![]() |
שאלה|איך אני עושה מוזיקת רקע ב PHP
HTML קוד:
<bgsound src="השיר" loop="1"> תודה על העזרה!! |
אין קוד כזה ב PHP
האפשרות היחידה שאתה יכול לעשות זה: PHP קוד:
|
Unable to add cookies, header already sent.
File: /home/yeaman/public_html/portal/insec/alow.php Line: 259 ורשמתי מה שאתה עושה אבל זה משמיע לי את המוזיקה ומראה שגיאה... כאילו זה מראה את הפורטל אבל מראה שגיאה בפורטל ומוחק את התוכן... למה? |
אתה לא יכול סתם להדביק את הקוד בתחילת הדף.
תשמע, או שתלמד לתכנת או שתמצא מישהו שיודע לתכנת ויעשה את זה במקומך. |
חחח אחי אני לא הדבקתי את זה בתחילת הדף מה אתה עושה צחוק?
שמתי את זה בין התגים <?php ל?> אז מה הבעיה??? |
ציטוט:
בפורום הזה אי אפשר לבוא עם 0 ידע ולקבל את הקוד, פה מטפלים בשגיאות או בשאלות שיש להם בסיס כלשהו. יום טוב שיהיה לך. |
הבעיה שאתה לא יכול ליצור עוגיות דרך צד שרת אחרי שכבר עשית פלט למסך. לכן בהתחלה עושים את כל העניין של העוגיות ואז עושים פלט של קוד הHTML. אבל אתה בא ודוחף באמצע את הecho עם הקוד שלך. וזה עושה בלאגן.
|
אני מדבר מאוד יפה זה שאני לא שם סמיילי זה לא אומר שאני לא מדבר יפה
אם אפשר לקבל עזרה אני ישמח... תודה ואם חשבתם שדברתי לא יפה אז אני מצטער :) ולזה שמעליי ניסיתי את מה שאמרת אחי אבל מופיע לי עכשיו שגיא לגמרי של השורה האחרונה בקובץ שאין בה כלום ורשם $END |
תציג את הקוד שלך שנוכל לראות אותו.
|
נסה את זה:
PHP קוד:
|
בואו שניה נעשה הפרדה אחת ותמיד.
PHP היא שפה תכנות שעובדת בשרת בלבד, ומציגה את התוצאה כHTML. כלומר- המנוע מחשב את כל מה שצריך והופך את זה ל"כאילו" דף HTML פשוט. כמו- המוח שמחשב, ומייצא את החישוב לכתיבה או לדיבור. המוח=המנוע, הדיבור=הפלט/השפה כנ"ל לגבי כתיבת XML או WAP וכל דבר אחר. |
ציטוט:
כמו שאמרת, קוד PHP מתקבל בצד השרת, הוא מעובד, ואנחנו מקבלים בדפדפן פלט HTML נקי. בקשר לתגובה שלפניך, PHP קוד:
הקוד הזה לא יעבוד, כי הפלט יהיה: PHP קוד:
והמנוע של הדפדפן לא יפענח את הקוד בגלל הסלאשים, זה אמור להכתב כך: PHP קוד:
אך לפי השגיאה של פותח האשכול, זו לא הבעיה, הבעיה היא שהוא הכניס את הקוד במקום לא נכון במערכת, ולא נוכל ממש לעזור עד שנראה את השורות בהן מתרחשת השגיאה.. |
תודה רבה לכולם הסתדרתי ז\ה אכן יצרק לי דף HTML ואז הכנסתי שם אותו בקוד..
תודה רבה לכולם!! |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 17:45. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ