![]() |
צריך| איכסון+שרת רדיו+דומיין.
כמה יעלה לי איכסון.. (אתם תגידו לי כמה.), שרת רדיו(עם בוט), ודומיין עולמי?.
ויש לי 100-150 שקל.. מה אני יכול לעשות עם זה? (ביחס למה שביקשתי.) תודה מראש. |
שלום לך
50 מאזינים + בוט שידור= 100 ש"ח דומיין עולמי=50 ש"ח כולל אחסון אתר .. מחיר סופי 150 ש"ח לחודש ראשון חודש שני 100 ש"ח בלבד *במידה ותראה שאתה ממלא את ה50 מאזינים ותירצה להרחיב ל100 ואף יותר כל מאזין נוסף בשקל אחד בלבד . בניגוד להרבה מהחברות/עסקים בגיימינג סרב מוכרים רק מה שמסוגלים לספק שלא כמו חלק מהעסקים שמוכרים שרתי רדיו עם מספר מאזינים שרוחב הפס שלהם לא מסוגל להחיזק את הכמות מאזינים הזו .. בקיצור ההצעה הזו מובטחת לך ואני בטוח שלא תצטער אם תבחר לקנות מהטובים ביותר . יצירת קשר: ICQ : 5924469 פלאפון : 052-2760037 הוד מנהל העסק gaming-serv |
שלום מנהל גיימינג סרב,
על המחיר אני יכול להתמקח הרי הוא לא הזול ביותר, והחברה לא מוכרת כך שאני לא יודע אם הם הטובים ביותר. המחיר הגבוה הוא בשרת הרדיו והבוט.. קודם כל לפי מה שראיתי באתר, על בוט לקחת לי 50 שקל. שנית גם 50 שקל ל50 מאזינים לא זול במיוחד. אשמח לעוד תגובות. |
א. המחיר באתר לא מעודכן
ב. חחחח גיימינג סרב לא מוכרת תיהיה רציני ג. על המחיר אין מה להתמקח אמרתי לך ואני אומר את זה לכולם על איכות לא מתפשרים ולקנות את הטוב ביותר עולה לפעמים קצת יותר כסף. הלקוחות שלי הם כאלה שלא מתפשרים . בכל אופן ההצעה שלי נשארת כמו שהיא. |
ציטוט:
לפני שאתה רוצה את הדברים תן פירוט מלא, כמו: כמה מאזינים אתה צריך לרדיו,כמה מקום אתה צריך על הבוט שידור(ככל שהמקום עולה יותר כך גם תשלם יותר,אף אחד לא ייתן לך בוט של 5GB ואתה תשלם רק 100 ש"ח קח את זה בחשבון). ועל איזה חבילת אחסון חשבת? רק אז אוכל לתת לך הצעת מחיר אם תרצה. יוני. |
שרת רדיו 50 מאזינים - 50 ש"ח עד איכות 96KBPS
בוט שידור - עד 1 ג'יגה שטח איכסון - 35 ש"ח. דומיין עולמי - 50 ש"ח. 250 מגה אירוח אתר - 25 ש"ח סה"כ חודש ראשון 160 ש"ח כל חודש לאחר מכן - 110 ש"ח |
ציטוט:
מקום על הבוט שידור- סביבות ה-1GB וחבילת איחסון לא משהו גבוה. זה רק הרדיו שם אין איזה משהו שאני צריך בשבילו הרבה מקום. |
ציטוט:
אחסון אתר: שטח אחסון: 100 מגה. תעבורת נתונים חודשית: 15 ג'יגה. כל השאר ללא הגבלה (מסדים, חשבונות FTP, מיילים וכו'. עלות: 15 ש"ח. שרת רדיו: כמות מאזינים: 100. עלות: 20 ש"ח. בוט שידור: שטח אחסון על הבוט: 1GB. עלות: 50 ש"ח. דומיין עולמי: עלות: 30 ש"ח. סה"כ: 115 ש"ח לחודש ראשון. חודשים לאחר מכן: 85 ש"ח לחודש. עוד פרטים: *עוסק פטור ממע"מ. *זכאי לקבלה. פרטים ליצירת קשר יוני: 0525816697 איימיל: yoni@ventrilo.co.il אתר: www.ventrilo.co.il שבת - שלום. |
ציטוט:
מעניין, אפשר להתקשר בשבת? |
ציטוט:
במחיר כזה ל 100 מאזינים באיכות 96KBS זה יותר זול מלהביא את הרוחב פס הזה מהחווה לפחות במחירים שאני משלם אולי משתלם לי לספק דרכך ? (כל הנאמר היה בציניות) |
אפשר להתקשר בשבת.
האם הוא ציין שהוא צריך איכות של 96 ? במקרה,והוא ירצה את כול ה-100 באיכות 96. נגדיל את רוחב הפס,את זה נבדוק איתו ביחד במקרה והוא ירצה. בינתיים אני מציע לפותח האשכול להתקשר ולברר עד הסוף את הנושא. יוני. |
ציטוט:
שאלתי כמה רוחב פס יש לך בשרת .. אתה ננת לו הצעה של 100 מאזינים .. אז אני שואל כמה רוחב פס יש לך בשרת זה הכל ... |
ציטוט:
|
שלום לידור ,
אשמח להפנותך למבצע חדש שבו פתחנו בסוף השבוע . להלן הקישור : http://www.hosts.co.il/forums/showthread.php?t=66613 תוכל לבחור את אחת מהחבילות המופיעות בהודעה ולהנות משירות איכותי ומשרת יציב , בהתחייבות ! בנוסף , תוכל להנות מהיתרון שברכישה מחברה בעלת ותק של 4 שנים , שמודעת לצרכי הלקוחות בתחום אירוח האתרים ומסוגלת לספק את מה שהיא מבטיחה . לא מאמין לי ? שאל לקוחות שלי . נשמח אם תיצרו עימנו קשר : באמצעות הדואר האלקטרוני : הנהלה ותמיכה טכנית : admin@extreme-serv.co.il מחלקת מכירות : sales@extreme-serv.co.il באמצעות הטלפון : משרדי החברה : 03-9508772 שעות פעילות : ימים א'-ה' בין השעות : 09:00 בבוקר ועד 16:00 אחה"צ ימי ו' : הקו פנוי להשארת הודעות וקבלת הזמנות דחופות באמצעות הטלפונים הניידים של החברה . מספרי טלפון ניידים : הנהלה ומכירות : 052-6336532 מכירות : 0524736511 (אלמוג) תודה ושבת שלום ! |
שלום ליאור,
רק שאלה קטנה לפני שאני פונה אליך אישית. השרת רדיו כולל בוט? ויוני אני אתקשר מחר כי מאוחר עכשיו. |
כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 05:37. |
מופעל באמצעות VBulletin גרסה 3.8.6
כל הזכויות שמורות ©
כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ