![]() |
חברת IsreaGame נפלה על הראש ...
חברת IsreaGame מי מחר בתאריך : 29/11 רשומה חוקית (עסק פטור)
החלטנו לרגל הפתיחה ולרגל ההרשמה לצאת במבצעים שלא נראו לאחרונה הרבה זמן :) : שרתי משחק מהסוגים : cZ , cS 1.5 , cS 1.6 חוקי בלבד . מספר שחקנים : 12 מחיר חודשי : 60 ש"ח * כל הרוכש שרת משחק לחודשיים מקבל חודש שלישי מתנה. * כל הרוכש שרת משחק מקבל חינם ונטרילו , טים סיפק 25 משתמשים מתנה. שרתי משחק מהסוגים : cs:s , AA , ET חוקי בלבד . מספר שחקנים : 12 מחיר חודשי : 70 ש"ח * כל הרוכש שרת משחק לחודשיים מקבל חודש שלישי מתנה. * כל הרוכש שרת משחק מקבל חינם ונטרילו , טים סיפק 25 משתמשים מתנה. רייסליר שרתי משחק : * כל הרוכש רייסליר שרתי משחק , מקבל 4 חשובונות ונטרילו , טים ספיק מתנה. * כל הרוכש רייסליר שרתי משחק , מקבל 4 שרתי רדיו עד 1500 מאזינים מתנה. שרתי רדיו : * כל הרוכש שרת רדיו 500 מאזינים , מקבל 5 חשבונות של באונסרים מתנה. * כל הרוכש שרת רדיו , מקבל בוט שמשדר אוטומטי 24 שעות 7 ימים בשבוע , מקצועי ויחודי. * כל הרוכש שרת רדיו , מקבל סאב דומיין name.radio.org.il מפרט השרת : P4 3.0 1 Giga ddr 80 Giga Ecc 100 Mpbs השרת יושב בחוות השרתים של 012 בפתח תקווה. השרת מיועד אך ורק לשרתי משחק. להזמנות או לפרטים נוספים : חייגו עכשיו 0508022863 כתובת האתר : www.IsreaGame.com , www.IsreaGame.net בברכה , |
אחלה מצבעים, בהצלחה
|
אתם אמרתם שנפלתם על הראש...לא אני...:)
|
רגע אתם לא רשומים כחברה מוכרת בפורום של שרתי רדיו ומשחק אז אתם עוקפים את החוק דרך כאן?
לא יפה :< בכל מקרה בהצלחה ! |
ציטוט:
לילה טוב. |
ציטוט:
|
זה לא העקרון
ציטוט:
עצם זה שעקפתם את החוק של פורום שרתי משחק ורדיו זה מה שמקומם אותי. לא יפה ולא מכובד. |
ציטוט:
|
יונתן, תפנה את התיבה הפרטית שלך, יש לי פה תגובה מוכנה למה ששאלת אותי...
עריכה : לא משנה, שלחתי לך במייל.. |
ציטוט:
|
אתם מוכרים שרתי משח ואחסון על אותו שרת ?
תאמת ? אבל תאמת ? אם כן ? אתם גרועים כחברה יענו אתם תפלו כל 5 דקות ! |
ציטוט:
ניראה לך שאנחנו טיפשים? אנחנו 4 שנים בעסקי האחסון ושרתי המשחק, ובחרתינו עובדת בשיתוף עם חברת oxserv.co.il ! |
צור איתי קשר בבקשה :)
אני אולי מעוניין לרכוש ריסלר שרתי משחק. מסנג'ר smart-d@hotmail.com יום טוב, אור. |
ציטוט:
מחירים חבל על הזמן, חברה רציניים , שרת מעולה.. ממליץ. איל שרתים |
ממליץמאוד חברה רצינית מנהלים רציניים מחירים טובים ולמי ששאל אם הם מוכרים גם איכסון וגם שרתי משחק על אותו שרת אז כמו שאושר אמר האיכסונים על השרת שלי והשרתי משחק על שלו אנחנו עובדים בשיתוף
|
פי, נפלתם חזק אה?!
בהצלחה! יצרתי איתכם קשר, באי סי קיו. יום טוב. רותם אקספרט סרב :) |
יפה מאוד אושר,בהצלחה גבר.
|
בהצלחה :)
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 19:01. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ