![]() |
למה הרווחים שלי יורדים כל פעם בAdSense?
שלום רב לגולשי הפורום!
אני משתמש במערכת AdSense של גוגל ומציב פרסומות ויש לי שאלה. זה ממש מוזר לי שכל יום יש לי רווחים שונים, שבאותם ימים יש לי את אותם לחיצות! לדוגמא: ביום ראשון עשיתי נגיד 50 דולר על אלף לחיצות, ביום שני עשיתי 20 דולר על 950 לחיצות! מדוע זה ככה? זה משגע אותי! תודה על העזרה |
ציטוט:
יש לי אולי 0.01 או 0.02 סנט לקליק |
חחח ועוד האתרים שלך ב fav אם יש לך באמת ימים כאלה ואני מאמין שכן.
אני מוריד בפניך חצי כובע (אתרים של fav מתקדמים לבד) |
לכל קליק יש שווי שונה.
קליק יכול לתת חצי דולר, 0.20 סנט, 2 דולר, ובמצבים גרועים 0.1 סנט. זוהי הסיבה. |
ואתה גם מתוגמל על פעולה, אם מי שלחץ גם קנה את המוצר תקבל אפילו 20 דולר על אותו הקליק.
|
ציטוט:
עריכה: אה הנה הבן אדם של GOGO. יפה, חיפשתי אותך. פשוט בושה מה שעשיתה באתר חדשHOT. מעתיקן בלי בושה. שלח לי בפרטי (אני לא יכל) דרך ליצרת קשר איתך. |
ציטוט:
|
ציטוט:
איזה קליק יהיה שווה יותר: עורכי דין או אתר בדיחות? נישות כמו: עורכי דין, ביטוח, נדל"ן, כלכלה, לימודים וכ'ו הנישות הללו שוות הרבה יותר מנישות כמו: משחקים, סרטונים, שירים, בדיחות וכ'ו. אם יהיו לך 20 קליקים באתר שעוסק בעורכי דין אתה תעשה סכום שתעשה ב 100 קליקים באתר של בדיחות. אני יתן לך דוגמא, יש לי אתר רקעים, סתם דוגמא, ביום יש לי 10 קליקים, אני מקבל דולר-דולר וחצי, פעם היה לי אתר (שעדיין קיים אבל..אתה יודע :]), האתר הזה עסק בבניית אתרים, קליק באתר שעסק בבניית אתרים היה נותן דולר-דולר וחצי..מה ש10 קליקים נותנים באתר רקעים, סתם לדוגמא. מקווה שהבנת. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מכיר את האתרים שלך כי ראיתי שאתה מפרסם אותם באתרים אחרים. ומה אתה רוצה בקשר לחדש הוט? |
ציטוט:
|
ציטוט:
מה הכתובת? |
ציטוט:
|
מי שלא הבין עדיין, שרשמתי בהודעה הראשית שאני עושה 50 דולר ביום וירד לי ל20, סתם נתתי דוגמא ורשמתי גם את המילה 'נגיד'.
אני יודע שהרבה אנשים כאן מכירים את האתר שלי, אז שתכחו דברים בפרופורציות. |
ציטוט:
כשיהיה לך אתר עם 18 אלף כניסות ביום ושהוא לא יהיה חינמי ושתרוויח ממנו 3000 $ בחודש דבר איתי יחתיכת יצור |
ציטוט:
הוא חושב שהוא מבין משהו... שיבנה אתר על דומיין עם אחסון וינסה לקדם אותו ואז שידבר איתנו. ובקשר ל dmt1 אני עוד מעט ישלח לך הודעה פרטית עדיין לא הבנתי מה אתה רוצה. |
ציטוט:
חבוב, לברור יש ממוצע כניסות של 19 אלף כל יום. אז אין לך כולכך מי מה להתלהב. בטח תחשוב שאני משקר, תעקוב אחרי כל המילים של הבורר בגוגל. ברובם אני או במקום הראשון או בדף הראשון. אתה מתקדם על חשבון הבורר, אז אתה בטח יודע גם כמה נכנסים מהמילים של הבורר. עלוב נפש שמתלהב שיש לו 18 אלף כניסות, אבל כשנכנסים לסטסטיקות, יש לו בול ממוצע של 12 אלף. |
ציטוט:
הוא לא בנה אתר ב fav, כל מקדם אתרים אמיתי יודע לאן fav מגיע בתוצאות קידום ולכן אני קורה לזה "רמאות". בוא תנסה לבנות בלוג כזה על דומיין ושרת לא חינמיים תגיע ל 12 אלף כניסות אפילו אם מיקומים כמו שלו ואז דבר איתנו.... |
וואו, חלאס לריב!
זה פורום חברי כאן, את הריבים שלכם תעשו במקום אחר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
ולפי השאלה שלך (מה קשור מ fav) זה כבר אומר שאין לך שום ידע והבנה בקידום אתרים. |
על מה אתם רבים? אני באמת מנסה להבין.
ולtalk, האתר שלך מבולגן מאוד בכרום (של גוגל) והוא על שירות חינמי, חבל. מה גם אני מעדיף להוריד מהורדות נט / idown, ולא לצפות באיכות מעפנה דרך האינטרנט. |
תמיד רציתי לומר את זה :
המשבר ;-) סתאאם ! אני הפקסתי להשתמש בשירות הזה מאז שהרווחים ירדו... |
ציטוט:
ואופיר, בסדר תגיד מה שאתה רוצה. בינתיים אני מתקדם במילים הכי שוות בגוגל, ואתה ממש לא. ואגב, בקשר לחדשHOT. יש אתר כזה חדשHOT שמקדם אתרים, אני פרסמתי שם הודעה על DMT ואתה העתקת בדיוק אותה הודעה ופירסמתה אותה תחת כותבת האתר שלך. שזה ממש מכוער |
ציטוט:
קח דוגמא : כתוב בגוגל "עבודה מהבית", תראה במקום 3 אתר מ fav שאין לו קישור אחד נכנס בזמן שלאתר מעליו יש יותר מ1000 קישורים איכותיים ! נכנסים. ובחדש הוט אני מזמן שיניתי את זה אחרי שראיתי שאתה ממשיך לקדם חשבתי אולי חד פעמי כדי לשים את זה בקישורים להצבעתכם אבל כשראיתי שאתה ממשיך ויש לך הצבעות אז אני שינתי לזה: http://www.hadash-hot.co.il/story/50399/ ותראה שזה לא מהימים האלה, אלה מלפני שנוצר האשכול הזה שלא תגיד שרק עכשיו שינתי בגלל שאמרת את זה. ותראה דוגמא של אתר שלך שקידמת לתוצאות טובות בגוגל והוא לא מ fav. |
ציטוט:
מה אתה מצפה מהאתר הזה? הוא מקבל ומוציא קישורים לאתרים איכותיים. תסתכל למטה, הוא עשה החלפת קישורים. אם עכשיו הייתי פותח אתר לדוגמא בFAV ורק הייתי שם בכותרת עבודות מהבית, למה אתה חושב שגוגל יקדם אותי בדיוק ושאני יתקדם לבד? הוא השקיע באתר, רואים. אז למה אתה מצפה? |
ציטוט:
סתכל בגוגל כמה קישורים נכנסים יש לו... אני מצאתי רק את האתר הזה http://www.googleworld.fav.co.il/ אתה לא מבין שאתרים כאלה מקבלים תוצאות לבד ואתה יכול לשאול כל מקדם אתרים שאתה מכיר. דרך אגב, בכל המילים שאני מקדם אני עוקף אותך אם האתר שלי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אני מקום 3 teck-il וכמו שאני רואה אתה מקום 6 אז אל תגיד סתם דברים. |
דרך אגב, עכשיו ראיתי באתר שווה קריאה מה שאתה עושה.
תגיד לי, אתה לא מתבייש ? להביא לאנשים תוכן שגוי בשביל לקדם את האתר שלך. פשוט בושה. |
גוגל כבר לא משלמת טוב כמו פעם..
אם למישהו יש אלטרנטיבה טובה יותר הוא מוזמן לשתף. |
ציטוט:
וחביבי, לא שקרתי. הפרק יעלה בקרוב בעמוד. תלמד לעשות כסף |
ציטוט:
דרך אגב אני התקדמתי בדיוק איך שאתה (אתה יודע איך) בלי קישורים נכנסים הבעיה אצלך היא שהאתר הוא מ fav מה שנותן לו מוגבלות בקידום לעומת זאת אצלי גוגל אוהב יותר ומרגיש שאצלי הוא יותר נוח. אם הייתי עושה למשל בלוג בבלוגלי על פרק 4 הייתי יכול להיות במיקום יותר גבוה אפילו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 02:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ