![]() |
הצגה | veeiw.co.il צפייה ישירה
שלום,
היום ניפתח לו האתר veeiw , אתר צפייה ישירה בסרטים וסדרות ושידורי האח הגדול VIP לייב 24/7. * האתר בגרסאת נסיון וכנראה ביומים הקרובים העיצוב יוחלף. בין היתר לאתר יש צוות מעלים וכל יום המערכת מקבלת מעל 20 סרטים וסדרות חדשים!! http://www.veeiw.co.il תגובות בונות בלב [; |
נחמד מאוד.. בהצלחה..
יש כמה בעיות תצוגה ב FIREFOX.. |
כן אני יודע זאת גרסאת נסיון לאתר, זה יסודר אם המראה החדש ושדרוג המערתכ שיעלו בעוד כמה ימים...
תודה על התגובה (: |
אתר נחמד מאוד.
לדעתי כדאי לך לשנות את הרקע לצבע בהיר, אבל זו רק דעתי. בהצלחה בהמשך :) |
נחמד, העיצוב יותר מדי פשוט ולא מושך..
בעצם, עכשיו שאני חושב על זה, אין עיצוב.. הכל כאן CSS |: |
ציטוט:
אומנם העיצוב פה הכל מעוצב ב CSS אבל הוא פשוט, קליל ויפה, ואנשים אוהבים ממשק נוח וקליל בלי יותר מדי דברים. ולאתר כזה זה פשוט מושלם. |
ציטוט:
אהבתי מאוד! |
זה כאילו הטרנד החדש?
אם תשימו לב, 3 נושאים לפחות נפתחו פה לאחרונה בקשר לזה.. חוץ מזה, נראה נחמד, שיהיה בהצלחה. |
ציטוט:
ציטוט:
לא אמרתי שהאתר לא יפה, הוא נחמד מאד, צבעים טובים, נקי, מקצועי ונוח. לדעתי, לוגו יפה ומעוצב - יעשה את העבודה היטב. בהצלחה :) |
אתר מגניב. תוכן יש, רק חסר header & footer
אין אפילו לוגו :( אבל בסך הכול יכול לצאת אתר מאוד יפה. |
ממ תודה, כמו שאמרתי עכשיו זה נסיון רק לראות איך הולך
והולך לי מצויין, אז בימים הקרובים תהיה מערכת ניהול תוכן חדשה, והעיצוב יוחלף! * אבל ישאר אותו סגנון קל נקי ופשוט... אני לא רוצה להעמיס בכדי שיהיה כמה שיותר יעיל ונוח (: תודה. |
הרעיון עצמו טוב, גם האתר, בדוק חוקיות בנושא.
|
נחמד מאוד..
אני חושב שכדי לשנות את הרקע ללבן לפחות את המרכז.. |
אם הלכת על עיצוב בלי תמונות ורק CSS אז על אחת כמה וכמה אתה צריך להתאים את הקוד במלואו לפיירפוקס ולכל הדפדפנים האחרים.
נראה טוב בסה"כ. אני פשוט לא מבין בשביל מה צצים כל יום עוד 2 אתרים שנותנים בדיוק את אותו התוכן ושום דבר ייחודי. |
אין מה לעשות תמיד יהיו אתרים באותו נושא זה לא יפסק, זה לא אומר בגלל זה שאני לא יפתח אתר,
ההבדל או שהאתר שלי לא יסגר אחרי יומיים... כל התגובות האלה הם מיותרות כל פעם שמציגים אתר אומרים יש כבר כאלה, ברור שיש תמיד יהיה... |
נחמד מאד.
באמת נראה כמו טרנד חדש. תחשוב על דברים נוספים להוסיף שאין באתרים המתחרים. בהצלחה! |
נראה מצויין.
|
לא עובד 20:18
|
אתה לא רואה ממתי הנושא הזה?
כבר הספיקו לפניות אלי פעמים בקשר לנושא החוקיות, האתר כבר נסגר בגלל זה. הדומיין הזה כבר מוצע למכירה, יש אשכול מחירה פה בפורום המתאים. תנעלו פה... |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
די לבלבל תמוח.
כתבתי שפנו אלי בקשר לחוקיות, לא סגרתי את האתר מרצוני זה מאילוץ של החוק. וככה גם עוד כמה אתרים גדולים הכי גדולים באץר בנושא נסגרו בגלל זה אין מה לעשות זה מחייב. |
נחמד מאוד! בהצלחה
|
לא עובד אצלי
|
מה אנשים אתם לא רואים מה כתוב?
קיבלתי אזהרה לתביע משפטית כי האתר לא חוקי! האתר נסגר כבר. תנעלו את הנושא. |
האתר לא עולה לי
ואני לא קולט את האנשים האלה שלוקחים את המילה נגיד במקרה שלך "view" וכותבים "vieew" והריי הפלא ופלא הדומיין פנוי! זה נראה חובבני לדעתי,מחכה לראות את האתר |
מה אנשים פה לא רואים בעיניים אה?
20 אלף פעם כתבתי האתר נסגר בגלל איום לתביע, האתר לא חוקי! הנושא הזה מתקופת ישוו!!! תשימו לב אנשים לפני שאתם מגיבים. ובקשר לדומיין לא לבלבל תמוח! סתם חיברתי 4 אותיות נחמדות וזהו לא ניסתי שומדבר.... |
בהצלחהההההה
|
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 12:56. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ