|  | 
| 
 עדכון PR - יולי 2008 התחיל עדכון PR , אצלי עדיין לא התעדכן ... למישו פה יש איזה שינוי ? walla.co.il - קיבל PR7 | 
| 
 וואלה כבר המון זמן על PR 7 ... אני לא רואה שום שינוי ב PR אתה בטוח שיש עידכון בכלל? | 
| 
 איך הגעתה למסקנה שיש עדכון? | 
| 
 תיקון בפעם השלישית! כן יש עידכון PR, וה PR של גוגל ישאר ירד באחד חח וחוץ מיזה יש לי שני אתרים שעלו... לפי GOOGLE TOOLBAR | 
| 
 seo4hosts.name - קיבל PR4 ולא שמתי עליו זין מצד שני spaclub.co.il - 6 אלף קישורים קיבל PR0 | 
| 
 כן.. אכן היה עדכון .. ראיתי בכמה דומיינים. | 
| 
 יששששששששששששששששששששששששששששששששש יש עידכון!!!!! הדומיין שלי קפץ מ-0 לPR2 סוף סוףףףףף!!!!!!!!!!!!:) | 
| 
 קיבינימט הדומיין שלי www.xcv.co.il קיבל PR 0 נחכה עוד חצי שנה עכשיו או שיש מצב שהוא לא עבר עדיין על האתר שלי? | 
| 
 יש :)  SmartWD.com קיבל 2 וגם עם הסיומת NET ORG ו INFO | 
| 
 עדכון טוב , האתר שלי JUP העלאת תמונות לאינטרנט בעמוד הראשי עלה לPR3 וכל שאר הדפים עלו לPR2 חוץ מאשר הדף של העלאת תמונות לסלולרי שעלה לPR3 גם כן :] עוד דומיין שלי www.eze.co.il עלה לPR2 גם כן :) וגם הדומיין www.tck.co.il עלה לPR2 :} בהחלט עדכון מעולה בשבילי =] | 
| 
 עידכון ממש טוב ! קיבלתי מPR0 עלה לי לPR3 באתר www.siteme.co.il . בwww.servup.info קיבלתי PR1. בwww.line-serv.co.il קיבלתי PR1 . | 
| 
 www.matimenkes.com עלה לי ל- PR1 חח | 
| 
 topforum.co.il | תחרות פורומים - עלה ל pr2 | 
| 
 העמוד הראשי בflashgamers ירד ל1 מ2, והרבה עמודים נוספים עלו מ0 ל1 =\ אבל משום מה אחרי הרבה זמן שאני עובד על קידום לflashgamers הוא סוף סוף קפץ מהעמוד השני במילה "משחקי פלאש" לעמוד הראשון מקום 6 :D . והאתר imgz.co.il עלה מ0 ל1 | 
| 
 באיזה אתר אני יכול לבדוק? | 
| 
 ציטוט: 
 | 
| 
 אהה תודה קפצתי ל3 יפה | 
| 
 אחלה עידכון =] | 
| 
 יוו PR2 סופסוף! אני מאושר כאן שחבל על הפאקינג זמן!! | 
| 
 | 
| 
 אתר אחד שלי קיבל pr4 ב5 דפים, כל השאר 2-3 לא משהו מיוחד, ציפיתי ליותר. | 
| 
 | 
| 
 serv4free.com קיבל pagerank4 פורום התמיכה קיבל pagerank3 3gb.co.il נשאר עם PageRank3 goo.co.il קיבל PageRank2 | 
| 
 האתר שלי ירד מ 0 ל 3 בושה | 
| 
 ציטוט: 
 אני לא מבין מה אנשים מתלהבים מPR 2 חח iadev.org - אין עליו אתר, לא מקודם, לא כלום וקיבל PR2 כי לו הרבה קישורים מהוסטס (כל הודעה שלי)... אין מה להתלהב זה PR נמוך 2 חח | 
| 
 Livegames.co.il עלה ל 5 YNET.CO.IL עלה ל 7 | 
| 
 ידעתי שהיה עדכון =] האתר שלי עכשיו מאונדקס במלואו(תוך 3 שבועות מפתיחת האתר). נקווה לPR בקרוב. עדן - אמרתי לך שהיה עדכון :P | 
| 
 Inet - זה מאוד מלהיב שאחרי הרבה זמן של עבודה קשה סופסוף מקבלים PR מעל ל1 שזה פרי לעבודה הקשה שכולם פה עשו.. | 
| 
 WOW...PR | 
| 
 ציטוט: 
 http://www.idanbenor.com/%D7%A7%D7%9...gle-sitelinks/ http://www.idanbenor.com/%D7%A7%D7%9...8%D7%99%D7%9D/ ד"א - את שני אלה אני יצרתי. | 
| 
 האתר שלי עלה מ0 ל 1 ללא קידום איך אני בודק את ה PR בעמודים הפנימים באתר? | 
| 
 ציטוט: 
 | 
| 
 | 
| 
 גמני שמתי לב לזה, היום יש בו בעייה. | 
| 
 זה כבר שבוע לא רק היום | 
| 
 ציטוט: 
 | 
| 
 ציטוט: 
 בכל אופן, כבר מצאתי אתר אחר מצוין לבדיקה, מביא יותר נתונים: http://www.checkpagerank.net בדקתי על כמה דומיינים שיש ברשותי, והנה תוצאות: דומיין PR0 קפץ ל-PR3 דומיין PR0 קפץ ל-PR2. דומיין PR3 קפץ ל-PR4. שאר הדומיינים לא ממש השתנו ו/או אינני זוכר מה היו לפני השינוי (לא עקבתי אחרי זה מעל לשנה לצערי..). | 
| 
 מישהו יכול להגיד לי איך אני בודק PR בעמודים הפניימים ? | 
| 
 ציטוט: 
 | 
| 
 הוא מתכוון איך לבדוק קישורים בתוך האתר, מה בתוך האתר העלה לו את הPR... | 
| כל הזמנים הם GMT +2. הזמן כעת הוא 23:12. | 
	מופעל באמצעות VBulletin גרסה  3.8.6
כל הזכויות שמורות © 

כל הזכויות שמורות לסולל יבוא ורשתות (1997) בע"מ