![]() |
core duo 2/quad?
אהלן אני קונה מחשב חדש , רציתי לקנות מחשב לפני גמה חודשים אבל התחרטתי ועכשיו אני רוצה לקנות משהו טוב..
השאלה שלי המחשב הזה טוב? http://ivory.co.il/product.asp?productid=1311&CatCode=1 אגב איזה מעבד יותר טוב core duo 2 8400 / quad 8200/quad 6600 |
כל מעבד שרשמת טוב למשהו אחר.
מה המטרה של המחשב? משחקים? סרטים? תוכנות? בגדול, אני לא ממליץ לקנות מIvory, כיום מעבדים כפולי ליבה מציגים ביצועים טובים יותר (יחס עלות/ביצועים) לאומת quadים. מפרט ב2000 ש"ח? למשחקים הייתי לוקח E8400 עם כ"מ 9600GT או 9500GT מה שנכנס בתקציב. לתוכנות הייתי לוקח quad עם כ"מ חלש או אפילו מובנה אם אין צורך בכ"מ. בהצלחה בקנייה. |
ציטוט:
ברמה של נגיד HL2.. אייבורי חנות מעולה. אני מכיר כמה שקנו מהם ומרוצים , כל אחד והדעה שלו עזוב את החנות כרגע. |
איזה תוכנות? יש תוכנות עריכה גראפית ושירים שמשתמשות ב4 ליבות לכן יהיה יותר נוח ויותר יעיל להשתמש במעבד Q בשבילן.
רוב התוכנות היום לא מנצלות 4 ליבות. בשביל HL2 לא צריך מחשב מי יודע מה. אפילו המחשב שלי מריץ HL2 (יש לי P4, GF FX5200 ). מפרט של 2000 שקל בכלל לא מומלץ לקחת E8400 וכרטיס מסך חלש כמו 9600GT או 9500GT (אגב ההבדל ביניהם שמיים וארץ) הייתי לוקח אפילו E5200 עם כרטיס מסך חזק בהרבה. |
ציטוט:
אני צריך רק מעבד ברמה טובה וכרטיס מסך בינוני ואף פחות |
בשביל איזה תוכנות?
|
ציטוט:
בקיצור שיחזיק לי נגיד במכה איזה 8-10 תוכנות פתוחות וללא תקיעות ... |
לריבוי משימות, כמה שיותר ליבות - יותר טוב.
|
ציטוט:
למולטי טאסקינג ועבודה אינטנסיבית עם פוטושופ יהיה לך טוב הQ6600 שעולה לבדו 940-1000 שח. (זה מיותר) בשביל משימות כאלה אתה תסתדר טוב מאוד גם עם הE7300 ואף הE5200. לא צריך QUAD בשביל זה. |
אוקיי קניתי את המחשב .
הנה המפרט: Intel Q8200 core2 quad Innovision gf 9400 gt 1gb 4gb geil ram ספק כוח : W300 לוח אם: גיגהבייט ga-ep43-ds3l HD: 500 GB hitachi sata2 מה דעתכם על המחשב?  |
אחי ספק 300 לא יחזיק לך את זה תחליף ל550 מינימום אם אתה יכול
|
ציטוט:
ספק כוח חלש מדי, של מי הוא? לדעתי לא נחוץ לך Q8200 והיית יכול לקחת כרטיס מסך חזק בהרבה ( היית יכול לאזן את זה..) |
ציטוט:
ושאלתי כמה אנשים וזה יחזיק ועד איך , הכרטיס מסך לא צורך הרבה משאבים ומעבד |
ציטוט:
תבדוק על הספק כמה הוא אמפר הוא מספק במסילת 12V ותכתוב פה. והספק יחזיק כן אבל תלוי. חפש בגוגל ביקורות על הספקים של EZCOOL. |
עדיין לא קיבלתי את המחשב.
אגב מתי שאתם אומרים לא יחזיק300W את המערכת . למהאתם מתקוונים ? מתי שנגיד אני משחק במשחק שצורך עבודה מרובה של הכרטיס מסך ? או פשוט לא ידליק את המחשב..? |
תשמע, יש גם ספקי 500W שמספקים אמפר נמוך. זה מאוד תלוי במה שביקשתי ממך להביא. אם עוד לא קיבלת את המחשב אני ממליץ (בחום) להשקיע עוד טיפה ולקחת ספק שהוא לא ג'נרי ( אפילו ANTEC BASIC 500W ספק טיפה ישן אבל אחלה)
|
ציטוט:
|
ציטוט:
אני אנחש שמאייבורי - הם דוחפים EZCOOL לכל מקום. |
ציטוט:
תגיד לי בבקשה כאשר אמרת שספק לא יחזיק את המערכת למה התכוונת? מתי שנגיד אני משחק במשחק כבד זה פשוט יתכבה או פשוט בשימוש רגיל של המחשב? גלישה , תוכנות , משחקים ברמת HL2 .. |
שום ספק לא מספק את הדירוג שלו, לכן מדובר בדירוג ולא הספק.
אלא אם מדובר בספק ממש לא יציב, אני לא רואה שום סיבה "שלא יחזיק". מבחינה מינ' הוא עונה על כל הדרישות. ספק רציני ולא נחוץ לא יתן לך ביצועים טובים יותר. אחרי הכל הוא לא תולש מהשקע את כמות ההספק, אלא בהתאם לצריכת המערכת. היו מקרים שהשתמשתי בספקי PC Power & Cooling Turbo-Cool 1KW-SR על מערכות עם צריכה מינ', אבל רק בגלל שהספקים כבר היו ברשותי. |
ציטוט:
אני הייתי עם ספק ג'נרי כלשהו (אני לא זוכר של מי אפילו) וסבלתי אחר כך מאוד.. הלוח אם נשרף, עוד בעיות, בסוף הספק עצמו הלך.. הבאתי לו ספק טוב מאוד ב 280 ש"ח, כמה שילמת על הEZCOOL? |
ציטוט:
אגב יש לי 3 שנות אחריות על הספק , לוח אם . זיכרון לכל החיים וגם המעבד.. אז 3 שנים אני יכול להיות רגוע .. אולי אני יחליף בעתיד |
ציטוט:
|
ציטוט:
גם EZCOOL לצורך העניין זה ספק ג'נרי. (אמנם הוא מבין הג'נריים האיכותיים אבל עדיין) |
ציטוט:
ג'נרי - עברות המילה 'Generic' - משמעות המילה היא "כללי" או "נטול שם מותג". חלב שמגיע בשקית חלקה שכתוב עליה 'חלב' בלבד הוא חלב ג'נרי. לחם שמגיע בשקית עם השם 'הלחם של שלמה', הוא לא לחם ג'נרי. כשאתה מכנה מוצר בעל שם מותג "ג'נרי" מדובר בלעג או פשוט חוסר הבנה של המושג. |
ציטוט:
אז אני מצטער. כשאני (או כשרוב האנשים) מתייחסים לספק כג'נרי, גם אם הוא בא מחברה מוצהרת, מתייחסים לספק מאיכות "ג'נרית" ע"פ ההגדרה שלך. כשאומרים ספק ג'נרי מתכוונים לספק שיוצר מרכיבים באיכות ירודה והמספק מתח עלוב ב 5V ובכלל, ובעיקר מתח לא יציב ב12V (שזה הכי חשוב). הנפח של ספק ג'נרי בד"כ מנופח מאוד (ז"א שאם כתוב 500W סביר להניח שההספק שהוא יכול לייצר בפועל הוא הרבה יותר נמוך), והם בד"כ מספקים מתח לא יציב. מצטער אם לא הבנת אותי / עשיתי שימוש לא נכון במונח, מקווה שהסברתי את עצמי. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אצל ספקים באיכות ירודה (מה שאני מכנה ג'נרי) הסטיות והקפיצות הן יותר קריטיות, יותר תכופות ובטווח יותר גדול. |
ציטוט:
|
יש לי ספק ג'נרי של 500W כבר שנתיים ומעלה, המחשב שקט. ולא קרה לי מקרה בעבר שהייתי צריך להחליף אותו במשך השנתיים הללו.
אל תפחידו את הבחור - הוא רק קנה את המחשב. יש לו אחריות. לא לדאוג. ברור מאליו כשקונים מחשב מאייבורי ברגע שהאחריות נגמרת מומלץ לקנות מחשב חדש מאשר לשפר חלקים. בחירה לא רעה אורי :) |
ציטוט:
גם לי לא קרה כלום ואני עם ספק "ג'נרי" אבל רק בגלל שלא קרה כלום, ממליצים על זה? זה כמו שתגיד שאתה נוסע בטרנטה משנות ה70 אבל היא נוסעת יופי.. אם תוכל להשיג יותר טוב ולהוסיף קצת יותר כסף, למה לא? |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 09:17. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ