![]() |
אתר העלאת קבצים חדש שפתחתי עם שותף. חו"ד
www.justup.co.il
אתר העלאת קבצים חדש וחינמי שפתחתי עם שותף. אשמח לקבל מכם חו"ד. (ד"א, מי שמעוניין להחליף קישורים שישלח לי ה.פ). שבת שלום :D |
מה מיוחד באתר? יש כזה כבר אתר שזוכר מה שהעלאתי.
מה אמור להיות מיוחד בו? נ.ב לאחר שמעלים תמונה, אז תעשו שהתמונה תהיה קטנה (בתצוגה לאחר ההעלאה.) |
ציטוט:
בקרוב יתווספו אפשרויות נוספות. בקשר לתמונה המוקטנת בתצוגה לאחר ההעלאה - יטופל. עוד? |
1.לא אהבתי את העיצוב כלל.
2.מערכת סבבה לגמרי, כמו שאמר אליקו תסדרו את זה שהתמונה תיהיה מוקטנת בתצוגה לאחר העלאה.. 3.יש יותר מיידי טקסט במקום מה שצריך. 4.אני לא יודע אם המטרה שלכם למשוך גולשים ולקדם את האתר, אבל אישית הוא לא ניראה לי כמו אתר העלאת קבצים. שפרו את העיצוב, תבצעו יותר משיכה ואת הנושא המרכזי של האתר תדגישו (העלאת קבצים). כשאני נכנסתי לאתר אחי חשבתי זה אתר של איזנ מנ"כל מסויים או משהו כזה. לא הבנתי, תהיתי איפה אני נמצא.. כשבן-אדם נכנס לאתר העלאת קבצים אתה צריך לתת לו את ההרגשה שהוא נמצא שם. חוץ מהמערכת לא אהבתי פה משהו מיוחד, ואני לא רואה גם משהו מיוחד. בכל מקרה, בהצלחה. |
אגב,
תכתבו עד איזה מגבלה מותר לעלות. נגיד 5MB. אבל אתר העלאת קבצים דורש יותר MB. לפחות 50MB הייתי עושה. (מן הסתם.. העלאת קבצים) שפרו את העיצוב גם:) אבל, מה מייחד את האתר אם מותר לשאול? |
העיצוב הרס לי את העין, מערכת רגילה.
מה מייחד את האתר שלך מאחרים? בהצלחה. |
ציטוט:
אם תשים לב טוב, בעמוד הראשי רשום שיש הגבלה להעלאה עד 2.5MB. (שוקל להעלות את זה). ומה מייחד את האתר? כרגע זה אתר העלאת קבצים נוסף מבין כל אתרי ההעלאות שקיימים כעת ברשת. כרגע חושבים על שירותים נוספים להוסיף באתר. משהו שעדיין לא 'חשבו' עליו. מה שאני כן יכול להגיד, זה שהאתר זמין 24 שעות. יש הרבה אתרי העלאות קבצים שמדי פעם האתרים לא פעילים (בעיות בשרת). כאן זה לא קורה ולא יקרה. שבת שלום. |
אבל..
ציטוט:
אם אתה ככה עושה, זה לא בדיוק אתר העלאת קבצים. זה יותר העלאת תמונות כמו מה שזה ניראה לדעתי. |
חח, עם צביקה?
בנאדם חבל על הזמן. עיצוב מאוד יפה ונוח. סחתיין :) |
ציטוט:
צודק. בנאדם זהב. |
המערכת היפוך טקסט לא עובד בפירפוקס
|
אני יודע אמיר, יטופל בהקדם.
|
אתם יכולים להציץ ולשים לב לשינויים החדשים שנעשו בעקבות תגובתכם.
שבוע טוב (: |
אהבתי את הדומיין !
|
אהבתי מאוד, בהצלחה :)
|
האתר דיי נוח, אבל הצבעים של העיצוב לדעתי לא נוחים.
אין שום דבר שמיחד אותכם מאתרים אחרים, וגם אם יהיו, אז זאת טעות לפתוח את האתר בלי משהו "חדש", אבל בכל זאת,בהצלחה לכם! אם אתם צריכים עזרה או משהו, צרו קשר :) וצרו קשר גם בקשר להחלפת קישורים, אשמח להחליף. יום טוב, דוד. |
שם מגניב איך חשבת עליו :|
וגם על " הקבצים שלי " רעיון מאוד יחודי יש לציין |
אתר חמוד,רק חבל שהעלאה היא רק על 5 mb.
|
ציטוט:
|
פתחת עם צביקה :) גם אנחנו רצינו לפתוח ביחד.. לא הלך בסוף. (אנחנו פותחים משהו אחר :P)
אמרתי לו את דעתי כבר במסנג'ר , יפה מאוד ! :] |
ציטוט:
אני רואה שכולם מכירים את צביקה ;P |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 18:52. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ