר לבסיס של היחידה שאני ממויין אליה...
|
אפשר לדעת מה ההבדל בין גבעתי לכפיר? הבנתי שאזורים אחרים אבל מלבד זה?
|
כפיר מתמחה בלוחמה בשטח בנוי
|
קראתי על גבעתי בויקיפדיה.. לא רע.. :)
|
גולני / נח"ל
חייל הים שליטה =] |
מהאפשרויות שלך הייתי הולך על גבעתי או צנחנים :)
|
לכפיר יש כומתה מגניבה, לך על כפיר.
|
כל הדברים האלה הם אותו הדבר
|
בגבעתי יש תבור :)
|
מה עם הנדסה קרבית ?
|
הודיעו לי שאני במקרה "הכי גרוע" מגיע לשלדג |:
|
ציטוט:
המנילה גם היא לא קובעת הכל. אז סימנת כמה איקסים באתר של אכ"א, ביג פא*ינג דיל... אם יש לך בגרות מורחבת במקצוע טכנולוגי או שאתה לומדת במגמה/בי"ס טכנולוגי יישלחו לך מכתב שיאלץ אותך לבחור ביו חיל תקשוב, חיל האוויר וחיל החימוש. אז אל תסמוך על המנילה. קיבלתי מנילה של חי"רניקים ועכשיו אני טכנאי מטוסי קרב... המנילה הזו ברוב המקרים שווה לת*ת. רק לפי התאריך גיוס הסופי שלך אתה תדע לאן אתה הולך. (וגם הוא ישתנה לך עוד פעמיים לפחות). |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:04. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ