![]() |
תמונות|חדשות שלי
|
תמונה ראשונה חמודה לטעמי
תמונה שנייה אהבתי תמונה שלישית הכי אהבתי ממליץ לך לפעם הבאה להקטין לגודל המסך, כי הדפדפן מקטין את התמונה וזה יוצר פיקסולים למיניהם ומומלץ גם למסגר :) סה"כ יפה מאוד, בהצלחה. |
חחח אני הכי אהבתי בתמונה השלישית שהפרח ניראה רטוב אבל הוא לא :]
אני מצלם באיכות גבוה אז אני יהרוס את האיכות שאני מציג את התמונות ? חחח |
איזה איטי :(
תקטין קצת. תמונות נחמדות |
התמונה הראשונה ממש לא יפה, לא יודע, לא נעימה לעיין, מחוספסת כזאת, לא ממש יפה..
התמונה השניה- ממש יפה. התמונה השלישית- מ-ד-ה-י-מ-ה ... כל הכבוד, אחלה תמונות, שבת שלום, |
לא עובד..
|
ציטוט:
|
התמונה ה 3 הכי יפה
|
תמנוה ראשונה: נחמדה, אבל תמנוה כזו אפשר להוציא מכל מצלמה דיגיטלית אחרת, כלורמ אין שם משהו מיוחד :]
תמונה שנייה: יש פוקוס טוב, הצבע חם ונעים.. סה"כ אחלה תמונה, רק משעממת.. :\ תמונה שלישית: פוקוס טוב, צילום טוב, פרח מעניין.. ולכן התמונה הזו הכי טובה :) |
לא משהו בכלל , התמונות משעממות (לדעתי) והצילום לא משהו, חוץ מזה מומלץ להקטין את התמונות בפוטושופ כי שהדפדפן מקטין אותם הוא עושה את זה בצורה מגעילה.
|
תמונות נחמדות לא יותר, הגודל שלהם בצילום גדול מדי בשביל מסך מחשב לכן מומלץ כמו שכבר אמרו להקטין בעזרת תוכנה מתאימה
|
לא משהו.
הצילום הראשון מיותר, אין בו שום דבר מעניין, והאיכות על הפנים (למרות המצלמה והעדשה) הצילום השני סתמי, אין שם שום מסר או ניסיון להעביר משהו, סתם פס עם פוקוס... הצילום השלישי, העלה מאחורה מושך את העין יותר מאשר הפרח. הפרח עצמו פשוט מאוד והזווית מאוד משעממת. יש לך עוד הרבה עבודה, קח את מה שאמרתי כתגובות בונות. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 08:24. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ