![]() |
PHP | רקורסיה פשוטה דרך ארוכה מידי
היי
אני כותב את זה מהאייפוד לכן לא אוכל להציג את הקוד שלי לא מזמן סתם בישביל הכיף בניתי רקורסיה שעושה לי דבר כזה \/ \\// \\\/// ///\\\ //\\ /\ יצא לי דרך קצת ארוכה מידי הייתי רוצה לראות איך אחרים יעשו את זה אני יחזור הביתה אני יעלה לפה את הקוד שלי דן. |
ואת זה אתה עושה בישביל?
|
ציטוט:
ציטוט:
PHP קוד:
///\\\ //\\ /\ \/ \\// \\\/// יהיה נחמד לראות אם מישהו יצליח לשפר את מה שעשיתי. |
בסוף סידרתי תפונקציה, לא עמדתי בזה |קורץ|
PHP קוד:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
עשיתי בדיוק אותו דבר רק במקום ה STR REPEAT השתמשתי בFORים... ואת הNEWLINE שילבתי לתוך שם זה לא משנה אם הוא יעשה עוד שורה ריקה למטה ציטוט:
הוא כל פעם מחסיר מLEVEL כל הקטע ברקורסיה... אגב אפשר להחשיב את הצורה הזאת כפרקטל? |
אני חושב שניצחתי אם מדובר באורך הקוד D:
PHP קוד:
קוד:
[] ובנוגע לפרקטל אם אתה מדבר על הפרקטל המתמטי - אז לא |
נחמד ניצן אבל הבעיה בצורה שהוא ביקש, אתה חייב לבצע שורה לפני ואחרי הרקורסיה שתצא צורה של מעויין.
\/ /\ |
ציטוט:
אפשר לעשות את זה עם משתנה אחד אבל עם 3 פונקציות 1 ראשית ו2 עזר בראשית אתה רק מבצע את הפומקציות עזר ובפונקצייות העזר אתה צריך משתנה אחד שזה הוא מספר הקומות במשולש |
ציטוט:
אני פשוט שונא לעשות ESCAPING |Lol| |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני הולך מבפנים החוצה ולא מבחוץ לבפנים |קורץ| קודם כל מדפיס את המרכז ולאט לאט מתפזר החוצה אבל רקורסיה בWEB DEVELOPMENT זה משהו שצריך להמנע ממנו וכמה קצרה או לא קצרה שהרקורסיה שלך תהיה אם אפשר לבצע אותה עם לולאות זה עדיף - ובהרבה! |קורץ| |
לי באופן אישי אין מושג מה זה רקורסיה, אני יודע לעשות את מה שעשיתם רק בעזרת לולאות ובטוח אפשר לפשט את זה.. אבל לדעתי זה גם לא רע :)
PHP קוד:
|
במקום לעשות ESCAPING אני פשוט השתמשתי בקוד האסקיי שלהם =\
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 16:14. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ